Transferi
Re: Transferi
Vukčeviću ističe ugovor za godinu dana. Od Radulovića je stariji samo godinu dana i ima mnogo impresivniji učinak u reprezentativnom selekcijama Crne Gore.
Inače, Vukčević je svega 11 puta oblačio dres Voše, odigravši
ukupno 175 minuta, što je nešto manje od dve utakmice, i za to vreme zabeležio dve asistencije uz more promašenih zicera. Nije loš učinak, ako bolje pogledamo...
Ko je za to da mu se ponudi novi ugovor i da se plus dodatno nagradi onaj koji ga je ovde doveo?
Inače, Vukčević je svega 11 puta oblačio dres Voše, odigravši
ukupno 175 minuta, što je nešto manje od dve utakmice, i za to vreme zabeležio dve asistencije uz more promašenih zicera. Nije loš učinak, ako bolje pogledamo...
Ko je za to da mu se ponudi novi ugovor i da se plus dodatno nagradi onaj koji ga je ovde doveo?
Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:21 pm Cigani guraju priču i vrše pritisak za Bukinca a ne mi za Radulovića. Mi jesmo za njega zainteresovani ali ne u sklopu toga da im dajemo Bukinca u trejdu odnosno u zamenu. Ako ne posustanemo i “poklonimo” im Bukinca onda možda ova uprava i radi koliko toliko u interesu kluba. Čim su toliko zapenili za Bukinca i nemaju mira znači da mali vredi. Sad lepo poslati odvojenu ponudu za Radulovića i baciti im rukavicu u lice i onako mali ne želi da mu bude Tvorza menadžer pa zato mu se i traži klub.
Upravo htedoh napisati da lepo možemo poslati njima ponudu za tog Radulovića (ako mislimo da je potencijal), a ujedno i zahvalnicu za interesovanje za Bukinca. Ako krenemo da im ustupamo/prodajemo i talente od 17 godina, onda ova uprava nije ništa bolja od pumpadžije, što je rekao gosn Turija i mogu da se teraju u tri lepe...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Свашта, био сам поприлично убеђен да је он задњи везни. А за Милетића да је нешто истуренији као нпр Зукић.
Milion i po u kešu, uplata odmah, 20% od buduće prodaje, Radulović i onaj mali Šljivić, i mogu da vode Bukinca. Zašto biti skroman? Sad su za nekog napadača Sent Galena iskeširali dvicu. Svaki igrač ima svoju cenu, samo je cena za blizance specijalna. I oni su specijalni, a nagrebaće jadni već od negde.
@Maki, ja bih najiskrenije da ne gledamo ni jednog ni drugog... Ukupan učinak Vukčevića je 29 utakmica, 2 gola i 3 asistencije, od dolaska
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... zdi-497419
Tražili ste, uživajte
@Maki, ja bih najiskrenije da ne gledamo ni jednog ni drugog... Ukupan učinak Vukčevića je 29 utakmica, 2 gola i 3 asistencije, od dolaska
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... zdi-497419
Tražili ste, uživajte
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
@Rabba
Stanić i Radulović nisu Tvorzini igrači i oni pokušavaju da ih puste kroz razmene igrača i kada ne prođe onda ih puštaju samo da odu uz neko obeštećenje i procente kao što je i Stanić otišao u Tsc. Ovo je dobar posao. Doveli ga a Bukinac ostao kod nas.
Stanić i Radulović nisu Tvorzini igrači i oni pokušavaju da ih puste kroz razmene igrača i kada ne prođe onda ih puštaju samo da odu uz neko obeštećenje i procente kao što je i Stanić otišao u Tsc. Ovo je dobar posao. Doveli ga a Bukinac ostao kod nas.
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Obeštećenje izgleda ali ni blizu toliko plus procenti.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 6:59 pm https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-st ... nu-446331/
Кажу 800.000 ил Букинац!?
Kaže ona novinarka što mu dođe neki rod da je mali imao veliku želju da ode iz zvezde. Ona radi za Telegraf.
EDIT:
Okej je kupovina Radulovica - trampa za Bukinca niposto.
Radulovic ima dobru levu nogu i solidnu brzinu. Na kojoj poziciji ce igrati, to cemo tek videti. Na Bataku je da odluci.
Mozemo li nekome utrapiti ove 30+godisnjake, koji su pokazali jako malo za velike plate?
Radulovic ima dobru levu nogu i solidnu brzinu. Na kojoj poziciji ce igrati, to cemo tek videti. Na Bataku je da odluci.
Mozemo li nekome utrapiti ove 30+godisnjake, koji su pokazali jako malo za velike plate?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pretpostavljam da ni Vukić, ni Radulović ne spadaju u ove tajnovite, skrivene igrače za koje niko ne sme da čuje pre 1. jula.
- churguzijanac
Meni sve to mršavo i da kažem zeleno za evropu.
Довели смо играча од 20 година који је наводно талентован. Делује као искорак у нашој трансфер политици. Надам се да ће тај таленат испунити управо код нас.
Gde će Radulović?
Čumić-UN-Malbašić gde gurnuti Radulovića?
Čumić-UN-Malbašić gde gurnuti Radulovića?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
I UN i Malbasic su ,,roviti" igraci. Nadam se da ce ove sezone biti spremniji nego u prosloj?
Bice mesta za Radulovica, a na kojoj poziciji saznacemo.
PS
Treba nam sad pravi zadnji vezni.
Bice mesta za Radulovica, a na kojoj poziciji saznacemo.
PS
Treba nam sad pravi zadnji vezni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Као што сам написао,тек кад продамо неког можемо очекивати неког капиталца.Овако би требала да изгледа трансфер политика,продамо Топића,доведемо Радуловића,опет имамо квалитетног клинца са великим потенцијалом за будућу продају.Као што смо од продаје Милошевића довели Чумића,много боље него да се паре развуку на 5-6 просечних матораца.Главни посао би требало да буде да ми избацимо Букинца кроз први тим,као ТСЦ Раткова ове сезоне,нпр да је Милошевић наш и ову сезону,да одигра добро,сигурно би узели пара бар ко ТСЦ за Раткова.Ако хоће Букинца треба им узети Шљивића и Лучића нпр.
Ako je dobar kao što se tvrdi, deliće minute s Malbašićem, a pošto igramo na tri fronta (kup je naravno naš) makar do početka avgusta, neće biti višak.
Baraj i Uroš Nikolić mogu na sve pozicije napred, samo mi se čini da će Baraj i Čumić na levo, a UN u sredinu, gde bi mu zamena mogao biti Zuka.
U napadu imamo šta imamo, u zadnjoj vezi bih voleo Medu pored Kajevića, sa Miletićem i Busnićem kao opcijama.
Nazad je gužva, ali bih voleo i da Bukinac dobije minute, konačno.
Na papiru deluje prilično jako, samo da se to vidi i na terenu. Kako je počelo, ovo i liči na nešto.
Baraj i Uroš Nikolić mogu na sve pozicije napred, samo mi se čini da će Baraj i Čumić na levo, a UN u sredinu, gde bi mu zamena mogao biti Zuka.
U napadu imamo šta imamo, u zadnjoj vezi bih voleo Medu pored Kajevića, sa Miletićem i Busnićem kao opcijama.
Nazad je gužva, ali bih voleo i da Bukinac dobije minute, konačno.
Na papiru deluje prilično jako, samo da se to vidi i na terenu. Kako je počelo, ovo i liči na nešto.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli