Upravo to. Carević ionako, verovatno, neće više braniti za Crnu Goru.
Transferi
Re: Transferi
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Crna Gora ne dozvoljava svojim građanima da poseduju dvojna državljanstva, po zakonu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Hvala Maki ispravci, desila se omaska

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Mogao bi i Zivan, ali on je Ra'osavljevic

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Nesvidja mi se potez Tanjge, da sina ubaci u prvi tim Vojvodine.Mislim da cini medvedju islugu sinu i daje los primer mladim igracima Vojvodine.Mnogi pre njega zasluzuju šansu jel sansu cekaju igraci koji su bili i deo reprezentativnih selekcija Srbije.Kako loš primer za njih.
Pohvalio bi vodjenje na pripreme mladog Luku Drobnjaka neko je pitao ko je on.On je do sad bio deo svih mladjih reprezentarivnih selekcija.Na zadnje okupljanje nije pozvan.Veliki potencijal štoper
Sto se tice Lazara Jovanovica apsolutno dobar potez kluba, radi se o jednom od naperspektivnijih igraca tog uzrasta clan svih reprezentacija.Otac mu jeste Lane Jovanovic al mali je svojim igrama zasluzio.Prgav pozitivno bezobrazan al veliki magiko...Samo da ga kanalisu.Kovacev takodje veliki potencijal ,krilo brz kao šilo takodje neizostavan clan mldjih reprezentativnih selekcija.o Bukincu i Ivanovicu sve znate odlicni.
Pohvalio bi vodjenje na pripreme mladog Luku Drobnjaka neko je pitao ko je on.On je do sad bio deo svih mladjih reprezentarivnih selekcija.Na zadnje okupljanje nije pozvan.Veliki potencijal štoper
Sto se tice Lazara Jovanovica apsolutno dobar potez kluba, radi se o jednom od naperspektivnijih igraca tog uzrasta clan svih reprezentacija.Otac mu jeste Lane Jovanovic al mali je svojim igrama zasluzio.Prgav pozitivno bezobrazan al veliki magiko...Samo da ga kanalisu.Kovacev takodje veliki potencijal ,krilo brz kao šilo takodje neizostavan clan mldjih reprezentativnih selekcija.o Bukincu i Ivanovicu sve znate odlicni.
Magiko? Molim te da žurnal-mocartsport terminologiju ostaviš za tamo.
Luka Drobnjak na kraju izgleda nije poveden na pripreme. Slažem se sa konstatacijom za Tanjgu, ali ne znam šta da mislim za Laneta Juniora. Preveliki jezik za dete od 16 godina, sve da je novi Mesi.
Luka Drobnjak na kraju izgleda nije poveden na pripreme. Slažem se sa konstatacijom za Tanjgu, ali ne znam šta da mislim za Laneta Juniora. Preveliki jezik za dete od 16 godina, sve da je novi Mesi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nemam ništa protiv da sinovi znamenitih očeva dobijaju šansu i da igraju ako to zaslužuju, ali za malog Tanjgu još nisam čuo ni jednu pohvalu u igračkom smislu. Otac mu je sredio mesto u omladinskom timu Majnca, nije gotovo ništa igrao. Sada mu je sredio profesionalni ugovor sa Vojvodinom. Kao da je Vojvodina prčija porodice Tanjga i Zbiljića.
Možda mali nema problem da bude tatin sin, ali je sramota da on bude u seniorskom sastavu pre Abadžije, pa i Apostolovskog, Popovića, Paunovića...
Možda mali nema problem da bude tatin sin, ali je sramota da on bude u seniorskom sastavu pre Abadžije, pa i Apostolovskog, Popovića, Paunovića...
Ajde de, tatin sin na pripremama, ali zaboravljamo još jednog štopera, pridošlicu, Marka Kerkeza, koji ima 23 godine, a nema ga ni na pripremama. U kojoj sivoj zoni on pobogu egzistira?
Njegov vršnjak Jeličić već ima preko 60 utakmica superligaškog fudbala. Kapiten i odličan izdanak naše škole. Neki ga ovde osporavaju, ali oni to rade i sa drugima koje posle prodamo za milion evra plus procente, i čude se.
Njegov vršnjak Jeličić već ima preko 60 utakmica superligaškog fudbala. Kapiten i odličan izdanak naše škole. Neki ga ovde osporavaju, ali oni to rade i sa drugima koje posle prodamo za milion evra plus procente, i čude se.
D se pise ali se ne cita!
Mogli bi doci Djordje Cvarkov i Ilija Dukic da nam pomognu.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...