Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Transferi

Post by Duplof »

hvylarn wrote: Sun Jul 02, 2023 1:40 pm Mislim da Carević, Vukčević pa i Kajević ako zaista nema, a mislim i dalje da ima, da bi trebalo da su stekli uslove za dobijanje našeg državljanstva i da bi mogli reše to pitanje.
Upravo to. Carević ionako, verovatno, neće više braniti za Crnu Goru.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Crna Gora ne dozvoljava svojim građanima da poseduju dvojna državljanstva, po zakonu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Maki wrote: Sun Jul 02, 2023 3:48 am
ssnigd wrote: Sat Jul 01, 2023 11:42 pmRadosavljevic ( ok momak, ali nedovoljno za Vosu)...
Radomir Milosavljević. Laknuće mi kad ode, ako ništa onda što mu i ja uvek omašim prezime.
Milisavljević, Mirosavljević...:)
Hvala Maki ispravci, desila se omaska :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja se već ponadao da je Živan Radosavljević u klubu :D
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote: Sun Jul 02, 2023 4:52 pm Ja se već ponadao da je Živan Radosavljević u klubu :D
Mogao bi i Zivan, ali on je Ra'osavljevic :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Sun Jul 02, 2023 5:08 pm
Red Marquis wrote: Sun Jul 02, 2023 4:52 pm Ja se već ponadao da je Živan Radosavljević u klubu :D
Mogao bi i Zivan, ali on je Ra'osavljevic :D
A jel može Milanče Radosavljević :D
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote: A jel može Milanče Radosavljević :D
Zvani Cakana 🤣🤣🤣
Danilo

Post by Danilo »

Nesvidja mi se potez Tanjge, da sina ubaci u prvi tim Vojvodine.Mislim da cini medvedju islugu sinu i daje los primer mladim igracima Vojvodine.Mnogi pre njega zasluzuju šansu jel sansu cekaju igraci koji su bili i deo reprezentativnih selekcija Srbije.Kako loš primer za njih.
Pohvalio bi vodjenje na pripreme mladog Luku Drobnjaka neko je pitao ko je on.On je do sad bio deo svih mladjih reprezentarivnih selekcija.Na zadnje okupljanje nije pozvan.Veliki potencijal štoper
Sto se tice Lazara Jovanovica apsolutno dobar potez kluba, radi se o jednom od naperspektivnijih igraca tog uzrasta clan svih reprezentacija.Otac mu jeste Lane Jovanovic al mali je svojim igrama zasluzio.Prgav pozitivno bezobrazan al veliki magiko...Samo da ga kanalisu.Kovacev takodje veliki potencijal ,krilo brz kao šilo takodje neizostavan clan mldjih reprezentativnih selekcija.o Bukincu i Ivanovicu sve znate odlicni.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Magiko? Molim te da žurnal-mocartsport terminologiju ostaviš za tamo.

Luka Drobnjak na kraju izgleda nije poveden na pripreme. Slažem se sa konstatacijom za Tanjgu, ali ne znam šta da mislim za Laneta Juniora. Preveliki jezik za dete od 16 godina, sve da je novi Mesi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Nemam ništa protiv da sinovi znamenitih očeva dobijaju šansu i da igraju ako to zaslužuju, ali za malog Tanjgu još nisam čuo ni jednu pohvalu u igračkom smislu. Otac mu je sredio mesto u omladinskom timu Majnca, nije gotovo ništa igrao. Sada mu je sredio profesionalni ugovor sa Vojvodinom. Kao da je Vojvodina prčija porodice Tanjga i Zbiljića.
Možda mali nema problem da bude tatin sin, ali je sramota da on bude u seniorskom sastavu pre Abadžije, pa i Apostolovskog, Popovića, Paunovića...
Maki

Post by Maki »

Ajde de, tatin sin na pripremama, ali zaboravljamo još jednog štopera, pridošlicu, Marka Kerkeza, koji ima 23 godine, a nema ga ni na pripremama. U kojoj sivoj zoni on pobogu egzistira?
Njegov vršnjak Jeličić već ima preko 60 utakmica superligaškog fudbala. Kapiten i odličan izdanak naše škole. Neki ga ovde osporavaju, ali oni to rade i sa drugima koje posle prodamo za milion evra plus procente, i čude se.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

D se pise ali se ne cita!
Mogli bi doci Djordje Cvarkov i Ilija Dukic da nam pomognu.
Djisa

Post by Djisa »

Maki wrote: Sun Jul 02, 2023 3:48 am
ssnigd wrote: Sat Jul 01, 2023 11:42 pmRadosavljevic ( ok momak, ali nedovoljno za Vosu)...
Radomir Milosavljević. Laknuće mi kad ode, ako ništa onda što mu i ja uvek omašim prezime.
Milisavljević, Mirosavljević...:)
Ja ga zovem jednostavno Tocak i gotovo.
Kup je nas!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Uh... ova strana mnogo toga o svemu kaze :cheers:
Image
milancl

Post by milancl »