Значи кад испаднемо од Апоела, среди распродаја

Значи кад испаднемо од Апоела, среди распродаја
Je li to sledeca racunica:
Kapiram da se mora prodavati jer nema se para u slamarici. E sad ako je tako, zašto onda odbijamo bolju ponudu za Kabića iz Austrije i obećavamo ga Bolonji. Da li je to domaćinsko poslovanje ili korupcionaško?Turija wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 12:20 pmJe li to sledeca racunica:
doveli smo Radulovica, zato sto cemo u avgustu prodati Cumica, a zato cemo, jos jednu godinu, zadrzati protrgovanog Kabica? I, dovescemo novi kubik stare drvenarije?
@Slanobarac, sve mi se vise cini da ces biti u pravu u vezi uprave.
Sumnjicav sam bio, ali nisam verovao da ce biti egal sa Vukovicem, a sad mozda ga i nadmase?
Pa jel vidiš da ga vidi kao kapitena i da hoće da mu ponudi novi trogodišnji ugovor.Turija wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 12:20 pmJe li to sledeca racunica:
doveli smo Radulovica, zato sto cemo u avgustu prodati Cumica, a zato cemo, jos jednu godinu, zadrzati protrgovanog Kabica? I, dovescemo novi kubik stare drvenarije?
Sumnjicav sam bio, ali nisam verovao da ce biti egal sa Vukovicem, a sad mozda ga i nadmase?
Da citiram “blago” bolju ponudu. I želi da ga prodamo Bolonji jer sa njima imamo ostvarenu saradnju. Šta ovde nije jasno?slanobarac wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 12:46 pmKapiram da se mora prodavati jer nema se para u slamarici. E sad ako je tako, zašto onda odbijamo bolju ponudu za Kabića iz Austrije i obećavamo ga Bolonji. Da li je to domaćinsko poslovanje ili korupcionaško?Turija wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 12:20 pmJe li to sledeca racunica:
Isto razmisljam.Red Marquis wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 1:54 pm I lepo ja napisao da neće biti rekordni transfer naš, mi i plaćanje obeštećenja dva sveta.
Ajde što je Radulović doveden za 50 odsto sledećeg transfera ciganima, ali i da ga mi ne možemo prodati bez njihove dozvole...kakvi su to ugovori, ko neka filijala smo, a ček, pa i jesmo...
Ti sad ode u drugu krajnost. Nije toliko crno.churguzijanac wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 3:16 pmIsto razmisljam.Red Marquis wrote: ↑Wed Jul 05, 2023 1:54 pm I lepo ja napisao da neće biti rekordni transfer naš, mi i plaćanje obeštećenja dva sveta.
Ajde što je Radulović doveden za 50 odsto sledećeg transfera ciganima, ali i da ga mi ne možemo prodati bez njihove dozvole...kakvi su to ugovori, ko neka filijala smo, a ček, pa i jesmo...
Ne možemo ga prodati bez njihove dozvole, to mu zapravo dodje kao da je na pozajmici kod nas i za razigravanje istog ćemo dobiti 50%.A mozda ga na kraju oni kupe za siću, pa ga prodaju nekom drugom bez obaveze da nas isplate.
Mislim šta reći,bolje da smo dali malo para i smanjili te procente,čisto da se mi više pitamo.
1.5 милиона за Чумића је мало. 2 милиона је нека доња граница. Ал опет цена је онолика колико је неко спреман да плати.