Transferi
Re: Transferi
Zocevic uopste nije bio los igrac, imao solidnu minutazu... samo bre mrsaviji od Bjekovica bio
- Neizlecivi
Ovo je poslednje upozorenje koje upucujem pojedinim clanovima foruma, javno pretim da padaju ozbiljne batine za podsmevanje Marku Zocevicu
Legendica iz Cacka.
Decko je u Borcu imao solidan staz, meni je bio omiljeni kod nas tada. Mrsavac, Bjeka je za njega Rambo licno...
Sto se tice ovih dovodjenja, ne mogu da verujem da neko napise to treba ignorisati ili da to valjda kao ide, pa da se precuti. Ljudi ispucaju par hiljada eura iz kluba mesecno na takve likove, a mi treba da cutimo.
Dobrodosao Gruzijac, kad vec Merebu nismo docekali onomad da kod nas zavrsava karijeru

Decko je u Borcu imao solidan staz, meni je bio omiljeni kod nas tada. Mrsavac, Bjeka je za njega Rambo licno...
Sto se tice ovih dovodjenja, ne mogu da verujem da neko napise to treba ignorisati ili da to valjda kao ide, pa da se precuti. Ljudi ispucaju par hiljada eura iz kluba mesecno na takve likove, a mi treba da cutimo.
Dobrodosao Gruzijac, kad vec Merebu nismo docekali onomad da kod nas zavrsava karijeru

Jeste, Stefan Zogovic!
Ko bi ih sve popamtio kolika je armija anonimusa prodefilovala kroz klub zadnjih 15-tak godina a da nisu jednom posteno dres oznojili...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Doveli levog beka na dve godine, na poziciji gde imamo bonus igrača. Ko će sada biti bonus? Radulović, Miletić, Jovanović, Ivanović? Ne vidim da Batak ima poverenje u njih, a o Bukincu da ne govorimo. Bolje da smo doveli desnog beka pošto se sinoć pokazalo da Lazarević ne može ništa Menigu ili onom Šebakeu iz Apoela, a Bjeković je suviše ofanzivan, kao i dvojica levih bekova. Bataku očigledno treba na boku štoper kao Jeličić pa se postavlja pitanje zašto ne igra sa tri štopera i krilnim bekovima kada imamo stvoren kadar za tu formaciju.
Zukiću kapitenu čestitam novi ugovor i radujem se što ostaje, ili ako odlazi, što ćemo zaraditi.
Zukiću kapitenu čestitam novi ugovor i radujem se što ostaje, ili ako odlazi, što ćemo zaraditi.

Danas sam se bas obradovao kada sam procitao da je Zuka produzio ugovor, mozda nas najbolji potez u ovom prelaznom roku... Ako smo uboli sa Bolingijem i ovim momkom iz Gruzije mozemo se nadati tom trecem mestu 

Чини ми се да је Зукић до сада избројао 152 утакмице у црвено белом дресу, још сезона и по и долази до 200. Мада то може да накупи и при заласку каријере, нећемо му замерити.
@CRD i transfermarkt i wikipedia imaju dobre podatke, Zukić je u svim takmičenjima 157 puta nosio dres, u ligi je na brojci 135.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Хвала на исправци. Значи још 43 утакмице до 200. У овој сезони има још 35 и да кажемо 3 куп утакмице, остаће кратак за 5 што се могло нагурати кроз Европу. Наравно уз услов да остане код нас и заобиђу га повреде. И не наљути тренера јер је то опасно.
Није тема али кад смо већ код тога, ко су рекордери по броју наступа и колико је Зукић далеко од врха?
- ЧувариТрадиције
Veruj mi da ne bi imao mesta kod nas.srkins wrote: ↑Mon Aug 07, 2023 9:42 pm I onda lepo slikaju se svi sa Gruzinom reprezentativac ok timovi u cv-u ali slikaj se onda i sa ovim dečkom nisam ga ja doveo nije dečko sam sebe potpisao oni su ga doveli pa ga onda lepo i predstavi kaži ukrali smo ga ispred nosa Hajduku iz Gardinovaca a i Dinamo iz Budisave je bio ozbiljno zainteresovan

- churguzijanac
Mirko Nikolašević bez kluba. Ako ima pameti treba ga vratiti u klub.
- Red Marquis
- Moderator
Da je ostao Batak rekao bih da ne znam što kukate za doovđenje još jednog levog beka, jer ionako će ili on ili Bukinac igrati na poziciji koja nije njihova, aka desnog beka. Sad kad je otišao, da vidimo sledećeg jel isto tako debilno meša karte.
Io odio Belgrado
Mogao je i Kajevića da povede sa sobom. Sada je problem što je tim sastavljan u dogovoru sa Batakom, pa će novi trener morati da se prilagodi gotovom timu kako zna i ume, a i to zahteva vreme.