Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Zocevic uopste nije bio los igrac, imao solidnu minutazu... samo bre mrsaviji od Bjekovica bio
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ovo je poslednje upozorenje koje upucujem pojedinim clanovima foruma, javno pretim da padaju ozbiljne batine za podsmevanje Marku Zocevicu :mrgreen: Legendica iz Cacka.
Decko je u Borcu imao solidan staz, meni je bio omiljeni kod nas tada. Mrsavac, Bjeka je za njega Rambo licno...

Sto se tice ovih dovodjenja, ne mogu da verujem da neko napise to treba ignorisati ili da to valjda kao ide, pa da se precuti. Ljudi ispucaju par hiljada eura iz kluba mesecno na takve likove, a mi treba da cutimo.

Dobrodosao Gruzijac, kad vec Merebu nismo docekali onomad da kod nas zavrsava karijeru :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

MiSmoFKV! wrote: Mon Aug 07, 2023 10:32 pm Zogović
Jeste, Stefan Zogovic!

Ko bi ih sve popamtio kolika je armija anonimusa prodefilovala kroz klub zadnjih 15-tak godina a da nisu jednom posteno dres oznojili... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Maki

Post by Maki »

Doveli levog beka na dve godine, na poziciji gde imamo bonus igrača. Ko će sada biti bonus? Radulović, Miletić, Jovanović, Ivanović? Ne vidim da Batak ima poverenje u njih, a o Bukincu da ne govorimo. Bolje da smo doveli desnog beka pošto se sinoć pokazalo da Lazarević ne može ništa Menigu ili onom Šebakeu iz Apoela, a Bjeković je suviše ofanzivan, kao i dvojica levih bekova. Bataku očigledno treba na boku štoper kao Jeličić pa se postavlja pitanje zašto ne igra sa tri štopera i krilnim bekovima kada imamo stvoren kadar za tu formaciju.

Zukiću kapitenu čestitam novi ugovor i radujem se što ostaje, ili ako odlazi, što ćemo zaraditi. :cheers:
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Danas sam se bas obradovao kada sam procitao da je Zuka produzio ugovor, mozda nas najbolji potez u ovom prelaznom roku... Ako smo uboli sa Bolingijem i ovim momkom iz Gruzije mozemo se nadati tom trecem mestu :beg:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Чини ми се да је Зукић до сада избројао 152 утакмице у црвено белом дресу, још сезона и по и долази до 200. Мада то може да накупи и при заласку каријере, нећемо му замерити.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@CRD i transfermarkt i wikipedia imaju dobre podatke, Zukić je u svim takmičenjima 157 puta nosio dres, u ligi je na brojci 135.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Tue Aug 08, 2023 12:04 am @CRD i transfermarkt i wikipedia imaju dobre podatke, Zukić je u svim takmičenjima 157 puta nosio dres, u ligi je na brojci 135.
Хвала на исправци. Значи још 43 утакмице до 200. У овој сезони има још 35 и да кажемо 3 куп утакмице, остаће кратак за 5 што се могло нагурати кроз Европу. Наравно уз услов да остане код нас и заобиђу га повреде. И не наљути тренера јер је то опасно.

Није тема али кад смо већ код тога, ко су рекордери по броју наступа и колико је Зукић далеко од врха?
ЧувариТрадиције

Post by ЧувариТрадиције »

Ово ће бити Зукина сезона :mrgreen:
Славно име она има!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

CRD FCV wrote: Tue Aug 08, 2023 12:40 am Није тема али кад смо већ код тога, ко су рекордери по броју наступа и колико је Зукић далеко од врха?
Radomir Krstic, 613 utakmica...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

srkins wrote: Mon Aug 07, 2023 9:42 pm I onda lepo slikaju se svi sa Gruzinom reprezentativac ok timovi u cv-u ali slikaj se onda i sa ovim dečkom nisam ga ja doveo nije dečko sam sebe potpisao oni su ga doveli pa ga onda lepo i predstavi kaži ukrali smo ga ispred nosa Hajduku iz Gardinovaca a i Dinamo iz Budisave je bio ozbiljno zainteresovan
Veruj mi da ne bi imao mesta kod nas. :whistler:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Mirko Nikolašević bez kluba. Ako ima pameti treba ga vratiti u klub.
aleksafkv

Post by aleksafkv »

Ode Raša
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Da je ostao Batak rekao bih da ne znam što kukate za doovđenje još jednog levog beka, jer ionako će ili on ili Bukinac igrati na poziciji koja nije njihova, aka desnog beka. Sad kad je otišao, da vidimo sledećeg jel isto tako debilno meša karte.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Mogao je i Kajevića da povede sa sobom. Sada je problem što je tim sastavljan u dogovoru sa Batakom, pa će novi trener morati da se prilagodi gotovom timu kako zna i ume, a i to zahteva vreme.
Post Reply