Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Karlsson wrote: Thu Aug 10, 2023 7:06 pm Čoveku je žena iz Novog Sada, voli klub, voli grad i vidi ga kao drugu kuu. Verovatno će tu i živeti nakon karijere.
To mu je sve 25-30% dodatna vrednost na platu. :D
I više verujem njemu na reč i njegovim emocijama nego našoj deci i bivšim kapitenima koji su se kleli u Vojvodinu, pa pišali po njoj.
Ma sve je to ok, al ako se on sad malo pokaze u Turskoj ligi, nema njega jos dugo ovamo. Moglo se igrati "na zenu" kad je bio druga kineska, Arabija... al Turska je vec ozbiljan izlog
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Šta ljudi misle o nekom Merebinom Last Dance-u kod nas ? Kao neki 15-18 član rotacije pa da ide u zasluženu penziju.

Postoji određeno razmišljanje, da se oprosti od fudbala kod nas.
milancl

Post by milancl »

Deep Purple wrote: Fri Aug 11, 2023 11:10 am Šta ljudi misle o nekom Merebinom Last Dance-u kod nas ? Kao neki 15-18 član rotacije pa da ide u zasluženu penziju.

Postoji određeno razmišljanje, da se oprosti od fudbala kod nas.
Ako bi mogao da donese i minimalan doprinos ekipi, mislim da bi bukvalno svima bilo drago. Jedan od omiljenih igrača svih nas

Edit: zato što apsolutno ne znam u kakvoj je čovek formi. A ako će doći reda radi, i ako ne može da pomogne, onda bolje da ne kvari utisak, da ga pamtimo po lepom.
Last edited by milancl on Fri Aug 11, 2023 11:39 am, edited 1 time in total.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Stexman

Post by Stexman »

Ja sam za. Njemu se dolazilo i ranije ali tadasnja garnitura nije htela. Ako se ne varam i Lalatovic je bio jedan od protivnika njegovog povratka.
srkins

Post by srkins »

Ja bih ga pre doveo da bude trener nekih mladjih kategorija cini mi se da ima potencijal da postane i trener A tima jednog dana a sto se tice dovodjenja kao igraca 36 godina bio prosle godine rezerva u Poljskoj drugoj ligi igra na poziciji na kojoj smo koliko toliko popunjeni ne vidim da sta bi nam igracki doneo ,gori nam na zadnjem -centralnom veznom a ovo bi po meni bilo gasenje pozara flasom vode
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bukvalno ne postoji stranac koji je ostvario i održao konekciju sa klubom kao Giorgi(kako god se to izgovaralo). Ukoliko on sam želi da ode u penziju od nas, ne da mu treba dozvoliti, treba to maksimalno pozdraviti i podržati. Kakve su nam igračke kreature prošle(i jesu, neko reče Vukić?) u klubu, svakom ko iole iskreno voli Vošu će biti neizmerno drago
Last edited by Rabba on Fri Aug 11, 2023 12:29 pm, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Maki

Post by Maki »

Gde je jedan Gruzin u ekipi, tu ne smeta ni drugi. Još kad bi poveo nekog zadnjeg veznog... Ima li možda sina? :)
zime89

Post by zime89 »

Ceka se papirologija za Gruzina,bice danas kaže MJ sad citam na sajtu, a trener je tražio zadnjeg veznog i biće mu ispunjeno.
ZIME89
Maki

Post by Maki »

Čusmo danas na KZN da Traore definitivno odlazi. Sve najbolje, Mamadu! Oznojao si Vošin dres pošteno, zauvek pamtimo. :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Поред ко зна колико киксева, таква енергија и пожртвовање за грб нисмо дуго видели, поготово од неког странца, искрено штета што је само једну сезону био код нас, видело се да је и њему било лепо колико и нама да га гледамо у нашем дресу, нек му је са срећом у наставку каријере!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Iskreni u odnosu prema klubu i dresu su uvek ovde ostavljali dubok trag. Bez obzira što je ovde kratko i što su mu spočitavani svakakvi kiksevi i manjkavosti, koje sam iskreno propustio da primetim, nadam se da Mamadu iz Novog Sada nosi lepe reči o klubu i gradu. Nadam se da debili iz kluba nisu buljagerom zatvorili vrata i da ćemo ga i u budućnosti gledati, ako ne na terenu, bar na tribinama Karađorđa.

Srećno Mamadu, nadam se da ćeš uzeti zasluženo velike pare u narednom klubu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Duplof

Post by Duplof »

Mamadu, srećno i hvala majstore! :lala:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote: Fri Aug 11, 2023 3:13 pm Iskreni u odnosu prema klubu i dresu su uvek ovde ostavljali dubok trag. Bez obzira što je ovde kratko i što su mu spočitavani svakakvi kiksevi i manjkavosti, koje sam iskreno propustio da primetim, nadam se da Mamadu iz Novog Sada nosi lepe reči o klubu i gradu. Nadam se da debili iz kluba nisu buljagerom zatvorili vrata i da ćemo ga i u budućnosti gledati, ako ne na terenu, bar na tribinama Karađorđa.

Srećno Mamadu, nadam se da ćeš uzeti zasluženo velike pare u narednom klubu.
:lala:

Jedan od boljih stranaca koji je bio kod nas.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja :cheers: :cheers: :cheers:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ftbl објавио да желимо још једног нападача и да се највероватније враћа Џон Мери, можемо ли га гледати и пре зиме ? 👀
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply