Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Fri Sep 15, 2023 10:34 am Видим да је добио црвени против Радничког, има ли то утицаја на наступе код нас?
Ima, naravno.
zime89 wrote: Fri Sep 15, 2023 10:31 am Koliko će to biti stranaca na kraju ?
Carević, Giorbelidze, Mateus Indio, Kajević, Bolingi, Kembel(ako dođe).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Sep 15, 2023 10:46 am Nije Kembel zamena za Čumića već rezerva za krilnu poziciju. Mislim da će danas ozvaničiti i Čumićevi zamenu.
A ko je startno krilo? Neka bomba?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

https://www.fkvojvodina.rs/nikola-cumic ... z-kazanja/

Evo nešto je ipak bar malo jasnije. Čumo, hvala za sve i srećno!
VošaNS

Post by VošaNS »

Cane wrote: Fri Sep 15, 2023 10:50 am https://www.fkvojvodina.rs/nikola-cumic ... z-kazanja/

Evo nešto je ipak bar malo jasnije. Čumo, hvala za sve i srećno!
Prelep intervju pun emocija,hvala Čume na svemu i mi znamo da nije kraj. :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
N13

Post by N13 »

Hahah, ovaj drugi deo sigurno nije on sam odlucio da izjavi, vec u dogovoru sa klubom... ali dobro, neka bude da je on to rekao.

Sve najbolje Cumicu, nadam se da te gledamo za par godina opet ovde. :cheers:
draganas

Post by draganas »

Beba je uvek znala lep tekst da napiše.

Mislim da Čumić još ni ne zna da je imao interviju za sajt.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

draganas wrote: Fri Sep 15, 2023 11:02 am Beba je uvek znala lep tekst da napiše.

Сумњам да би поделио код себе на профилу да му га је неко наметнуо или написао.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

draganas wrote: Fri Sep 15, 2023 11:02 am Beba je uvek znala lep tekst da napiše.

Ako se neko drznuo da izmisli nečiju izjavu i da napravi klasičan falsifikat, onda će se to sigurno vrlo brzo pokazati i ko god da je učestovao u tome mora snositi posledice. Teško je istinu sakriti, sad Čumića ne košta ništa da se javi iz daleka i demantuje da je dao bilo kakvu izjavu, ako je to po sredi.

Ali ako to nije slučaj i ako je ovo zaista njegova i autentična izjava, što će se pokazati vrlo brzo, onda razna histerična lupetanja i naklapanja od nekih (svako neka vidi da li se prepoznaje) koja smo ovde čitali poslednjih dana dobijaju malo drugačiji smisao. Pa i ona ružna prozivanja drugih forumaša (a pri tome neuporedivo ozbiljnijih i relevantnijih u svakom pogledu). Nekada je ćutanje zaista zlato, ako te ono što izgovoriš ili napišeš kasnije učini smešnim.
Turija

Post by Turija »

Sumnjas u autenticnost :D
Cumicu je bio prvi i najbitniji zadatak u Kazanju da se javi bivsem klubu. Mada, i meni malo nejasno kako nedostaje ono ,,...zahvaljujuci predsedniku Zbiljicu..."
A, sto se teksta tice, svaka cast :lala:
Last edited by Turija on Fri Sep 15, 2023 11:45 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Rabba wrote: Fri Sep 15, 2023 10:48 am
CRD FCV wrote: Fri Sep 15, 2023 10:34 am Видим да је добио црвени против Радничког, има ли то утицаја на наступе код нас?
Ima, naravno.
zime89 wrote: Fri Sep 15, 2023 10:31 am Koliko će to biti stranaca na kraju ?
Carević, Giorbelidze, Mateus Indio, Kajević, Bolingi, Kembel(ako dođe).
Jbt, u godini kada zbog cigana dozvole da EU igraci nisu stranci, mi dovodimo strance bez EU pasosa :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

Jel sigurno Kajevic i Carevic nemaju nas pasos?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nije proverena informacija ali izgleda da smo i sa Kataijem u pregovorima. Znam rekao sam da neću deliti informacije ali eto… Uzmite sa zadrškom. Ugl stiže zamena i za Čumića.

A Čumiću našem bratu sve najbolje, da se naplati pa da za koju godinu pojurimo sa njim i tu ligu kada uzme Rusima kintu :)
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Fri Sep 15, 2023 10:48 am Carević, Giorbelidze, Mateus Indio, Kajević, Bolingi, Kembel(ako dođe).
Izgleda da Kajević ima naše državljanstvo, jer su sva petorica bila u timu prošlo kolo.
cumicn

Post by cumicn »

Dragi forumaši, Želim da vam se zahvalim na svemu u ovih prelepih godinu dana, što ste me izabrali za igrača godine, na svakoj kritici koju sam prihvatio dobronamerno, ali takodje i na pohvalama kojih je bilo mnogo,nadam se da imate razumevanja za celu ovu situaciju...Ostalo sam sve rekao u intervjuu za fudbalski sajt.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

cumicn wrote: Fri Sep 15, 2023 12:02 pm Dragi forumaši, Želim da vam se zahvalim na svemu u ovih prelepih godinu dana, što ste me izabrali za igrača godine, na svakoj kritici koju sam prihvatio dobronamerno, ali takodje i na pohvalama kojih je bilo mnogo,nadam se da imate razumevanja za celu ovu situaciju...Ostalo sam sve rekao u intervjuu za fudbalski sajt.
Pocepaj tu Rusku ligu ! :cheers:
Post Reply