Deep Purple wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 10:46 am
Nije Kembel zamena za Čumića već rezerva za krilnu poziciju. Mislim da će danas ozvaničiti i Čumićevi zamenu.
draganas wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 11:02 am
Beba je uvek znala lep tekst da napiše.
Mislim da Čumić još ni ne zna da je imao interviju za sajt.
Ako se neko drznuo da izmisli nečiju izjavu i da napravi klasičan falsifikat, onda će se to sigurno vrlo brzo pokazati i ko god da je učestovao u tome mora snositi posledice. Teško je istinu sakriti, sad Čumića ne košta ništa da se javi iz daleka i demantuje da je dao bilo kakvu izjavu, ako je to po sredi.
Ali ako to nije slučaj i ako je ovo zaista njegova i autentična izjava, što će se pokazati vrlo brzo, onda razna histerična lupetanja i naklapanja od nekih (svako neka vidi da li se prepoznaje) koja smo ovde čitali poslednjih dana dobijaju malo drugačiji smisao. Pa i ona ružna prozivanja drugih forumaša (a pri tome neuporedivo ozbiljnijih i relevantnijih u svakom pogledu). Nekada je ćutanje zaista zlato, ako te ono što izgovoriš ili napišeš kasnije učini smešnim.
draganas wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 11:02 am
Beba je uvek znala lep tekst da napiše.
Mislim da Čumić još ni ne zna da je imao interviju za sajt.
Sumnjas u autenticnost
Cumicu je bio prvi i najbitniji zadatak u Kazanju da se javi bivsem klubu. Mada, i meni malo nejasno kako nedostaje ono ,,...zahvaljujuci predsedniku Zbiljicu..."
A, sto se teksta tice, svaka cast
Last edited by Turija on Fri Sep 15, 2023 11:45 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije proverena informacija ali izgleda da smo i sa Kataijem u pregovorima. Znam rekao sam da neću deliti informacije ali eto… Uzmite sa zadrškom. Ugl stiže zamena i za Čumića.
A Čumiću našem bratu sve najbolje, da se naplati pa da za koju godinu pojurimo sa njim i tu ligu kada uzme Rusima kintu
Dragi forumaši, Želim da vam se zahvalim na svemu u ovih prelepih godinu dana, što ste me izabrali za igrača godine, na svakoj kritici koju sam prihvatio dobronamerno, ali takodje i na pohvalama kojih je bilo mnogo,nadam se da imate razumevanja za celu ovu situaciju...Ostalo sam sve rekao u intervjuu za fudbalski sajt.
cumicn wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 12:02 pm
Dragi forumaši, Želim da vam se zahvalim na svemu u ovih prelepih godinu dana, što ste me izabrali za igrača godine, na svakoj kritici koju sam prihvatio dobronamerno, ali takodje i na pohvalama kojih je bilo mnogo,nadam se da imate razumevanja za celu ovu situaciju...Ostalo sam sve rekao u intervjuu za fudbalski sajt.