Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Wed Jan 10, 2024 12:00 am

Taj turski drugoligaš bi napravio novu rupu ovom Radničkom iz Niša.
Na osnovu čega tvrdiš to? Giresunspor gore stoji u drugoj turskoj ligi nego Radnički u Superligi i samo je bod od poslednjeg mesta.
Rakovac

Post by Rakovac »

Razmišljam, kolika je verovatnoća da igrač koji ne treba pretposlednjem timu turske lige može da bude pojačanje. Bolje da dovedu nekog korpulentnog Tajlanđanina.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Тог Савићевића не памтим по нечему корисном у оно мало што сам га видео, знам да сам помислио "каква је ово очева комбинација".

Можда грешим али мислим да нам он не треба. Чак бих пре био за повратак Јованчића, не знам што ми он паде на памет.

Нама треба копија Матеуса или његова напредна верзија.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mi u zadnje 2-3 sezone sto se vise pojacavamo, ja sve vise mrzim zvezdu
Image
ernesto

Post by ernesto »

Maradona nema veze sa Rosicem i niskom kombinacijom,decko je uzicanin koji je dosao u 2022 kad je Marko vec bio kod nas. A i Toncev je ljut na Maradonu posto je otisao iz Radnickog , jbga posle
Mareta( Randjelovic,Cumic,Haskic,Crnomarkovic), nije prodao ni jednog igraca osim malog Stefana Mitrovica.
Banujte me molim vas :beg:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rakovac wrote: Wed Jan 10, 2024 12:50 am Razmišljam, kolika je verovatnoća da igrač koji ne treba pretposlednjem timu turske lige može da bude pojačanje. Bolje da dovedu nekog korpulentnog Tajlanđanina.
Ne treba gledati tako on je odigrao prošle sezone u super ligi Turske 23 utakmice. 112 zvaničnih mečeva u Slovanu iz Bratislave, bio i dve sezone u Wisli. Nisu to mali klubovi. Nije on tolika igračka neznalica svuda se zadržao bar po dve sezone. Ne bi ni odigrao skoro 20 mečeva za Crnogorsku reprezentaciju kakva god da je u pitanju.
Da je toliko menadžerski igrač menjali bi njega klubovi na pola sezone i menjao bi ih kao čarape.

Mene on podseća na kriminalni milje cigana i ne znam to da objasnim, nešto mi Savićević prezime nije simpatično i tjt.

On je za deset sezona kako je napustio :shit: , promenio četiri kluba.

Njemu je istekao ugovor pretpostavljam da je imao dobar ugovor i da Turci sada kada su druga liga nisu mogli to da plaćaju a on nije hteo da raskine saradnju sve dok mu nije istekao ugovor.

Ja se u vezi Savićevića slažem sa @Rabba , na prvu sam odreagovao baš gadno kada sam čuo da će da dođe ali se vremenom smiri čovek.

On je isti tip fudbalera kao U.N po karakteristikama samo što Vukan može sve u vezi da odigra a U.N je ipak isključivo prednji ili neko krilo po mogućnosti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Gledajući ovaj YT klip ja bih mu oprostio ružnu prošlost.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Wed Jan 10, 2024 9:39 am Gledajući ovaj YT klip ja bih mu oprostio ružnu prošlost.
Na osnovu snimka ti vidiš da on ima smisla za igru odnosno da ima dobru tehniku, da nije trom, da ima školsku tehniku šuta i dodavanja ali uvek treba biti skeptik kod ovakvih pregleda igrača jer se ne vidi kakav je u igri bez lopte, kako se postavlja u defanzivnoj tranziciji, otvara u ofanzivnom delu igru. Da li traži prostor ili je statičan.
Kakav je kada je potrebno da se brani protiv neke ekipe koja je kvalitetnija itd…

On da nije ciganski isprdak već neki stranac koji je igrao u klubovima gde je Vukan igrao ovde bi ga svi mi drugačije dočekali, to je psihologija ali je to i normalna stvar.
slanina

Post by slanina »

To su golovi ko zna od kada,čovek ima 30+ godina.Od 2020 je dao 4 gola i ima 52 utakmice u tom periodu do sada.Tako je došao i onaj Kajević koji je bio pristojan igrač u čukaričkom pa ovde ne može da potrči(jedini sprint mu je bio kad je dao gol iz penala da pozdravi publiku :mrgreen: ).
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Maki

Post by Maki »

Glupo je dovoditi igrače u najvećoj zrelosti, a u padu su karijere (što je sumnjivo!), na osnovu video snimaka koje su sami ponudili. Takvog moraš gledati uživo, ili ga dovesti na probu kao letos Marka Petkovića, koji sada igra Drugu grčku ligu, a sigurno je imao kvalitetniju karijeru od Vukana Savićevića.
No, čak i ovo da se desi Božo Bandović će prvo ga upitati odakle su njegovi: „Iz Nikšića!? Pa i ja sam iz Nikšića! Šta ti dođe Perko? Đed? Da se potpiše ugovor na 4 godine!“ :roll:
Jasno je da je ovo neka plemenska varijanta isto kao i sa Ivanom Vukčevićem, a imamo još i Carevića, Kajevića i Radulovića, od kojih je možda samo ovaj poslednji došao bez veze.

S druge strane, ako si doveo trenera, krajnje sumnjivog kvaliteta i bez ikakve prethodne konekcije sa Vošom, koji je u prošlosti igrao za Zvezdu, nemoj mi gomilati iste takve igrače, jer je to pogubno za našu priču. Da podsetim, u Zvezdi su igrali:
Đorđević, Miletić, Vukanović i Radulović, pa bi Savićević već bio malo mnogo... Ajde da je to Katai ili neki drugi povratnik, to bih razumeo, ali ovaj dečko stvarno nije pojačanje.
Last edited by Maki on Wed Jan 10, 2024 11:25 am, edited 1 time in total.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Maki

Nema on veze sa Bandovićem, Savićević je bio želja Ranka.

Da je Ranko tu Vukan bi verovatno već potpisao.

Sad se sigurno veća i pregovara mada sam čuo pre sedam dana da je sve bilo završeno no videćemo.

Traže ga pored nas još Wisla Krakow nazad, Widzew isto Poljska liga, Sanliurfaspor tako da nema šanse da neko pored toliko zainteresovanih klubova ide bilo gde na probu osim ako nije klub nekog višeg nivoa.
Maki

Post by Maki »

Dobro je, dao si mi neku nadu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

A šta je Gojakom i Kodrom?
Ili su to bila samo nagađanja i želje na forumu?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanina wrote: Wed Jan 10, 2024 10:01 am To su golovi ko zna od kada,čovek ima 30+ godina.Od 2020 je dao 4 gola i ima 52 utakmice u tom periodu do sada.Tako je došao i onaj Kajević koji je bio pristojan igrač u čukaričkom pa ovde ne može da potrči(jedini sprint mu je bio kad je dao gol iz penala da pozdravi publiku :mrgreen: ).
Ja ne znam koju si ti statistiku gledao, ali niti je dao 4 gola od 2020 na ovamo, niti ima 30+. :mrgreen:
Da se razumemo, prvi sam digao glas protiv Savicevica, uz sve ono sto sam rekao u upisu vezanim za rezonovanje pri dovodjenju kojekakvih Vukana Savicevica i Kosovica, ali je to stvar principa i brenda FKV koji bismo zeleli da vidimo, a ne toliko do njegovih (ne)kvaliteta.

Ono sta je sigurno jeste to da ce dobiti veliku platu, jer to CV ''pravda'', a za tu platu nece napraviti ocekivanu razliku, jer smo vec videli koliko (ne) donose povratnici iz inostranstva u tim godinama. Solidan fudbaler jeste, ali nece igrati za iste novce kao npr. Jocic iz Vozdovca. Upravo takvim ponasanjem javnog mnjenja, koje sam izneo u tom upisu, i velicanja svega i svacega ''domaceg'' sto je prodefilovalo kroz nasu ligu, smo dosli do toga da su domaci povratnici iz inostranstva postali skuplji od pojedinih stranaca.
Maki

Post by Maki »

Savcic Luka wrote: Wed Jan 10, 2024 12:02 pm A šta je Gojakom i Kodrom?
Ili su to bila samo nagađanja i želje na forumu?
Kodro je prešao u Ferencvaroš za 600k pre neki dan, a mislim da je i Gojak za nas nerealan, s obzirom na našu poslovnu politiku da se pojačavamo vezerima i tonemo na tabeli. Ali, zato, kako si i sam rekao, odlično zarađujemo.
Post Reply