Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Od prvotimca Dinama iz Moskve do igrača pretposlednjeg tima druge turske lige u roku od nekoliko meseci.
N13

Post by N13 »

Citajuci ovaj forum moze da se zakljuci ovo:
- Nismo zadovoljni da nam cilj bude trece mesto, hocemo vise
- Zelimo da gradimo tim od igraca koji nikad nisu igrali u blizancima, koji nemaju veze sa njima i koji nemaju emociju prema njima, po mogucnosti da mrzeboba blizanca. Idealno ako su NS ili eventualno iz pokrajine.

Pa mi kao u bajci da zivimo. 98% nacije (tako i profesionalnih fudbalera iz ove drzave) navija za ta 2 kluba. Zbog pravila, ne mozemo tim za domacu ligu praviti od stranaca. Dakle nama je u opticaju manje od 2% trzista igraca, za koje se necemo buniti puno ako dodju. Od tih 2% verovatno jedno 70% nema zelju da igra ovu ligu ili sa druge strane nema kvalitet da igraju za Vojvodinu.
Da li vi ljudi shvataju koliko je to trziste malo? Pa od tih preostalih igraca je tesko napraviti tim i za drugu ligu, kamoli za vise od treceg mesta. Jednostavno, ne postoji neki izbor, ukoliko zelimo rezultate, u timu moraju biti igraci koji imaju neku vezu sa njima (pa vise od pola nase omladinske skole u koju se kunu mnogi ovde ima emociju prema njima, sta tek onda da ocekujemo od prvog tima?!). I ja licno nemam nista protiv toga. Za mene je jedini merilo teren i postovanje dresa. Uvek cu pre biti za Radulovica i Vukanovica koji se bore za ovaj dres nego Pankova (koji je prosao nasu skolu, a cak i za to vreme jedva cekao da obuce ciganaku majicu i zapali za bg da ih bodri sa tribine), Kabica, Ivanica i slicnih.

O ovom Savicevicu nista ne znam, kao sto nisam znao ni za Vukanovica. Tako da ga necu komentarisati dokle god ga ne vidim na delu. Vukanovica su mnogi ovde komentarisali kao i sada Savicevica, pa se ugrizli za jezik.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ајде људи што сте такви песимисти, ја мислим да цигојнер гори од Кајевића не може бити, па и то је неки напредак.

А није ми само јасно шта ће Кајевић на припремама?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Uvek sa tobom wrote: Wed Jan 10, 2024 12:22 pm А није ми само јасно шта ће Кајевић на припремама?
Без њега би био непаран број па би неко извисио за цимера.
slanina

Post by slanina »

gospodinFKV wrote: Wed Jan 10, 2024 12:09 pm
slanina wrote: Wed Jan 10, 2024 10:01 am To su golovi ko zna od kada,čovek ima 30+ godina.Od 2020 je dao 4 gola i ima 52 utakmice u tom periodu do sada.Tako je došao i onaj Kajević koji je bio pristojan igrač u čukaričkom pa ovde ne može da potrči(jedini sprint mu je bio kad je dao gol iz penala da pozdravi publiku :mrgreen: ).
Ja ne znam koju si ti statistiku gledao, ali niti je dao 4 gola od 2020 na ovamo, niti ima 30+. :mrgreen:
Da se razumemo, prvi sam digao glas protiv Savicevica, uz sve ono sto sam rekao u upisu vezanim za rezonovanje pri dovodjenju kojekakvih Vukana Savicevica i Kosovica, ali je to stvar principa i brenda FKV koji bismo zeleli da vidimo, a ne toliko do njegovih (ne)kvaliteta.
Dobro nije 4 već 5 golova a za par dana puni 30(tako kaže vikipedija ako ona laže onda i ja lažem vas) tako da nisam puno promašio :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

N13 wrote: Wed Jan 10, 2024 12:18 pm
O ovom Savicevicu nista ne znam, kao sto nisam znao ni za Vukanovica. Tako da ga necu komentarisati dokle god ga ne vidim na delu. Vukanovica su mnogi ovde komentarisali kao i sada Savicevica, pa se ugrizli za jezik.
Исто... Само нек се пљује па да нас разувери ко Вукановић у своје квалитете и што би рекао сланобарац опраштамо му ружну прошлост...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Wed Jan 10, 2024 12:13 pm
Savcic Luka wrote: Wed Jan 10, 2024 12:02 pm A šta je Gojakom i Kodrom?
Ili su to bila samo nagađanja i želje na forumu?
Kodro je prešao u Ferencvaroš za 600k pre neki dan, a mislim da je i Gojak za nas nerealan, s obzirom na našu poslovnu politiku da se pojačavamo vezerima i tonemo na tabeli. Ali, zato, kako si i sam rekao, odlično zarađujemo.
Kao pčela leti kao bumbar ubada... :mrgreen:
Nisam rekao da odlično zarađujemo, već da, ako su podaci istiniti, na poslovnom planu je izvršena stabilizacija bez koje nema ni pojačanja.
N13 wrote: Wed Jan 10, 2024 12:18 pm
Uvek cu pre biti za Radulovica i Vukanovica koji se bore za ovaj dres nego Pankova (koji je prosao nasu skolu, a cak i za to vreme jedva cekao da obuce ciganaku majicu i zapali za bg da ih bodri sa tribine), Kabica, Ivanica i slicnih.

+1
Neko je komentarisao za Radulovića, da kad bi svi tako odrađivali tezgu, gde bi nam kraj bio.
Ja sam samo mišljenja da za njega treba tražiti alternativu jer čim stigne "ponuda koja se ne odbija", em će on otići, em će ga klub oberučke prodati.
A relano, na toj poziciji nemamo ni blizu igrača trenutno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@slanina
Vikipedija nije dobar izvor za statistiku. Transfermarkt je bolji. Od 2020. do sada je dao dvocifren broj golova (11 ili 12 u svim takmicenjima, nisam siguran). Mozda nije nesto sto zelimo da cujemo, ali golovi svakako i nisu toliki deo njegovog posla, pogotovo ne kad je igrao kao zadnji vezni gomilu utakmica, ili kao osmica.

Jeste, puni 30 ovog meseca, ali praviti od igraca koji jos uvek tehnicki nema ni 30 nekog ko je sad bog zna kako mator i neisplativ mislim da nije okej. Sta god mi mislili o Savicevicu konkretno, jer ono...podseticu s koliko je dosao Drincic. Pritom, nije mi frka da podsetim i na tako KAKO je docekan ovde. :mrgreen: Mislim, kad si napisao 30+, neces pogresiti krajem meseca, ali sad dolazimo do semantike i toga sta je ko pod tim mislio. Ja nemam problem ni sa tim da dovedemo igraca od 35, ako ce napraviti razliku i svojim igrama prodati nekog mladjeg. Ovde se to jako cesto posmatra krajnje binarno - da li mozemo tog konkretnog igraca da prodamo dalje, i za koliko? Ne, igraci 29-35 koji se dovedu da unaprede kvalitet igre ne dolaze da bi se prodali, vec dolaze da bi podigli kvalitet i prodali recimo Ivanovica ili Radulovica koje ce nahraniti loptama.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

N13 wrote: Wed Jan 10, 2024 12:18 pm Citajuci ovaj forum moze da se zakljuci ovo:
- Nismo zadovoljni da nam cilj bude trece mesto, hocemo vise
- Zelimo da gradimo tim od igraca koji nikad nisu igrali u blizancima, koji nemaju veze sa njima i koji nemaju emociju prema njima, po mogucnosti da mrzeboba blizanca. Idealno ako su NS ili eventualno iz pokrajine
Na ovo je gospodinFKV vrlo jasno i koncizno odgovorio poruku iznad tvoje.
N13 wrote: Wed Jan 10, 2024 12:18 pm Zbog pravila, ne mozemo tim za domacu ligu praviti od stranaca.
Netačno, tim za našu ligu može da bude sastavljen od barem 10 igrača koji nemaju srpsko državljanstvo. Jedino bih morao za bonusa proveriti. Da kompletiram upis, svaki igrač koji ima srpsko ili EU državljanstvo se smatra "domaćim" igračem i ne ulazi u kvotu od 4 "stranca" na terenu, tj, ukupno 6 ili 8 teren+klupa.
N13 wrote: Wed Jan 10, 2024 12:18 pm O ovom Savicevicu nista ne znam, kao sto nisam znao ni za Vukanovica. Tako da ga necu komentarisati dokle god ga ne vidim na delu. Vukanovica su mnogi ovde komentarisali kao i sada Savicevica, pa se ugrizli za jezik.
Savićević je jedan od prvih ciganskih omladinaca u novoj eri za koje je pisano da će pokoriti Evropu, kao što sad imaju bar trojicu takvih, po sezoni. Oličenje njihove propagande, povraća mi se da je nekome palo na pamet da ga povezuje sa nama. zvezdin vojnik, nikakve razlike da smo doveli njega ili recimo Borjana. Vukanović nema baš sličnu priču. Iako meni ni on ne treba.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Wed Jan 10, 2024 11:27 am Dobro je, dao si mi neku nadu.
Tu sam da ti nadu vratim ako padneš da te uhvatim :mrgreen:

@N13

Pravo u centar.

Nadovezaću se na tvoj upis, ja sam neko ko je igrao fudbal i jako dobro znam dosta fudbalera koji su moje generacije ili su godinu stariji ili mlađi od mene.

Mnogo veći problem od igrača koji su prošli kroz oml pogon blizanaca ili kroz prvi tim su oni koji nisu nikad.
Ko jednom prođe i ode teško se vraća u svoj matični klub u ovom slučaju blizance.

Ti koji su bili članovi blizanaca jako dobro znaju kroz šta su prošli i kakvi su ti klubovi i šta su tamo doživeli. Oni koji potajno navijaju za njih a nikada nisu bili članovi oni ne znaju.
I uvek ću reći da su takvi meni mnogo opasniji od onih koji su ovako ili onako bili deo sistema a njih je mnogo jer preko 90% njih navijaju za ta dva kluba.
A najopasniji su oni koji navijaju za blizance a prolaze našu školu fudbala.

A često se dešavalo da mnogi koji su bili članovi blizanaca a kasnije prodifelovali kroz Vojvodinu nakon perioda kod nas izgradili jako lepo mišljenje o klubu, afinitete, simpatije a neki postali i navijači. Naravno bilo je i onih duboko već “zatrovanih” pa tu nema pomoći, sve je to normalno.

Naravno sve je to pojedinačno i ne treba generalizovati ali pričam iz ličnog iskustva i poznanstva sa ljudima koji su bili u sistemu i oni koji nisu.

Ja sam lično odigrao par utakmica protiv Vojvodine i najmotivisanije sam igrao protiv nje odnosno kluba za koji navijam.

Mene je Vojvodina više motivisala nego i zvezda i partizan.

@Uvek sa tobom

Valjda treba da bude u trenažnom procenu da bi ga neko uzeo.

@Rabba upravo zbog toga se ni meni ne sviđa ali ako već bude kod nas tu je da nas razuveri uostalom kofa govana je već spremna :mrgreen:
hvylarn

Post by hvylarn »

Ranđelović, Rosić pa Manojlović. Trenutno tri najbolja mlađa golmana u našoj ligi. Ako može dobra lova da se zaradi na Caru, smatram da bi Rosić bio dobro rešenje. Ako Radnički bude zatezao, treba probati sa Surdilicom jer najbolja opcija od svih. Dečko je jedina svetla tačka tog tužnog tima. Ako su mogli kapitena i jednog od glavnih igrača u tom trenutku da prodaju za 150k, ne verujem da bi išta više tražili za prvog golama.

Za sad mi deluje da se radi čovek za čoveka, da će otići tipa UN, a pre svega Kajević jer nije ni za kerov k. I da se dovede igrač sličnih karakteristika, sa nekim konkretnim iskustvom. Savičevićeva se sećam samo po imenu, ali po igri slabo. No mislim da ne treba u ovom slučaju osuti paljbu odmah od starta.

Više me interesuju ova ostala pojačanja, koji bi zaista trebali da budu pojačanja a ne igrači za rotaciju, već nosioci igre.
Maki

Post by Maki »

hvylarn wrote: Wed Jan 10, 2024 1:24 pm Ranđelović, Rosić pa Manojlović. Trenutno tri najbolja mlađa golmana u našoj ligi.
Pretpostavljam da ti ime Veljko Ilić ništa ne znači?
Deran ima 20 godina. U Super ligi ove sezone odigrao 15 utakmica, a 10 nije vadio loptu iz mreže. Odigrao i 6 utakmica u Evropi i primio 19 golova. Već vrca od iskustva i vredi na tržištu tričavih 2 miliona.
TSC je ovog Zvezdinog junošu doveo za džabe, mi za džabe možemo samo kod ciganske babe, tipa Vukan-Vukanović. E, tako se to radi!
Last edited by Maki on Wed Jan 10, 2024 2:00 pm, edited 1 time in total.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Maki wrote: Wed Jan 10, 2024 1:58 pm
hvylarn wrote: Wed Jan 10, 2024 1:24 pm Ranđelović, Rosić pa Manojlović. Trenutno tri najbolja mlađa golmana u našoj ligi.
Deran ima 20 godina. U Super ligi ove sezone odigrao 15 utakmica, a 10 nije vadio loptu iz mreže. Odigrao i 6 utakmica u Evropi i primio 19 golova. Već vrca od iskustva i vredi na tržištu tričavih 2 miliona.
TSC je ovog Zvezdinog junošu doveo za džabe. E, tako se to radi!
Сигурно је мислио као и ја, два најбоља млада голмана која можемо да приуштимо и која можемо да доведемо, Илића сигурно не сврставамо ту, он је далеко изнад :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Maki wrote: Wed Jan 10, 2024 1:58 pm
TSC je ovog Zvezdinog junošu doveo za džabe, mi za džabe možemo samo kod ciganske babe, tipa Vukan-Vukanović. E, tako se to radi!
TSC sa Ilićem ima potencijal da nadmaši transfer Ratkova. Pa sve i da ponudimo onaj višak od 4mil, ne bi hteo da pređe kod nas.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Maki wrote: Wed Jan 10, 2024 1:58 pm TSC je ovog Zvezdinog junošu doveo za džabe, mi za džabe možemo samo kod ciganske babe, tipa Vukan-Vukanović. E, tako se to radi!
Немој тако и ми смо цигане зајебали са кабићем, још морају и да нам плате :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply