Ja neverujem da mi bilo šta možemo da uradimo sa igračima iz zvezde i partizana i uvek ću biti pre za dovodjenje stranaca, iz Afrike i Južne Amerike pre svega.Realno za njih je to veliki korak unazad i teško će se ponoviti neki Šele.
Firma kej wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 8:40 pm
Rosić odlazi u Kinu, Rubežić potencijalna zamjena, Jamkam potencijalni desni bek mada ako njega dovedu i nije neki desni bek
Nije valjda lud da se vrati u Srbiju Rubežić. Za Jamkama sam pomislio da bi neko iz Niša mogao u kontra smeru za Vukića kad je objavljeno.
Gledam afrički kup nacija, komplet ekipu Namibije treba dovesti. Pola reprezentacije im igra na Kosovu i u Bocvani. I upravo su odučili Tunis od fudbala.
Namibija me iznenadila, igraci sa solidnom tehnikom i fizickom spremom. Interesantna ekipa, sa nekoliko potencijalno dobrih igraca za nas.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rosić odlazi u Kinu, Rubežić potencijalna zamjena, Jamkam potencijalni desni bek mada ako njega dovedu i nije neki desni bek
Nije valjda lud da se vrati u Srbiju Rubežić. Za Jamkama sam pomislio da bi neko iz Niša mogao u kontra smeru za Vukića kad je objavljeno.
Gledam afrički kup nacija, komplet ekipu Namibije treba dovesti. Pola reprezentacije im igra na Kosovu i u Bocvani. I upravo su odučili Tunis od fudbala.
Neće oni pustiti Jamkama, pucali bi sebi u koleno i potpisali ispadanje kada bi ga pustili. Sisse i Jamkam će menjati sredine tokom leta što naravno ne znači da će kod nas ali takve domaće strance treba gledati angažovati.
Neće oni pustiti Jamkama, pucali bi sebi u koleno i potpisali ispadanje kada bi ga pustili. Sisse i Jamkam će menjati sredine tokom leta što naravno ne znači da će kod nas ali takve domaće strance treba gledati angažovati.
Znači, zaključili smo da će Rosić da ode, da Rubežić sigurno neće doći, a bogami ni Jamkam.
Ponovo ću pitati, može neko od ljudi sa insajderskim informacijama da dojavi kakav je status ovog nesrećnog Bogdanovića? Jesmo li ga pozajmili OFKi, pošto je potpisao za nas prošle zime na dve i po godine, ili je raskinut ugovor sa njim.
Deep Purple wrote: ↑Wed Jan 17, 2024 10:11 am
@Rabba po čemu smo zaključili da Rosić ide? Meni je samo poznato da smo jednu dobru ponudu odbili i da je bilo odlučeno da ne može da ide i to je sve.
Za ovog malog stvarno ne znam ništa.
Napisao Firma kej da Rosić ide, da su potencijalne zamene(od kojih nema ništa) Rubežić i Jamkam.
Miletić u Voždovcu zvanično. Srećno u nastavku karijere Vladimire!
Deep Purple wrote: ↑Wed Jan 17, 2024 10:56 am
@Rabba Dolazak Rubežića bi u ovom trenutku bio nama transfer decenije pa neka sami saberemo i oduzmemo koliko je to realno.
Ja sam čuo da se tražio štoper kao alternativa Rosiću i Crnomarkoviću
Decenije? Prijatelju Deep, mi Rubežića, prvotimca Aberdina, da dovedemo bi bio najveći ulazni transfer u istoriji kluba.
Deep Purple wrote: ↑Wed Jan 17, 2024 10:56 am
@Rabba Dolazak Rubežića bi u ovom trenutku bio nama transfer decenije pa neka sami saberemo i oduzmemo koliko je to realno.
Ja sam čuo da se tražio štoper kao alternativa Rosiću i Crnomarkoviću
Decenije? Prijatelju Deep, mi Rubežića, prvotimca Aberdina, da dovedemo bi bio najveći ulazni transfer u istoriji kluba.
Ja to čudo ne bih znao ni kako da nazovem osim da je Rubežić ozbiljan mazohista i voli klub do neba. Ne znam ni šta bi toliko mogli da ga slažu da bi se vratio.
Mi smo trebali iz Pazara da ga pikiramo i rukama i nogama i vratimo ali jbg.
On je možda jedan i od retkih domaćih na ovoj fudbalskoj kugli za koga i da se baci milion niko ne bi imao reč protiv jer bi ga prodali za 3-4x puta više minimum ali da je fantaziramo i ne trošimo reči jer ne da nije realno nego ne bi ni Tarantino mogao to da izrežira.
To bi za cigane bio mission impossible sa logistikom kakvu imaju a ne za nas. Njega bi jedino iz Ex-Yu mogao da dovede Dinamo i to sako zato što bi mogli da mu omoguće strašan ino transfer sve ostalo je u domenu ludosti.