A mi ćemo po običaju dobiti nekog trećeg, ko nam neće odgovarati baš ni po čemu.
Ali ko zna, možda treba tako pa da nas onda sreća pogleda u žrebu za LK

Исто, Лозница би била идеална, ако смо онако одрадили Финале било би сигурно још јаче у Европи, још је време годишњих одмора, нема школе... ал мислим да би играли у Тополи, свакако све сем Београда! Али свакако све сем Карађорђа би била срамота, да други највећи град и трећи највећи клуб не може ни шугаве квалификације да игра на свом стадиону, срамота за државу, град и у управу. "Европу играмо изван нашег града, за ваше оставке време је сада !slanobarac wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 11:15 am Ako je već tako (da ne možemo kući), ja sam za Loznicu. Naročito ako izvučemo Ajax. Neće to biti problem napuniti a ima da grmi.![]()
Turija wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 11:26 am Ne mogu razumeti zasto Loznica, kad imamo ovde Backu Topolu??? Ali nikako, ni po jednom objektivnom parametru.
Pustite tu pricu da grmi, kao da u Topoli ne moze da grmi?
Vi pisete kao da smo sami napunili stadion od 8000 u Loznici, a bilo daleko vise zvezdinih pristalica.
Stadion u Topoli je dečija igračka za onaj u Loznici. Jedino što je bliži NS i samo to mu je prednost. Sasvim sam siguran da bi svi na stadionu u Lo bili uz nas i da bi bio pun. Zamisli dođe veliki Ajax u Lo. Tražila bi se karta više. Inače, slažem se, da je velika sramota uprave, grada i države da moramo igrati van NS.Turija wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 11:26 am Ne mogu razumeti zasto Loznica, kad imamo ovde Backu Topolu??? Ali nikako, ni po jednom objektivnom parametru.
Pustite tu pricu da grmi, kao da u Topoli ne moze da grmi?
Vi pisete kao da smo sami napunili stadion od 8000 u Loznici, a bilo daleko vise zvezdinih pristalica.
Vojo, ja sam ipak za prvu ovde - dok je rezultat 0:0 i ima neizvesnosti, pa ljudi masovno dodju i krene navijanje.