Ne znam bukvalno ni reč više od onog što sam napisao, nisam ni bio u poziciji da postavljam bilo kakva pitanja nego samo da registrujem "priču". Da li je tačna ili je u pitanju obmana kako smatra jedan broj forumaša pokazaće vreme. Živi mi bili svi zajedno pa da kroz neko vreme imamo jasan odgovor, ako se pokaže da je ovo izmišljotina javno se obavezujem ovde da se u tom slučaju izvinim svim forumašima zbog prenošenja neistina i da sam sebi izreknem suspenziju pisanja na tri meseca najmanje! Ako se budem "pravio blesav" neka me slobodno neko podseti na ovo obećanje. A možda ne bi bilo loše da i drugi usvoje takav obrazac ponašanja, bar ponekadMilan wrote: ↑Tue Jul 02, 2024 1:21 amCane wrote: ↑Mon Jul 01, 2024 7:42 pm Da podelim neke skroz sveže podatke do kojih sam došao.
Iz izvora koji mi se do sada pokazao prilično upućenim sam dobio informaciju da se zaista sprema ozbiljna i kompletna rekonstrukcija stadiona. Po istoj priči pravi se potpuno novi projekat koji će sigurno obuhvatiti sve neophodne elemente za dobijanje evro licence, a koji treba da bude gotov najkasnije do kraja godine nakon čega će se znati i kolika će biti vrednost svih tih radova.
Sve tribine će doživeti ozbiljne promene, ceo stadion će izvana dobiti novi izgled i fasadu, a pored ostalog istok će biti kompletno natkriven.
To je ono što sam čuo, pokazaće vreme da li će i biti tako, ali kažem do sada se sve što sam dobijao preko ovog kanala pokazalo vrlo pouzdanim.
A atletska staza?

Nadam se da mi niko ne zamera što sam samo preneo ovde ono što sam čuo a za šta verujem da može zanimati forumaše. Ako je to loše, ok zadržaću ubuduće sve takve stvari za sebe, nikakav problem.
Drugo, zanimaju i mene mnoge stvari u vezi funkcionisanja kluba ali nisam u poziciji da pitam nekoga relevantnog, a nešto i sumnjam da bi dobijao bilo kakve odgovore sve i da pitam. Ponešto saznam jer se krećem po gradu i kontaktiram dosta s ljudim zbog posla i inače, pri čemu ne mogu biti siguran u pouzdanost dobrog dela tih informacija te ih zbog toga uglavnom i ne prenosim nigde dalje.
Imam i neke stvari koje sam čuo u vezi malog Jovanovića, odnosno njegovog oca ali ih neću pisati ovde. Prvo, jer nemam nikakvu potvrdu da su zaista i tačne, a drugo jer bi time možda narušio duh jednodušnosti koji tim povodom vlada na forumu