Pitajte Seida Koraća

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Pitajte Seida Koraća

Post by Rabba »

Kratki i veliki pozdrav za velikog majstora, nadam se u budućnosti i kapitena.

Jedino pitanje od mene, Seid je kratko, Korać je kratko, ali imaš li neki nadimak koji možemo da koristimo? :)

Retko je i veliko je zadovoljstvo gledati igrača sa tvojim kvalitetom i odnosom prema našem klubu. Koliko god da se zadržiš, postavio si primer i stavio lestvicu visoko. Poput Merebašvilija ili Alivodića(slučajnost?). Iako ti je Novi Pazar u srcu, budi ubeđen da ćemo te i mi svojatati i pratiti te kao našega, što u budućim klubovima(ako izbegneš zvezdu i partizan) i u reprezentaciji.

Sve najbolje majstore!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pozdrav Majstore!

1. Da li se navikao na Novi Sad i gde voli da provodi slobodno vreme?
2. Kako bi uporedio igru u nasoj ligi sa prethodnim iskustvima?
3. Kada bi mogao da dovede nekog os bivaih saigraca, koga bi preporucio?
4. Da li uopste u profesionalnom fudbalu na ovom nivou ima situacuja da igraci preporucuju kolege klubovima?

Pozdrav i hvala za svaku kap znoja, a i krvi koju je prolio za Vosu :cheers:
Maki

Post by Maki »

MiSmoFKV! wrote: Fri Jun 28, 2024 10:16 am Koje jezike govoriš?
+1

Seide, primetio sam da na utakmicama prilaziš Seriju da mu preneseš informacije. Koliko se razlikuje francuski u Luksemburgu od onog u Obali Slonovače?
ssnigd

Post by ssnigd »

Pozdrav Seide,

Sve cestitke na do sada pruzenom u nasem dresu i na zasluzeno osvojenom Igracu sezone. Postavio si lestvicu toliko visoko, da su i ocekivanja automatski veca. Nekoliko pitanja od mene:

1. Sta nam je nedostajalo prosle sezone da se osvoji Kup?
2. Da li smo kao navijaci opravdali ocekivanja na finalu? I po brojnosti i po kvalitetu navijanja? Kakvo je generalno misljenje bilo medju vama pre, tokom i po zavrsetku utakmice?
3. Izasao je jedan intervju sa tobom gde si navodno izjavio da te niko ne moze proci jedan na jedan. Nakon toga, protiv Cukarickog u Novom Sadu, Ivanovic te lako okrece i daje lagano gol. U finalu kupa, Ndiaje je nekoliko puta pobegao i tebi i Crnom i bio uvek korak ispred vas.
Sta se dogodilo u medjuvremenu? Jesu li stvarno toliko bolji ili je nesto drugo u pitanju?
4. Ko je lider u svlacionici? Cija rec se najvise postuje i slusa?

Sve najbolje ti zelim, puno srece i odlican fudbal u Amsterdamu. Za pocetak :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Milan

Post by Milan »

Veliki pozdrav i zahvalnost na stavu i borbenosti u svetom dresu!

1. Da li možeš da nam obećaš da nikada nećeš igrati za zvezdu i partizan?
2. Da li su igrači među sobom pričali o podršci koju su dobili u finalu kupa? Uzgred, trebalo bi da znaš da nas je jedne godine na finale kupa u beograd otišlo 11-12 hiljada i da je klub sistematski urušavan nakon toga, te je teško i vratiti ljudima veru u Vošu.
3. Da li si nekad imao poziv da igraš za neku od ex-YU reprezentacija.
4. Da li si došao sam u Novi Sad ili živiš sa nekim? Ako imaš devojku, odakle je? :)
5. Sa kim se iz ekipe najviše družiš?

Nastavi kao do sad i ovde ćeš biti zapamćen. Enver nam je i dalje svima u srcu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Pozdrav Seide. Veliko hvala sto si toliko pozrtvovan na terenu. Igras za Vojvodinu sa tolikim zarom, zeljom... kao da ceo zivot navijas za Vosu, svaka cast!

- Da li je ta srcanost i borbenost neki Pazarski mentalitet? Slicno se i Alivodic borio za nas klub od prvog minuta na terenu. Jako puno slicnosti vidim izmedju tebe i Alivodica kada su u pitanju borbenost, srcanost, zrtvovanje.

- Kako ti se cini Novi Sad? U kom delu grada zivis? Mislim da sam te jednom video u dvoristu moje zgrade na Novom Naselju :) Ako si tamo, drago mi je da te imam za komsiju :cheers:

- Koji restoran/kafic najvise posecujes u Novom Sadu?

- Ako das gol Novom Pazaru, da li ces ga proslaviti?

Sve najbolje majstore! :lala:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Veliki pozdrav za apsolutnog cara, kakvog davno nismo videli u nasem dresu.

Samo jedno pitanje: Da li protivnickim klubovima vracas napadace nakon sto si ih stavio u dzep ili kod kuce imas policu samo za to?
djoks

Post by djoks »

Поздрав Сеиде немам питање само да те похвалим за срчаност на терену и кад будете играли против звезде да се не суздржаваш да улетиш иванићу и доскорашњем саиграчу
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Želeo bih da pohvalim i zahvalim se pre svega na onom što pružaš na terenu, ali da istaknem i ono malo što sam video, pročitao van terena.
Prvo, mislim da je za svaku pohvalu ljubav koju nosiš prema kraju, gradu iz kog potičeš.
Negde je bila izjava da navijaš za Pazar i mislim da ti to ni jedan iskreni navijač Voše neće zameriti, naprotiv.
Tom poštovanju i ljubavi bi mogao da podučiš klince koji stasavaju u podmlatku Voše i u Novom Sadu, kada očigledno nema ko drugi.
Takođe da podučiš i svog novog saigrača, koji je pre par godina kada je zaigrao za zvezdu izjavio da navija 50-50, pa je zbog toga ovde počašćen nadimkom Polutanović.

Spomenut je Alivodić, a ja ću spomenuti Pazarca koji je meni ostao u sećanju u našem dresu, Seada Halialagića još neke '94/95 godine.
Kao što je rekao Rabba i mi ćemo te svojatati, kao i prethodne Pazarce, samo nemoj da odeš u Bg :D

Na kraju da prensem pitanja od klinca, onog što te spopao za slikanje na pauzi u povratku sa polufinala iz Kg-a.
1. Koji ti je omiljeni trenutak u Voši?
2. Koje ti je omiljeno bosansko jelo (zašto ga ovo zanima nemam pojma)?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Поздрав Сеиде, велико хвала на свему што си до сада пружио на терену.

1. Дуел са Павковим, твоја и његова глава у завојима. Било је размене речи за време утакмице и поред аут линије док сте чекали да се вратите у игру. Да ли можеш да изнесеш своје виђење тог дуела и шта си му рекао поред аут линије?

2. Фудбал у Луксембургу је већ годинама у експанзији, барем на репрезентативном нивоу. Шта је узрок тога, одакле се црпи база играча с обзиром на то да Луксембург нема јаку лигу?

3. Шта је то што би волео да имаш у тренинг центру а што нема на Вујадину у поређењу са тренинг центрима екипа у којима си наступао?

4. Колико пратиш Европско првенство, ко је по теби фаворит, ко је изненадио а ко подбацио? И да ли је неко од твојих бивших саиграча играо или још увек игра на њему?

5. Да можеш да доведеш једног саиграча из репрезентације, ко би то био?

Надам се да ћеш у нашем дресу уписати неке моменте које ћеш памтити до краја живота, позитивне наравно.
Milan

Post by Milan »

Da dodam još jedno pitanje:

- Do kad vidiš sebe u Voši? - bez diplomatskih odgovora, moliću. :)
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajd da pitam i jas nesto :)

Prvo da cestitam na izboru za igraca sezone. I da se ne stekne pogresan utisak da si to zasluzio svojom srcanoscu i borbenoscu, zasluzio si to pre svega svojim kvalitetom koji prezentujes na terenu. A sav ostali adrenalin koji unosis u meceve su nam samo jos vise dali za pravo da budemo sigurni u nas izbor.

evo par pitanja:
gledali smo ovde na forumu i neke podcaste u kojima si gostovao (bivsi klubovi), naucili mnogo toga o tebi, i primetili smo da nisi samo omiljen navijacima Vose, nego svim navijacima klubova za koje si igrao. Sto opet govori da nije samo do nas, vec do tebe. E sad me zanima, al da budes iskren, sa svim navijacima si imao odlican odnos, gde smo tu pozicionirani mi? Da li je u pitanju samo profesionalizam ili smo ipak uspeli u tebi da probudimo neku iskricu kojom bi se vezao i za nas i za Vojvodinu kao klub, u smislu da smo ti medju drazima?

Naucili smo i da si navijac Novog Pazara, al da ti je omiljeni igrac Nemanja Vidic. E sad, lokalpatriotizam Pazaraca nekako ne ide uz Crvenu Zvezdu, a opet Nemanja Vidic itekako ide. Pa me zanima kako bi reagovao na ponudu Crvene Zvezde? Da li bi je prihvatio jer bi voleo da krenes Vidicevim stopama ili bi se zahvalio jer ima milion drugih klubova. Ako navijaci Vojvodine nesto smatraju za izdaju to je prelazak igraca u Zvezdu ili Partizan. Ali opet fudbalska karijera brzo prodje, i neke sanse ne ukazuju cesto, pa me zanima kako kako u ovom trenutku razmisljas o toj mogucnosti. A iskreno u nasoj zemlji je malo igraca koji nisu sanjali da zaigraju za neki od Beogradskih klubova. Necu da trazim nikakvo obecanje, ali bi mi znacilo da prepoznam iskrenost u tvom odgovoru.

Eto toliko. Nadam se da ce ti Vosa biti velika odskocna daska u karijeri i da ce nam se putevi ukrstati i nekada u buducnosti :cheers:
Image
budababa

Post by budababa »

Seide, najpre hvala na zalaganju i partijama koje si pružio za klub. Ne znam kako te privatno zovu igrači, ali za mene si Sejo Sixon :mrgreen: (zbog šestice na dresu). Par neobaveznih pitanja:

1. Da možeš u svojoj fudbalskoj karijeri da vratiš neki momenat i da uradiš drugačije, koji bi to bio?
2. Tvoje mišljenje o vojvođanskoj kuhinji, da li si se prešaltao ili ostao veran starim navikama?
3. Fudbalski centar "Vujadin Boškov" - uporedi ga sa ostalim centrima u kojima si trenirao, šta bi trebalo uraditi da budemo na "evropskom" nivou?

Samo borbeno, očekujem bar jedan gol protiv Ajax-a :lala:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Poštovani Seide, hajde ovako:

Seid je tvoje ime,
Korać prezime,
ponosi se ti njime
Niederkorn tvoj grad
Eto došao si u Novi Sad
Luksemburg, Novi Pazar voliš
za belo crveni dres Vojvodine se hrabro boriš
Seide niko neće imati pravo da te koči
neka se najbolje luksemburško i fruškogorsko vino u tvoje zdravlje toči
,,,,
Eto mali poklon za tebe :)
Nadam se da će biti prilike da se upoznamo i da ti lično poklonim fruškogorsko vino. Ti Seide spremi neko luksemburško (Luksemburg je poznat po dvorcima ali i vinu, zar ne ?)
Budi to što jesi :)
Cane

Post by Cane »

Veliki pozdrav Seidu, igraču koga smo zbog njegovog poštenog odnosa prema klubu i iskrenog zalaganja jako brzo svi mi zavoleli, uz želju da nam što duže ostane i da se pre odlaska uslika sa najmanje jednim više trofejom u našoj sali u odnosu na ono stanje kada je dolazio :D
Pitanje:
Postoji li nešto u klubu i oko njega što ti smeta, možda nervira ili kvari raspoloženje, odnosno nešto što bi voleo da se promeni?

Hvala na odgovoru i srećno! :lala:
Locked