Nijedan od nabrojanih nije pravi plejmejker, niti neko ko pravi razliku.
Transferi
Re: Transferi
Iskreno, ja kod njih ne vidim šta bi mogli da budu drugo po stilu igre. Veličković mi je jedino i dalje nepoznanica, ali Savićević i Nikolić već jesu. Nikolić je u velikom padu bio prošle sezone, slažem se. Ali Savićević može da doprinese.
Bo’me, u jednom od postavljenih linkova su ozbiljno nagrdili nedisciplinovanost ovog iz Niša. Te kasni na pripreme, te ne igra odbranu… Nadam se da kod nas neće biti problematičan.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
+1
Desetka je pod obavezno. Doduše ja mislim da nije dovoljno samo imati polušpica Vukanovića i onpg zalutalog Vukića kao zamene Ivanoviću i da je nužan još jedan napadač.
Io odio Belgrado
Što se tiče eventualnog pojačanja na poziciji desetke veliku ulogu može da igra to da li će pravilo o dva bonus igrača biti usvojeno ili ne, jer ako bude onda je Veličkoviću mesto u startnih 11 zacementirano.
-
Moze i Bamdiele igrati napadača al ne znam koliko je to pouzdanoRed Marquis wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 3:55 pm+1
Desetka je pod obavezno. Doduše ja mislim da nije dovoljno samo imati polušpica Vukanovića i onpg zalutalog Vukića kao zamene Ivanoviću i da je nužan još jedan napadač.
Njemu su kad je dolazio u Niš obećani napad na Evropu i redovna primanja. Od toga dobio je ništa.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Dal' nam treba stoper ili ne treba (ja mislim da ne treba jer imamo kenijca i Jelicica kao rezerve) moze se diskutovati, ali Milunovic ne sme da bude opcija!CRD FCV wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 1:34 pmМислим да не би било лоше довести још једног штопера, да ли Милуновић то што нам треба нисам сигуран, поред још пар играча на одређеним позицијама. Из два разлога:
1. Ротација - чека нас јако густ распоред. Ми већ сада знамо да у мање од месец дана имамо Текстилац-Ајакс-Пазар-Ајакс-Чука-ТСЦ-Крагујевац. Треба додати још две Еуро утакмице у неком тренутку.
2. Повреде - ово нам је увек потенцијални проблем, видели смо са Болингијем како смо прошли, остали смо са две опције напред.
Kup je nas!
15 godina čekamo jednu krštenu desetku i izgleda da ćemo je čekati još toliko. Izgleda da se još nije krstila a možda ni rodila.
Mali Velickovic,kaze struka da je klasa samo mu treba period adaptacije.
Mali Velickovic,kaze struka da je klasa samo mu treba period adaptacije.
Banujte me molim vas 

+1slanobarac wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 2:41 pmMožda to postoji tamo negde ali kod nas eto ti Radulović. Čovek je provaljen da mu desna služi samo za hodanje i da svaki dribling ide u levo. Ali dobro, ako struka kaže da to donosi neki benefit i kvalitet neka im. Toliko se ovde taj momak nahvalio da ako ne bude bolji od Abubakara, teško njemu.gospodinFKV wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 12:59 pmSlanobarac, fudbal je nastavio da se igra i posle 2005. godine.slanobarac wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 12:44 pm
Meni nema smisla da levak igra po desnoj strani. Ako se bude nameštao na levu uvek će biti taj potez više. Bojim se da ćemo ga potrošiti olako ako mu ne nađemo mesto na pravoj strani.Neces verovati, ali izmislili su nesto sto se zove inside forward, a i inverted winger, i nijedan ne pravi potez vise da bi se namestio na pravu nogu, vec za to sluze overlap bekovi.
![]()
Salim se, razumem sta hoces da kazes, ali invertovana krila daju mnogo vise dimenzija igri, jer sa krilima i bekovima na strani jace noge mozes samo jedan tip centarsuta da uputis. Mislim, Krasic kao to krilo o kojem pricas je izvaljen pre 15 godina u Italiji momentalno. Odavno se vise ne koriste, osim u sistemima sa trojicom pozadi.![]()
I onda ta krila povuku loptu u sredinu i dodaju na bok bekovima, koji ne pogadjaju ni tajming, ni mesto. To mogu ekipe koje imaju takve bekove, koji znaju uputiti upotrebljiv centarsut ( oni su deficitarni i preskupi).
No, videcemo. Doveli smo novi bekovski par, pa da sacekamo.
Inace, Radulovic u namestanju na levu nogu, upropasti vise od pola izglednih napada. Ako ne on, onda Lazarevic.
Nama treba pravi plej. Ovi nabrojani su za klupu, jer ne prave prevagu na sredini terena. Jos najbolje bi bilo da Serija ubace u vezu. Ima odlican prijem lopte i hitrinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I taman kad se adaptira i sredi, mi cemo ga prodati da neko drugi ubire plodove nase muke. Treba nam desetka odmah, koja nosi igru, uposljava, a ne dete koje realno nacinjava jos uvek prve profesionalne fudbalske korake.
- gospodinFKV
Okej, ali evo pitanje: Na koju poziciju da gurnemo drugi bonus ako bude bilo pod moranje?
Na krilima apsolutno nema smisla, zbog kvaliteta koji imamo. U zadnjoj liniji je jako rizicno, plus nemamo bonusa za tu poziciju, izuzev Bukinca, koji i nije bas briljirao. Pre mi je opcija za rezervnog bonusa, ako bude trebalo. To nas ostavlja sa veznim redom, gde jedino na poziciji desetke imamo nekog za koga struka kaze da je talenat, i platili smo ga dobrano.
Bonusi sa kvalitetom za znacajniju (startersku) ulogu u prvom timu:
1. Ivanovic
2. Velickovic
3. Sicenje
4. Bukinac
5. Gocmanac
Sicenje i Gocmanac mi nisu sigurni, jer znam da je bilo ono da li ce se bonus racunati sa rodjendanom posle 1. januara godine pre pocetka sezone, kao sto je uvek bilo, ili ce se smanjiti stepenica, pa ce biti od 1. januara godine u kojoj pocinje sezona.
Ako se to pravilo ne bude menjalo, Sicenje i Gocmanac ce imati status bonusa, jer su 2003. godiste.
Na krilima apsolutno nema smisla, zbog kvaliteta koji imamo. U zadnjoj liniji je jako rizicno, plus nemamo bonusa za tu poziciju, izuzev Bukinca, koji i nije bas briljirao. Pre mi je opcija za rezervnog bonusa, ako bude trebalo. To nas ostavlja sa veznim redom, gde jedino na poziciji desetke imamo nekog za koga struka kaze da je talenat, i platili smo ga dobrano.
Bonusi sa kvalitetom za znacajniju (startersku) ulogu u prvom timu:
1. Ivanovic
2. Velickovic
3. Sicenje
4. Bukinac
5. Gocmanac
Sicenje i Gocmanac mi nisu sigurni, jer znam da je bilo ono da li ce se bonus racunati sa rodjendanom posle 1. januara godine pre pocetka sezone, kao sto je uvek bilo, ili ce se smanjiti stepenica, pa ce biti od 1. januara godine u kojoj pocinje sezona.
Ako se to pravilo ne bude menjalo, Sicenje i Gocmanac ce imati status bonusa, jer su 2003. godiste.
Veličković će biti drugi bonus i startna 10ka ove sezone.
-
Čak i ideja da Veličković bude startna 10-ka je čudna.
Treba nam prava desetka, ovo dete se ugurao u profesionalni fudbal prošle sezone, nije spreman za tu startnu ulogu nimalo...
Ako se mali dokaže da zaslužuje tu ulogu, neka tako i bude... Ali treba se dovesti još jedna 10-ka bez pitanja.
Treba nam prava desetka, ovo dete se ugurao u profesionalni fudbal prošle sezone, nije spreman za tu startnu ulogu nimalo...
Ako se mali dokaže da zaslužuje tu ulogu, neka tako i bude... Ali treba se dovesti još jedna 10-ka bez pitanja.
Serdar do kraja sezone na pozajmici u Tekstilcu.