Pa dobro i prosle godine dok smo imali 3 leva beka nama je levog beka igrao zadnji vezni tako da ko zna kakvo nam cudo sada Boza sprema ja imam recimo idealno resenje mogao bi da proba Gocmanca na desnom beku iovako imamo golmana i mi ne znamo broj a plus je decko bonus. A inace od ovog Lazara Nikolica su bolji i Bjeka i Lazarevic tako da bice veselo ako Rumun nije barem solidan igrac
Rabba wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 8:03 pm
Prestani da deliš linkove sa transfermarkta kao izvore informacija, molio bih te.
Dobro, da li je Bjeković slobodan igrač ili je još u klubu i kako to da saznam?
Transfermarkt se pokazao kao izuzetno proveren izvor informacija bar kada je Voša u pitanju, za razliku od medija, ili ovog foruma, gde se mešetari samo tako.
Potpisujem da je desni bek omladinaca Vojvodine bar isti kao Lazar Nikolic, ako ne i bolji. Ovaj drugi je fizicki zreliji sto je normalno, ali ovaj prvi je sto puta fudbalski inteligentniji. Nikolic je onaj profil igraca sto treneri kad sednu na piće ne mogu da se dogovre da l' je bek ili krilo, jer nije ni jedno a ni drugo.
Ja se samo bojim da Jelicica ne vrate na beka
Velicko je jos nesiguran da igra 10....al odlicne pripreme je prosao Vukan te moze biti otkrovenje.Bamidele je jaci na spicu, bez obzira sro pise da igra krilo.
Nazalost najvise me brine omladinska skola , jer ne izbavuje igrače za prbi tim....mali Borovina je morao ici na pripreme
Last edited by Danilo on Fri Jul 12, 2024 11:22 pm, edited 1 time in total.