Pitajte Seida Koraća

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Pitajte Seida Koraća

Post by Deep Purple »

Seide hvala ti što si se odazvao pozivu, nemam pitanja osim da se zahvalim što si pristao da gostuješ kod nas :cheers:

Želim ti uspešnu sezonu, da te zaobiđu povrede, da ostvariš sve uslehe što na individualno i što na klupskom planu ! :cheers:

Ps. Da vas obavestim samo kolege forumaši poslao sam poruku i link ka ovom topicu Seidu, rekao sam mu da ne žuri i da odgovori kad stigne jer sigurno trenutno ima jako puno obaveza.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Deep bio i ostao "profesionalac". Hvala ti šmekeru. Jedna od aksioma kojom idem kroz život - "Biti strpljiv znači biti spasen".
Deep Purple

Post by Deep Purple »

fruskogorac wrote: Sun Jul 14, 2024 12:24 pm Deep bio i ostao "profesionalac". Hvala ti šmekeru. Jedna od aksioma kojom idem kroz život - "Biti strpljiv znači biti spasen".
:cheers: :cheers: :cheers:

Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Seid se registrovao, čeka na aktivaciju naloga.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Forum postaje duhovno bogatiji :wink:
Seid Korać

Post by Seid Korać »

VošaNS wrote: Fri Jun 28, 2024 12:59 am Svaka čast momčino, kupio si nas zauvek i zaslužio zvanje najboljeg igrača sezone.

1. Da li si čuo posle jedne utakmice u Novom Sadu skandiranje Seide majstore i kako si se osećao tada?
2. Da li imaš neku omiljenu navijačku pesmu koju voliš da čuješu toku ili posle utakmice?
3. Koliko si zadovoljan svojom ličnom i klupskom sezonom i da li je i šta moglo bolje?
4. Da li vam je kao ekipi bilo teško posle zimske pauze i ona uvodna 4 kola bez pobede i kako ste se izvukli iz te krize, da li je bilo nekih trzavica tada u ekipi?
5. Nisam siguran da li treba baš da pitam ovo, ali da li ste vi osudili potez "kapitena" Filipa Malbašića i kako je svlačionica reagovala na tu situaciju?
6. I sad naravno neizbežno pitanje. Da li bi ikada zaigrao za zvezdu ili partizan?
7. Dočekujemo jedan Ajax van našeg grada, tvoj komentar na to?

Svaka čast Seide, kupio si nas pre svega svojom borbom i zalaganjem na terenu. Idemo dalje, može biti samo bolje :cheers:
Pozdrav svim forumašima i navijačima Vojvodine. Hvala puno na pozivu i velika mi je čast odgovarati na vaša pitanja i biti deo ove velike tradicije!

1)Naravno da sam čuo. Veliko hvala svim navijačima koji su skandirali moje ime. To je zaista veliki trenutak za mene koji nikad necu zaboravit.

2) Najviše mi se svidja "U novosadskim očima..."

3) Ja znam da mogu još puno bolje. Trebalo mi je malo vremena za adaptaciju u novoj sredini i pogotovo na loše uslove terena.

4) Naravno da je bio veliki pritisak na ekipi nakon ti loših rezultata. Smatram da sam lično imao veliku ulogu u tome da ekipa prevazidje krizu. Osetio sam veliki pritisak na igračima i reko sam pred čitavom ekipom da trebaju da se opuste i uživaju u fudbalu i da ostave sav pritisak i svu odgovornost na mene. Reko sam da u slučaju poraza, preuzimam čitavu krivicu na sebe.

5) Svi smo bili iznenadjeni njegovim potezom i stvarno niko to nije očekivo.

6) Vidim da je ovo pitanje često postavljeno, pa cu samo jednom odgovorit na ovo pitanje. Vi morate da razumijete da sam ja rodjen i odrasto van ovog sistema gde svako mora da navija za Zvezdu ili Partizan. Ja sam u životu više utakmica gledao Vojvodine nego li Partizana ili Zvezde, jer sam redovno pratio utakmice Vojvodine dok je ovde još igrao Enver Alivodić. Ja mogu da vam garantujem da ja nikad nisam imao san da igram za Zvezdu ili Partizan. Tamo gde sam ja odrasto, navija se za skroz druge klubove...

7) Sigurno bi lepše bilo da se ova utakmica odigra u Novom Sadu. Mi cemo svakako dati maksimum za pobedu!
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Maki wrote: Fri Jun 28, 2024 6:28 am Seide, po mom sudu Ti si najborbeniji momak koji je poneo naš dres u zadnjih n godina i prosto oličenje i fotorobot idealnog fudbalera Vojvodine. Čestitke za igru i zalaganje u našem dresu, kao i za motivacione i gospodske izjave u medijima. :lala:

Pitanje, koje sam postavljao više puta na forumu: na koju foru, to jest, ko te je prevario da dođeš u Vojvodinu i u srpski fudbal generalno?
Kontam, ili si tek ove godine eksplodirao ili tamo nisi imao koga da te pogura ili si imao manjak samopouzdanja. Vidi se da si za mnogo veću scenu.
Hvala na čestitkama i lepim rečima!
Meni je bio cilj da potpisem u jedan veliki klub, gde se mogu konačno borit za titulu i gde moji kvaliteti mogu doci do izrazaja. Nisam nikako planiro da dodjem u Srbiju, jer sam prije imao i ponudu TSC-a, koju sam automatski odbijo. Dosad sam igrao u klubovima koji su se borili za opstanak, tako da tek ovde svi moji kvaliteti dolaze na izrazaj.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Duplof wrote: Fri Jun 28, 2024 7:44 am Veliki pozdrav, Seide! Pre svega veliko ti hvala na trudu, zalaganju i pristupu koji imaš prema klubu i nama navijačima! Imam nekoliko pitanja:

1) Igrao si u više različitih zemalja, gde ti je bilo najbolje fudbalski, a gde privatno za život?
2) Kakvi su ti saigrači? S kim se najviše družiš van terena?
3) Imaš li klub za koji navijaš?
4) Čime si se pozitivno, a čime negativno iznenadio kad si došao u naš klub?

Još jednom, hvala ti na svemu, samo nastavi tako! Takvim zalaganjem ćeš uvek biti lepo prihvaćen i dobrodošao bilo gde, pogotovo kod nas! :)
Srećno i da stavite ti i Crni ceo napad Ajaksa u džep! 8)
1) Za fudbal u Srbiji, za život na Kipru.
2) Svi saigrač su mi sjanji. Najviše sam se družio sa Kajom i sa Guramom.
3) Kao dete sam navijao za Manchester United zbog Vidica ali isto dosta simpatizujem sa Realom.
4) Pozitivno sam se iznenadio atmosferom u klubu, a negativno uslovima terena.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Turija wrote: Fri Jun 28, 2024 7:49 am Seide, velik pozdrav i hvala za prikazane igre i Tvoj odnos u dresu Vojvodine. Doneo si, nesto sto je godinama falilo Vosi, taj pobednicki mentalitet :lala:

1. Pitao bih te, prvo, da li bi Tebi i Crnomarkovicu odgovarala igra sa tri stopera u zadnjoj liniji?

2. Drugo, da li mislis da bi odbrana Vose bila bolja u takvoj formaciji, pogotovo, kada bi imala jos jednog brzog centralnog stopera, sa Tobom desno i Crnomarkovicem levo?

3. Kako si dosao u Vosu i ko je uspostavio kontakt sa tobom?

4. Da li je isti covek doveo i Serija u Vojvodinu?

Golmani, Ti, Seri i Njegos ste prava pojacanja, koja su dosla u Vojvodinu, ali se plasim da nemamo dosta kvalitetnih igraca za uspesan nastup u Evropi i borbi za prva tri mesta u domacoj ligi.
Kakvo je Tvoje misljenje?

Imao bih jos pitanja, ali sam u losem momentu raspolozenja, zbog nacina kako se rukovodstvo Kluba priprema za nastupe Vojvodine u evropskom takmicenju.

Srecno i :cheers:
1+2) Meni u suštini odgovara svaka formacija, jer ja znam da igram na svim pozicijama.

3) Jedan agenat je kontaktiro mene i mog brata za Vojvodinu, jer su oni u tom trenutku trazili štopera i onda je sve jako bržo išlo.

4) Stvarno nemam znanje o tome, koje doveo Serija u Vošu.

Ekipa nam je ove godine još bolja nego prošle. Ja se nadam da cemo ove sezone imati još bolje rezultate i obećavam vam da cemo se boriti maksimalno da ostvarimo naše ciljeve.
Last edited by Seid Korać on Mon Jul 15, 2024 11:53 pm, edited 1 time in total.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Mare_Liman wrote: Fri Jun 28, 2024 9:57 am Pozdrav Seide, pre svega da ti se zahvalim na svakih 200% što si dao od kad si došao u klub i odnosu prema nama, navijačima. Uživanje je gledati te svaku utakmicu. :cheers:

1) Kakav odnos imaš sa Crnomakovićem na terenu i van njega?
2) Uspeh ka kom težiš sa reprezentacijom?
3) Najveći "komedijaš" u svlačionici?
4) Rosić ili Carević?
5) Kakva su tvoja očekivanja i kako si reagovao kad si video da smo izvukli Ajax u kvalifikacijama?
6) Kakav odnos ti i saigrači imate sa Božidarom i da li si zadovoljan njegovim načinom rada?

Srećno kako u dresu Voše, tako i u reprezentaciji i da ti se svi fudbalski ciljevi koje si zacrtao ispune, jer ko igrač i ko čovek to maksimalno zaslužuješ :cheers:
1) Imam odličan odnos sa Crnim na i van terena, što se i vidi na utakmicama.
2)Kvalifikacije za Svetsko i Evropsko prvenstvo.
3) Dragan Rosić
4) I jedan i drugi su fenomenalni.
5) Siguran sam da ce biti jako teška utakmica, jer Ajax je svetski tim, ali sam isto bio srecan jer znam da sam spreman za to i želim da se merim sa najboljim igračima.
6) Ja lično imam odličan odnos sa Bozidarom kao i svi ostali igrači. Zadovoljan sam njegovim veoma profesionalnim načinom rada.

Ljudi, uzivajte, kasno je, sutra odgovaram na ostala pitanja. Laku noć!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Seid Korać wrote: Mon Jul 15, 2024 11:47 pm

Ljudi, uzivajte, kasno je, sutra odgovaram na ostala pitanja. Laku noć!
Samo polako nemoj da žuriš, imaš svoje obaveze, još jednom veliko hvala što si prepoznao ovu akciju i prihvatio da učestvuješ :cheers:
Seid Korać

Post by Seid Korać »

MiSmoFKV! wrote: Fri Jun 28, 2024 10:16 am Pozdrav Seide, vrhunska polusezona iza tebe, želim ti da nastaviš samo tako.

1. Koje jezike govoriš?
2. Da li imaš neke stručne saradnike (psiholog, nutricionista, kondicioni...) ili se oslanjaš samo na ljude u klubu?
3. Video sam da ste ti i Njegoš bili na Fedorovom predavanju. Da li si fan boriličkog sporta? Ako jesi, kojih i imaš li omiljenog borca?
4. Mišljenje o reprezentaciji Srbije na Euru?

Hvala puno na izdvojenom vremenu i sve najbolje!
1) Govorim luksemburški, francuski, nemački, engleski i naš. Znači 5 jezika govorim tečno. Pored toga razumijem i govorim malo slabije portugalski i švedski.

2) Oslanjam se generalno na ljude iz kluba.

3) Ja sam veliki fan borilačkog sporta. Pored fudbala baš najviše gledam MMA, Kik boks i boks. Omiljeni borci su mi Badr Hari, Khabib Nurmagomedov i Nate Diaz. Baš planiram i posle fudbalske karijere da imam barem jednu profesionalnu borbu. Eto možda će te me i gledat na Arena Fight Klubu nekada :)

4) Moglo i moralo je to sve puno bolje.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

slanobarac wrote: Fri Jun 28, 2024 1:15 pm Pozdrav Seide, lafu naš. Pitao bih te kako se snalaziš u tvom rodnom Luksemburgu u pogledu ćevapa? Ima li se gde pojesti?
Želim ti sve najbolje u životu i karijeri. Hvala ti što si uneo sveže, ratničke krvi u ovaj naš vojvođanski mentalitet.
Možda i najbitnije pitanje dosada :) Ima u Luksemburgu dosta našeg naroda iz bivše Jugoslavije, tako da nam ne fali hrane. Meni lično stižu domaći cevapi iz Novog Pazara.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Salvador wrote: Fri Jun 28, 2024 5:44 pm :cheers:
hvylarn wrote: Fri Jun 28, 2024 2:13 pm Bez pitanja, samo pohvala. Nastavi da se trudiš i boriš kao u prethodnoj sezoni i sledi ti lepa karijera. Gledamo se na stadionu.
Takođe bih hteo da pozdravim Seida i da pohvalim za dosadašnje partije, plus dva pitanja:
1. da li si imao neko predznanje o Novom Sadu i FKV, i kako se sada osećaš u gradu i klubu?
2. ako moze komentar za finale kupa, čini mi se da je ekipa igrala pod grčem i da smo mogli bolje.
Nadamo se sledeće sezone boljim rezultatima i višem mestu na tabeli.
1) Pratio sam FK Vojvodinu u vrijeme Alivodića, tako da sam znao da je Vojvodina veliki klub sa bogatom historijom i tradicijom. Sto se tiče Novog Sada, prvi put sam došao u Novi Sad kad sam potpisao za Vošu, tako da nisam imao nikakvo predznaje o gradu. Prije toga sam samo čuo da su dobri ljudi u Novom Sadu i da je jako lijep grad.

2) Za većinu igrača je to bilo prvo finale, tako da se osetila možda neka nervoza u ekipi, a pogotovo kad se igra protiv Zvezda, gde su igrači naviknuti da redovno igraju takve utakmice. Mi smo dali maksimum i želimo to da popravimo u sledećem finalu, koje sigurno dolazi uskoro.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

SlaninarIzNS wrote: Fri Jun 28, 2024 7:25 pm Pozdrav Seide imam par pitanja za tebe ako bi mogao da odgovoriš bilo bi mi drago

1. Kakve su ambicije za sledeću sezonu i da li se svi slažete kao saigrači?
2.Da li bi ikada igrao za Zvezdu ili Partizan?
3. Da li ti je Voša drag klub?
4. Kakvo je tvoje mišljenje o navijačima i navijačkoj grupi firma?
5. S kim se najviše družiš van terena?
1) Atmosfera u timu je odlična i svi se slažemo jako dobro.
2)Već odgovoreno
3) Voša je meni jako drag klub i sigurno najdražji klub za koji sam dosad igrao.
4) Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tokom čitave sezone i pogotovo tokom finala Kupa. Stvarno ste bili fenomenalni i nadam se da će biti još više navijača na stadionu ove sezone
5) Družim se sa svima, a dosad najviše sa Guramom i Kajom.
Locked