Pitajte Seida Koraća

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Seid Korać

Re: Pitajte Seida Koraća

Post by Seid Korać »

Bane wrote: Fri Jun 28, 2024 8:50 pm Želim Seide da te pozdravim mnogo kao i tvoju porodocu.... Usrećio si mnogo mog sina kad si mu poklonio dres, to je inače onaj dečkić sa trasparentom🙄..... Primetio sam da je možda i tebe malo iznenadilo što dete nosi transparent na kome traži tvoj dres i kad si video to obećao si mu da ćeš mu dati sledeći put i ispunio si obećanje... Mene si lično kupio za sva vremena i zamalo da mi nateraš suze na oči tim potezom.... Inače nemam pitanja za tebe, što nisu ljudi pre mene već pitali.... Još jednom veliki pozdrav i puno sreće i zdravlja i hvala na svemu.... 💪💓
Iznenadilo me je da je vaš sin pored ovaliko igrača baš tražio moj dres i drago mi je da sam mogao da vas iznenadim na isti način. Veliki pozdrav vama i vašem sinu i nadam se da će mo uskoro opet da se vidimo na stadionu.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

rykerfcv wrote: Fri Jun 28, 2024 8:19 pm Pozdrav Seide nemam nikakva pitanja za tebe samo zelim da ti se zahvalim na neverovatnim partijama i velikoj borbenosti za grb Vojvodine.
Zelim da sto duze moguce ostanes u Vojvodini i posle toga u neki veliki evropski klub,svu srecu u zivotu i karijeri ti zelim :cheers:
Hvala svima na vašoj ogromnoj podršci. Stvarno mi znači puno. Uvek ću se trudit maksimalno na terenu za grb Vojvodine i za vas navijače.

Nemoj te mi zamerit da ne stižem da odgovorim od jednom na sva pitanja, ali imam jako puno obaveza. Večeras nastavljamo sa pitanjima. Pozdrav vaš Sejo
Milan

Post by Milan »

Ovako u nastavcima je možda i interesantnije. :D
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Tue Jul 16, 2024 10:10 pm Ovako u nastavcima je možda i interesantnije. :D
Jeste. I Koracu lakse da uklopi svoje obaveze.

Moram da prokomentarisem jezike, koje Seid govori. Posebno ono i NAS. Kapa dole za sve :lala: Svaka cast :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Seid Korać wrote: Mon Jul 15, 2024 10:59 pmVi morate da razumijete da sam ja rodjen i odrasto van ovog sistema gde svako mora da navija za Zvezdu ili Partizan. Ja sam u životu više utakmica gledao Vojvodine nego li Partizana ili Zvezde, jer sam redovno pratio utakmice Vojvodine dok je ovde još igrao Enver Alivodić. Ja mogu da vam garantujem da ja nikad nisam imao san da igram za Zvezdu ili Partizan. Tamo gde sam ja odrasto, navija se za skroz druge klubove...
Kapitenska traka za ovog gospodina! :cheers:
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Djisa wrote: Fri Jun 28, 2024 10:34 pm Pozdrav za Seada!

Drago mi je sto si se odlucio za Vojvodinu.

1. Kako je za tebe izgledao poziv u Vojvodinu i generalno srpski fudbal?
2. Da li je za mladog igraca lakse da se probije u jacu ligu iz nase ili svedske lige?
3. Da li sada posle 6 meseci u Vojvodinu, drugacije gledas na srpsku ligu ili je isti utisak kakav si i ocekivao prilikom prelaska?
4. Da li je poznavanje jezika uticalo da se odlucis za Vojvodinu u odnosu na neku drugu ponudu koju si imao?

Hvalaaaaa!
1) Pa generalno, ako sam iskren, nisam planirao nikako da dolazim u srpski fudbal. Zato sam i odbio ponudu TSC-a, koju sam dobio nekoliko nedelja prije dolaska u Vojvodinu. Znate, srpska liga nema baš najbolju renomaciju jer je opšte poznato da ima puno politike, itd... Kad je stigla ponuda Vojvodine, i kad sam razgovarao sa čelnicima kluba, mogao sam da se uverim da je Vojvodina jako profesionalan klub, gde ću imati mogućnost da se borim za titule i evropski plasman, što mi je bilo jako bitno u odabiru sledećeg kluba.

2) Mislim da je trenutno lakše za mladog igrača da se probije iz srpske lige zbog bonus pravila. Tako da dosta mladih igrača imaju zagarantovanu minutažu i radi toga mogu bolje da se razvijaju. Sa druge strane, švedska liga ima puno bolju infrastrukturu i stadione i generalno jači intenzitet utakmica. Naprimer dok sam još igrao u Švedskoj, redovno sam igrao ispred 25 do 30 hiljada gledaoca, što pokazuje da se radi o dosta ozbiljnoj ligi.

3) Iznenadio sam se koliko je visok nivo u Super Ligi. Srpska Liga je jača nego sto sam očekivao. Sa druge strane takodje sam se iznenadio koliko su ustvari loši uslovi i tereni u srpskom fudbalu. Stvarno nisam očekivao da su tereni u ovako lošem stanju ...

4) Pa naravno da jeste. Dosad sam uvjek bio "stranac" u kojoj god državi da sam igrao. Prvi put imam situaciju u mojoj karijeri da sam "domaći" igrač. A i puno je lakša i lepša komunikacija sa mojim saigračima ovde u Vojvodini zbog jezika.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Rabba wrote: Fri Jun 28, 2024 11:00 pm Kratki i veliki pozdrav za velikog majstora, nadam se u budućnosti i kapitena.

Jedino pitanje od mene, Seid je kratko, Korać je kratko, ali imaš li neki nadimak koji možemo da koristimo? :)

Retko je i veliko je zadovoljstvo gledati igrača sa tvojim kvalitetom i odnosom prema našem klubu. Koliko god da se zadržiš, postavio si primer i stavio lestvicu visoko. Poput Merebašvilija ili Alivodića(slučajnost?). Iako ti je Novi Pazar u srcu, budi ubeđen da ćemo te i mi svojatati i pratiti te kao našega, što u budućim klubovima(ako izbegneš zvezdu i partizan) i u reprezentaciji.

Sve najbolje majstore!
U omladinskoj reprezentaciji Luksemburga sam nosio nadimak "ubica" (Mörder na nemačkom jeziku). Taj nadimak mi je dao moj tadašnji selektor Reinhold Breu, koji je danas sportski direktor Litvanskog fudbalskog saveza. Nadimak mi je dao iz razloga što sam u to vrijeme igrao još dosta agresivnije nego sada i možete zamisliti našta je to ličilo za protivničke napadače 😀 Sa vremenom sam morao da naučim da bolje kontrolišem agresivnost u duelima, jer sam dobijao previše žutih kartona.
Ovde u Vojvodini me zovu Sejo 😆
milancl

Post by milancl »

Nemam šta da dodam i da pitam, sve je već rečeno.
Nadam se da ti je jasno koliko si nas "kupio" svojom požrtvovanošću, borbenošću, ali i sjajnim partijama.
Uživanje je čitati odgovore. Veliki pozdrav za Seju ubicu :thankyou:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Maki wrote: Sat Jun 29, 2024 11:01 am
MiSmoFKV! wrote: Fri Jun 28, 2024 10:16 am Koje jezike govoriš?
+1

Seide, primetio sam da na utakmicama prilaziš Seriju da mu preneseš informacije. Koliko se razlikuje francuski u Luksemburgu od onog u Obali Slonovače?
Sa Serijom je komunikacija na francuskom jeziku dosta lakša, jer je on igrao nekoliko godina u Francuskoj. Inače je malo teže komunicirat sa igračima iz Afrike na francuskom jeziku, iz razloga što oni pričaju različite dijalekte, tako da nije baš isti jezik.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

[quote=Neizlecivi post_id=232687 time=1719609224 user_id=4746]
Pozdrav Majstore!

1. Da li se navikao na Novi Sad i gde voli da provodi slobodno vreme?
2. Kako bi uporedio igru u nasoj ligi sa prethodnim iskustvima?
3. Kada bi mogao da dovede nekog os bivaih saigraca, koga bi preporucio?
4. Da li uopste u profesionalnom fudbalu na ovom nivou ima situacuja da igraci preporucuju kolege klubovima?

Pozdrav i hvala za svaku kap znoja, a i krvi koju je prolio za Vosu :cheers:
[/quote]

1) Nije teško naviknut se na Novi Sad, jer je dosta lijep i miran grad. Volim da odem do Petrovaradina sa vremena na vrijeme i da uživam u pogledu, pogotovo kad mi dodje neko iz porodice.

2) Pa kao što sam prije već rekao, srpska liga je jako kvalitetna liga pogotovo po individualnom planu, ali joj nedostaje intenziteta. Verujem da će se, kad budu gotovi novi tereni, isto intenzitet utakmica znatno podignut.

3) Ako bih mogao da dovedem jednog bivšeg saigrača, doveo bih Dijana Vukojevića iz Švedske. To je napadać koji bih garantovano imao izmedju 12 do 15 golova svake sezone u našoj ligi. Da se nije povredio prošle sezone, sad bi bio u nekom velikom klubu, a verujem da sa nijme ne bi ispali iz lige sa Degerforsom. Onda i verovatno ne bih sad bio u Vojvodini, jer mi se onda ne bih aktivirala klauzula ...

4) Pa desi se da igrači preporuce kolegu, ali se nema uticaja ako će klub na kraju uzet tog fudalera ili ne. Puno se česče dešava da se kolege raspituju prilikom dolaska u neki klub o trenutnom stanju u klubu i da li vredi potpisat za taj klub.
Seid Korać

Post by Seid Korać »

Sutra ću pokušat da odgovorim na ostala pitanja. Nemoj te mi zamerit, što ide malo sporije, ali imam jako puno obaveza trenutno, a pored toga mi je porodica u Novom Sadu, tako da kad god imam slobodan minut, pokušam da odgovorim na koje pitanje.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Seid Korać wrote: Wed Jul 17, 2024 11:51 pm Sutra ću pokušat da odgovorim na ostala pitanja. Nemoj te mi zamerit, što ide malo sporije, ali imam jako puno obaveza trenutno, a pored toga mi je porodica u Novom Sadu, tako da kad god imam slobodan minut, pokušam da odgovorim na koje pitanje.
Nema problema Seide, bez žurbe. Hvala ti na odgovorima do sada a ostalo kad stigneš. Ovde si inače uvek dobrodošao! :)
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

Seid Korać wrote: Wed Jul 17, 2024 11:51 pm Sutra ću pokušat da odgovorim na ostala pitanja. Nemoj te mi zamerit, što ide malo sporije, ali imam jako puno obaveza trenutno, a pored toga mi je porodica u Novom Sadu, tako da kad god imam slobodan minut, pokušam da odgovorim na koje pitanje.
Samo polako Sejo, ovako nam je i zanimljivije :mrgreen: . Nadam se da ćeš nas u budućnosti i češće posećivati ovde :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Sejo, koristi sto vise vremena da budes sa porodicom.
Sa nama imas vremena i kasnije.Mi smo tu i nikuda ne zurimo. :cheers:

PS
Zadatak za upravu i sportskog direktora:
Dovedite Dijana Vukojevica, jer verujem(o) coveku og koga je preporuka.
Kad je mogao UN, zasto ne bi mogao ovaj momak?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Seid Korać

Post by Seid Korać »

ssnigd wrote: Sat Jun 29, 2024 7:30 pm Pozdrav Seide,

Sve cestitke na do sada pruzenom u nasem dresu i na zasluzeno osvojenom Igracu sezone. Postavio si lestvicu toliko visoko, da su i ocekivanja automatski veca. Nekoliko pitanja od mene:

1. Sta nam je nedostajalo prosle sezone da se osvoji Kup?
2. Da li smo kao navijaci opravdali ocekivanja na finalu? I po brojnosti i po kvalitetu navijanja? Kakvo je generalno misljenje bilo medju vama pre, tokom i po zavrsetku utakmice?
3. Izasao je jedan intervju sa tobom gde si navodno izjavio da te niko ne moze proci jedan na jedan. Nakon toga, protiv Cukarickog u Novom Sadu, Ivanovic te lako okrece i daje lagano gol. U finalu kupa, Ndiaje je nekoliko puta pobegao i tebi i Crnom i bio uvek korak ispred vas.
Sta se dogodilo u medjuvremenu? Jesu li stvarno toliko bolji ili je nesto drugo u pitanju?
4. Ko je lider u svlacionici? Cija rec se najvise postuje i slusa?

Sve najbolje ti zelim, puno srece i odlican fudbal u Amsterdamu. Za pocetak :mrgreen:
1) Najviše nam je nedostajalo iskustvo ovakvih utakmica i mislim da je tu bila najveća razlika izmedju nas i nijh.

2) Niste samo opravdali očekivanja, nego ste ih nadmašili. Naravno da smo očekivali veliki broj naših navijača u Loznici, ali ne baš toliki broj i takvu sjajnu atmosferu. Kad smo videli navijanje navijača pred utakmicu rekli smo da moramo da pobedimo danas zbog vaše velike podrške. Gurali ste nas tokom čitave utakmice i hvala vam puno na tome. Posle utakmice smo naravno bili jako tužni jer smo hteli da osvojimo kup za nas i za vas.

3) Izuzeci potvrduju pravilo, jel da? Sama činjenica da se sećate samo jednog izgubljenog duela u preko 15 utakmica potvrduje moju izjavu. Tog istog Ivanovića, kao i ostale napadače Cukaričkog, sam stavio u džep tokom svi 3 utakmica. Neznam koju ste utakmicu gledali protiv Zvezde, ali meni Ndiaje sigurno nije bežao. Svirani su 4 do 5 prekrešaja nad meni, koji uopšte nisu bili faulovi. Za Crnomarkovića nemogu da komentarišem.

4) Nemamo samo jednog lidera u timu. Dosad se najviše slušao Dejan Zukić, koji je kao kapiten imao ulogu da se obraća timu. Tu ulogu će verovatno preuzeti naredni kapiten.
Locked