Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ДушанФ89

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by ДушанФ89 »

Борац има 12 бодова предности, и онда ,,препоштени зрињски" направи серију од осам победа за редом и умало га не престигне. Уосталом Борац га је добио у Мостару кад је требало и ту преломио првенство.
Turija

Post by Turija »

Борчевац wrote: Thu Jul 18, 2024 4:47 pm Ја ни не спорим да је Борац погуран од стране судија кад је то требало, поготово против Игмана, то је био циркус.
Само што то није ни изблиза, како то представљају федерални медији и навијачи Сарајева, Жеље, Вележа, Зрињског...
А то највише гурају навијачи Сарајева, боли их чињеница да им је дејчак од 17 година стрпао два комада на сред Кошева. А дијете буквално тај дан није ишао у школу, дође на Кошево и усере их. А они послије к'о п...е повлаче екипу са терена због два глупа фаула које је судија свирао у корист Борца. А нису спомињали да им је гол признат из чистог офсајда. Мани ме тих њихових јалијских прича.
Када буду прошли кроз неправду кроз коју смо ми пролазили, онда нека се јаве.
Навијачи Борца виде шта се ради, и не подржавају то. Клуб нам је нажалост политичка прћија СНСД-а, али ми на то не можемо да утичемо, али смо свјесни дешавања.
Док са друге стране кримиланци из федерације својима дижу споменике, и дају имена улица по њима. И наравно код њих је све поштено и транспарентно, а сви остали су криминалци. Мсм да им још увијек није добро од проласка Борца, још ако се докопамо групне фазе...
Да им се укаже прилика, сутра би нас угасили само да могу.
Posteno napisano i verujem u sve.
Isto je, kao i sa Vosom, ovde. I nju bi ugasili, samo da mogu.
Zelim Borcu da prodje i sledece kolo i da kroz Evropu fudbalski napreduje. To isto, zelim i Vojvodini.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ЛОКАЛПАТРИОТИЗАМ НЕМАЊЕ МАТИЋА: НЕ ЈАВЉАЈТЕ МИ СЕ НА УЛИЦИ АКО НАВИЈАТЕ ЗА ВЕЧИТЕ

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ite/487430
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Је л има неко линк утакмице Сарајева, Роцков брани
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Badaboom

Post by Badaboom »

Mare_Liman wrote: Thu Jul 18, 2024 9:12 pm Је л има неко линк утакмице Сарајева, Роцков брани
https://livetv796.me/dex/eventinfo/2146 ... |3752|1|de
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Badaboom wrote: Thu Jul 18, 2024 9:31 pm
Mare_Liman wrote: Thu Jul 18, 2024 9:12 pm Је л има неко линк утакмице Сарајева, Роцков брани
https://livetv796.me/dex/eventinfo/2146 ... |3752|1|de
:cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Тренутни резултати:
Будућност Подгорица - Малишево 2:0 (74 минут)
Сарајево - Актобе 1:1 (73 минут)
Раднички из Крагујевца играће против Морнара из Бара у другом колу квалификација за лигу конференција.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kakav poraz Veleža :o
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Сарајево - Актобе 2:3 114 минут...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Роцков наставља тамо где је стао, након пенал серије одводи Сарајево у друго коло квалфикација за ЛК уз два одбрањена пенала! Треба напоменути и да је од 5 пенала 4 погодио страну, Ако ископам хајлајте качим :cheers:

Deep Purple

Post by Deep Purple »

Čestitke Rockovu nadam se da je pridobio navijače na svoju stranu.
Turija

Post by Turija »

Bravo, Emile :!:

Drugi moj utisak je pun stadion ( mislio sam da je Kosevo, ali vidim da su i oni promenili ime stadionu i nazvali ga po svom legendarnom igracu - dok Vojvodina to nece).
Valjda je svima jasno na Balkanu, pa i upravi Vojvodine, da samo evropske utakmice pune stadion ( jer, znaju ljudi kako se ,,igra" u domacim ligama).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Svi oni imaju svoje stadione samo mi nemamo. Tako da nemamo pravo ni da ga nazivamo nikakavim imenima.
Cane

Post by Cane »

Čestitke Emilu na odbranama! Drago mi je zbog njega.
Što se tiče ostalog, niti je to klub, niti stadion, niti navijači da bi nam bilo šta od toga trebalo predstavljati uzor, niti u jednom pogledu.
Post Reply