VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Fri Aug 02, 2024 5:49 pm
Mare_Liman wrote: Fri Aug 02, 2024 5:40 pmне сумњам да ће Кораћ одиграти свих 90 на брду...
Ako Dunster najavi Koraća, Ivanovića i Medu od starta, onda idem na Brdo, u suprotnom ću ostati kod kuće. j**e mi se za njegovu Zvezdu i legiju stranaca gde ama baš niko ne navija za Vojvodinu. Ovo je užas!
Ne moraš ni da ideš, daj malo pozitive, ubiste sa negativom ljudi, kao da smo mi izgubili 9:2 a ne partizan, tako se ponaša i piše. Čovek bi rekao da su samo negativne stvari oko nas. Sigurno ima i nečeg lepog, eto u desetak-petnaest dana odigrali smo dve dobre utakmice sa Ajaxom, sigurno otvorili prvenstvo, vratio se Meda a čovek da ne prati bi rekao da se raspadamo na svim poljima, mene iskreno sva ta negativnost guši.

Daj jbt ima nečeg i lepog u životu.

I ako ćeš da trenera nazivaš Dunsterom a do skoro ti je bio dobar (ne znam šta se toliko drastično odjednom promenilo) i da budeš negativan bolje i ostani kući ne kvari ljudima gostovanje.

Ja u Amsterdamu nisam video čoveka da je bio negativan (nije do Amsterdama) a ovde brate kad se čita rekao bi da su gotovo svi navijači Vojvodine takvi, kao neki paralelni univerzumi ili je do mene, evo ne znam.

I posle bolnog poraza tamo ljudi bili nasmejani, ponosni na igrače a ovde brate katastrofa svetskih srazmera, makar je to moj neki subjektivni osećaj.

@churguzijanac

Pa brate mi smo klub koji je do skoro dobijao od Laska petardu, treba i vremena za tako neki podvig ali da bude propraćen realnim kvalitetom i kontinuitetom a ne da se iznenadi Sampdoria pa posle “kiksne”, sada treba da se fokusiramo na Čukarički da se tu pobedi i onda fokus na Ljudski Vrt da potvrdimo kvalitet.

EDIT: I nije problem kritika nego negativnost, izvolite konstruktivno iznesite šta nije bilo dobro u ovom dvomeču to je u redu ali čisto napisati nešto negativno samo da bi se napisalo je stvarno neukusno.
Salvador

Post by Salvador »

Hajmo dalje.
Ja cu svakako biti u Sloveniji sledeće nedelje, pa bih rado isao da nas gledam u četvrtak uveče u Maribor, jel zna neko kako najbolje do karata i koja tribina?
Turija

Post by Turija »

@ Deep, molim te, nemoj biti kao onaj komentator na areni, sa tim Laskom i 6:1. Lagano smo mogli i sad proci tako, da nisu izbacene 3 lopte sa gol linije.

Momci su dali sve od sebe. Postovanje za to, ali mi smo izgubili i nema mesta nikakvim slavopojkama.

Neki igraci su bili bolji, neki nesto slabiji, ali konacan rezultat je 1:4. Nema tu mesta kovanju Bandovica u trenersku zvezdu.
Imali smo veoma kriticnu zavrsnicu drugog poluvremena u Topoli, prvog i drugog u Amsterdamu. Nije se najbolje snalazio u tim trenucima. Da li je moglo bolje, neka zakljuce strucniji od nas navijaca, ali poraz je (pre)visok i nije se videlo da mozemo i do neresenog, a ne nesto vise.
Dokle god velicamo poraze, ne moze biti bolje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meni samo jedno je problem sa ovim hvalospevima. Ne mislim da smo razoĉarali niti sam ja razočaram. Nego se bojim da se sad ne stvori slika da smo mnogo bolji od Maribora i da će to biti lako, nisu oni Ajaks.
Oni nisu Ajaks ali oni su i igrali neke Evrope, mi ne.Samo polako, prvo da se ne izduva entuzijazam u glavama igrača i navijača. Ne usrati odmah motku protiv Čuke pa da znamo da smo ove godine ozbiljnija ekipa.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis wrote: Fri Aug 02, 2024 8:10 pm Meni samo jedno je problem sa ovim hvalospevima. Ne mislim da smo razoĉarali niti sam ja razočaram. Nego se bojim da se sad ne stvori slika da smo mnogo bolji od Maribora i da će to biti lako, nisu oni Ajaks.
Oni nisu Ajaks ali oni su i igrali neke Evrope, mi ne.Samo polako, prvo da se ne izduva entuzijazam u glavama igrača i navijača. Ne usrati odmah motku protiv Čuke pa da znamo da smo ove godine ozbiljnija ekipa.
Pa to sam i ja u suštini iznad i napisao, meč sa Čukaričkim i Mariborom će biti drugi sport u odnosu na duel sa Ajax-om, ja verujem da imamo potreban kvalitet da dobijemo i jedne i druge ali to treba i pokazati na terenu.

@Turija jednostavno nije tako oni su najviše šansi stvorili kada smo pali posle drugog gola i tjt, igrači su dali maksimum i izduvali se nakon tog gola jer su izgubili nade u prolaz.
milancl

Post by milancl »

Još jednom ću ponoviti da treba da budemo ponosni, momci su dali sve od sebe, Ajax je kvalitetniji i zasluženo ide dalje. Mi smo imali neke svoje šanse, koje nismo iskoristili i iz ovoga možemo izađi samo jači.

Ne treba potceniti Maribor ni slučajno. Prvo Čuka da se odradi kako treba, pa ćemo o Mariboru. Dve ekstremno važne utakmice.

Ova demagogija, kako ne treba slaviti poraze (ne vidim da ih slavi neko od nas, samo smo u globalu zadovoljni) i kako je Ajax nikad lošiji... (Taj Ajax jeste bio očajan prošle sezone, ali u prve dve trećine, posle su se stabilizovali i došli do Evrope. Uostalom, to je jako velik klub, koji eto ima jednu sezonu lošu u X poslednjih)... Da li ste vi svesni da je to demagogija blizanačkih navijača, u komentarima po portalima, kako bi ublažili svoje neuspehe, a nas još više omalovažili... Ja ne verujem u šta se mi pretvaramo. Imam osećaj da smo prošli, da ovde gro ljudi ne bi bio zadovoljan.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
FirmaLJ

Post by FirmaLJ »

Salvador wrote: Fri Aug 02, 2024 8:05 pm Hajmo dalje.
Ja cu svakako biti u Sloveniji sledeće nedelje, pa bih rado isao da nas gledam u četvrtak uveče u Maribor, jel zna neko kako najbolje do karata i koja tribina?
Imas na zvanicnom sajtu Maribora, 20e je karta, mozes je onlajn kupiti na njihovom sajtu, ali samo za sektore gde su domaci, za sektor za gostujuce ce verovatno ici preko šopa kod nas.
Simica

Post by Simica »

Da sumiramo utiske. Kada je više od hiljadu automobila otišlo negde na utakmicu ?,....Krkljanac na i oko auto-puta. Koliko je to pravih Slaninara? Iskreno sam se obradovao sa likovima koje godinama nisam vidjao,.....imamo mi bazu, samo malo paljevine nam treba i svi će oni da se vrate kao redovni. Sad dobro organizovati Maribor i napunićemo tamo dozvoljen broj mesta. Blizu je, ne bi trebalo da je skupo,...samo organizacija.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao sto rekoh - arhivirati i spremiti se za dvomec koji treba da se pobedi, ako hocemo bilo sta da uradimo u Evropi. Nije neuspeh suprotstaviti se Ajaksu na ovaj nacin. Veliki neuspeh ce biti ispadanje od ekipe s kojom smo u najmanju ruku egal, a ja bih rekao i da smo 60-40 favorit.

Nadam se i povoljnom zrebu u ponedeljak, pa da se nadamo i nekom rivalu koji ce biti u tom nekom 60-40 radijusu, u kojem god smeru.

Takodje, bilo bi lepo poslati i poruku Rio Tintu sa tribina, da se pokaze cije su tribine Vojvodine, kad vec svi postavljaju (s razlogom) to pitanje.
draganas

Post by draganas »

Vrlo je jednostavno.

Sve se svede na tekmu sa Mariborom.

Ako tu prodjemo, onda stoji priča o nekom dobrom držanju protiv Ajaxa, ako nas Maribor izbaci iz Evrope nema o čemu da se diskutuje. Nemamo mi ništa od toga da smo se držali, ispali smo sa 1-4 ispali bi i sa 2-9. Imaš sledecu tekmu pokazi se.

Golove protiv IMT/ Tekstilca/ Jedinstva moze i Borovina da pogađa, pogodi ga care protiv Ajaxa. U Evropi.

Ako nas Maribor izbaci. To će da bude kanal. Raspad.

Oko RioTinta zaboravite. Mi smo sada napredan klub, sa naprednim navijačima.
slanobarac

Post by slanobarac »

draganas wrote: Fri Aug 02, 2024 10:38 pm
Oko RioTinta zaboravite. Mi smo sada napredan klub, sa naprednim navijačima.
Nisu navijači samo na severu. Čak bih rekao da su velika manjina. NEĆETE KOPATI!!!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

milancl wrote: Fri Aug 02, 2024 8:27 pm Još jednom ću ponoviti da treba da budemo ponosni, momci su dali sve od sebe, Ajax je kvalitetniji i zasluženo ide dalje. Mi smo imali neke svoje šanse, koje nismo iskoristili i iz ovoga možemo izađi samo jači.

Ne treba potceniti Maribor ni slučajno. Prvo Čuka da se odradi kako treba, pa ćemo o Mariboru. Dve ekstremno važne utakmice.

Ova demagogija, kako ne treba slaviti poraze (ne vidim da ih slavi neko od nas, samo smo u globalu zadovoljni) i kako je Ajax nikad lošiji... (Taj Ajax jeste bio očajan prošle sezone, ali u prve dve trećine, posle su se stabilizovali i došli do Evrope. Uostalom, to je jako velik klub, koji eto ima jednu sezonu lošu u X poslednjih)... Da li ste vi svesni da je to demagogija blizanačkih navijača, u komentarima po portalima, kako bi ublažili svoje neuspehe, a nas još više omalovažili... Ja ne verujem u šta se mi pretvaramo. Imam osećaj da smo prošli, da ovde gro ljudi ne bi bio zadovoljan.
Потпис од речи до речи
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Milanci i @naseljekolumbija
Takodje.
Cane

Post by Cane »

Savcic Luka wrote: Sat Aug 03, 2024 10:40 am @Milanci i @naseljekolumbija
Takodje.
Izneto je suština stvari, saglasan potpuno.
Post Reply