Ne moraš ni da ideš, daj malo pozitive, ubiste sa negativom ljudi, kao da smo mi izgubili 9:2 a ne partizan, tako se ponaša i piše. Čovek bi rekao da su samo negativne stvari oko nas. Sigurno ima i nečeg lepog, eto u desetak-petnaest dana odigrali smo dve dobre utakmice sa Ajaxom, sigurno otvorili prvenstvo, vratio se Meda a čovek da ne prati bi rekao da se raspadamo na svim poljima, mene iskreno sva ta negativnost guši.
Daj jbt ima nečeg i lepog u životu.
I ako ćeš da trenera nazivaš Dunsterom a do skoro ti je bio dobar (ne znam šta se toliko drastično odjednom promenilo) i da budeš negativan bolje i ostani kući ne kvari ljudima gostovanje.
Ja u Amsterdamu nisam video čoveka da je bio negativan (nije do Amsterdama) a ovde brate kad se čita rekao bi da su gotovo svi navijači Vojvodine takvi, kao neki paralelni univerzumi ili je do mene, evo ne znam.
I posle bolnog poraza tamo ljudi bili nasmejani, ponosni na igrače a ovde brate katastrofa svetskih srazmera, makar je to moj neki subjektivni osećaj.
@churguzijanac
Pa brate mi smo klub koji je do skoro dobijao od Laska petardu, treba i vremena za tako neki podvig ali da bude propraćen realnim kvalitetom i kontinuitetom a ne da se iznenadi Sampdoria pa posle “kiksne”, sada treba da se fokusiramo na Čukarički da se tu pobedi i onda fokus na Ljudski Vrt da potvrdimo kvalitet.
EDIT: I nije problem kritika nego negativnost, izvolite konstruktivno iznesite šta nije bilo dobro u ovom dvomeču to je u redu ali čisto napisati nešto negativno samo da bi se napisalo je stvarno neukusno.