Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Grbavica.021* »

rykerfcv wrote: Thu Aug 08, 2024 4:27 pm
Mare_Liman wrote: Thu Aug 08, 2024 3:55 pm

Какав шмекерски маркетинг имају браћа из Бања Луке...
Погледаш њихов и наш профил небо и земља.
Јавор Матис и јебена офка београд имају бољи маркетинг од нас.
Искрени дигитал. :mrgreen:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Цела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал :mrgreen: , давно сам ја причао да ови наши требају да се угледају на браћу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman wrote: Thu Aug 08, 2024 5:00 pm

Цела лига има бољи маркетинг од нашег, офка миљама испред нас, ко што каже грба, изкрени дигитал :mrgreen: , давно сам ја причао да ови наши требају да се угледају на браћу...
Нисам сигуран али мислим да искрени држи маркетинг офке и моцарта и у праву је био кад је рекао да нам је лош маркетинг.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Grbavica.021* wrote: Thu Aug 08, 2024 5:09 pm

Нисам сигуран али мислим да искрени држи маркетинг офке и моцарта и у праву је био кад је рекао да нам је лош маркетинг.
Офку држи проверено, моцарт је држао неки период, ал мислим да више није у томе, мада ко зна... Изкрени је најбољи пример како неко ко воли клуб и живи дуго за њега са мало знања може да подигне маркетинг на многи велик ниво, више се на друштвеним мрежама спомиње и чује за Офку него за Вошу..
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Šta se žalite za marketing, evo klub je objavio snimke sa stadiona i Maribora? Doduše, u kadrovima koji treba da prikažu Maribor se našao naš grafit koji je, čini mi se, na Grbavici :mrgreen: :mrgreen:

Neverovatno mi je da u Novom Sadu ne mogu naći ekipu koja bi makar vodila društvene mreže da to liči na nešto.

Ruku na srce, ni Maribor nije ništa bolji od nas...

Znam da je ovo tema za marketing, moderacija neka prebaci upis tamo ako smatra da je skroz promašena tema.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman wrote: Thu Aug 08, 2024 5:31 pm
Grbavica.021* wrote: Thu Aug 08, 2024 5:09 pm

Офку држи проверено, моцарт је држао неки период, ал мислим да више није у томе, мада ко зна... Изкрени је најбољи пример како неко ко воли клуб и живи дуго за њега са мало знања може да подигне маркетинг на многи велик ниво, више се на друштвеним мрежама спомиње и чује за Офку него за Вошу..
Да, да. Пре пар година кад је ОФК-а кренула да се бори за виши ранг он је добар потез са маркетингом тад направио, видим њихов бутик Победник доста добре ствари има а нам да је њима и нама спонзор за дресове Хома.
VošaNS

Post by VošaNS »

Borac direktan crveni, šta se tu desilo ne radi mi strim uopšte?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Saki

Post by Saki »

VošaNS wrote: Thu Aug 08, 2024 7:39 pm Borac direktan crveni, šta se tu desilo ne radi mi strim uopšte?
U prijemu mu je lopta pobegla, protivnik je izbio loptu i kako je hteo da udari loptu pre protivnika, punim stopalom ga je nagazio. Čist crveni
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nikad Slabiji Ajax.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Занимљива утакмица 3.кола квалификација за лигу шампиона између Лудогореца и Карабаха, у првом мечу славио је Лудогорец 2:1 у гостима а вечерас након продужетака победио је Карабах резултатом 7:2. :D
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Grbavica.021* wrote: Tue Aug 13, 2024 10:43 pm Занимљива утакмица 3.кола квалификација за лигу шампиона између Лудогореца и Карабаха, у првом мечу славио је Лудогорец 2:1 у гостима а вечерас након продужетака победио је Карабах резултатом 7:2. :D
Krucijalno da se napiše da je završilo 2:7 :D
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Rabba wrote: Tue Aug 13, 2024 10:49 pm
Grbavica.021* wrote: Tue Aug 13, 2024 10:43 pm Занимљива утакмица 3.кола квалификација за лигу шампиона између Лудогореца и Карабаха, у првом мечу славио је Лудогорец 2:1 у гостима а вечерас након продужетака победио је Карабах резултатом 7:2. :D
Krucijalno da se napiše da je završilo 2:7 :D
Тако је, а ми преокрећемо у четвртак резултат у нашу корист. 8)
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

N13

Post by N13 »

https://www.maxbetsport.rs/srbija-fudba ... na-537829/

Jeste nam dugo bio sportski rival, ali mi je drago zbog ovakve sudbine Rada. Meni licno mnogo odvratan klub, sa jos odvratnijim 'navijacima'.
Zapravo i nemaju navijace, vec ultras grupu koja propagira onaj tip nacionalizma, zasnovan na mrznji, koji je totalno suprotan mojih licnih uverenja i razmisljanja.
Zelim im da zauvek ostanu tu gde jesu, ili po mogucnosti da potonu jos vise.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote: Sat Aug 17, 2024 7:23 pm https://www.maxbetsport.rs/srbija-fudba ... na-537829/

Jeste nam dugo bio sportski rival, ali mi je drago zbog ovakve sudbine Rada. Meni licno mnogo odvratan klub, sa jos odvratnijim 'navijacima'.
Zapravo i nemaju navijace, vec ultras grupu koja propagira onaj tip nacionalizma, zasnovan na mrznji, koji je totalno suprotan mojih licnih uverenja i razmisljanja.
Zelim im da zauvek ostanu tu gde jesu, ili po mogucnosti da potonu jos vise.
Ne mogu da se veselim propadanju kluba tradicije Rada na stranu da li se slažemo sa ideologijom njihovih navijača ili ne.

Rad kao fudbalski klub to nije zaslužio. Odbili su šta su odbili i sudbina im je takva.
Post Reply