Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ФКВАе

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by ФКВАе »

Deep Purple wrote: Sat Aug 17, 2024 7:28 pm
N13 wrote: Sat Aug 17, 2024 7:23 pm https://www.maxbetsport.rs/srbija-fudba ... na-537829/

Jeste nam dugo bio sportski rival, ali mi je drago zbog ovakve sudbine Rada. Meni licno mnogo odvratan klub, sa jos odvratnijim 'navijacima'.
Zapravo i nemaju navijace, vec ultras grupu koja propagira onaj tip nacionalizma, zasnovan na mrznji, koji je totalno suprotan mojih licnih uverenja i razmisljanja.
Zelim im da zauvek ostanu tu gde jesu, ili po mogucnosti da potonu jos vise.
Ne mogu da se veselim propadanju kluba tradicije Rada na stranu da li se slažemo sa ideologijom njihovih navijača ili ne.

Rad kao fudbalski klub to nije zaslužio. Odbili su šta su odbili i sudbina im je takva.
Зар их није "Татин син" држао?

Пре бих волео да видим Рад,Слободу,Земун у Супер лиги него неки Текстилац,ИМТ,Лучане...
Много добрих играча је потекло из Рада.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@FKVAe Nije ih vodio u tome i leži pad.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

N13 wrote: Sat Aug 17, 2024 7:23 pm https://www.maxbetsport.rs/srbija-fudba ... na-537829/

Jeste nam dugo bio sportski rival, ali mi je drago zbog ovakve sudbine Rada. Meni licno mnogo odvratan klub, sa jos odvratnijim 'navijacima'.
Zapravo i nemaju navijace, vec ultras grupu koja propagira onaj tip nacionalizma, zasnovan na mrznji, koji je totalno suprotan mojih licnih uverenja i razmisljanja.
O da, radujem se ovome veoma.
Plus tome i razlog propasti je to što je UF preuzeo smRAD, a to vodi uvek u kanal.
Io odio Belgrado
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Deep Purple wrote: Sat Aug 17, 2024 7:28 pm

Ne mogu da se veselim propadanju kluba tradicije Rada na stranu da li se slažemo sa ideologijom njihovih navijača ili ne.

Rad kao fudbalski klub to nije zaslužio. Odbili su šta su odbili i sudbina im je takva.
Битно је да навијачи Новог Пазара иначе свете краве на овом форуму, пропагирају љубав и доброту.
N13

Post by N13 »

ДушанФ89 wrote: Sat Aug 17, 2024 9:21 pm Битно је да навијачи Новог Пазара иначе свете краве на овом форуму, пропагирају љубав и доброту.
Pokusavam da povezem kakve veze imaju Pazarci sa ovim?
Pricam o ideologiji koju zvanicno zastupaju Radovci, i to ne samo trenutna gemeracija, vec decenijama unazad. Sovinizam, rasizam. Grupa zasnovana na mrznji. Mozda je to nekome u redu. Ali kosi se sa mojim principima i uverenjima. I mene je sramota sto delim istu nacionalnu pripadnost sa takvim ljudima, i to je to.

Pored toga, klubove kao Zemun i Sloboda cu uvek jedva cekati da se vrate u ligu. Njih, Kragujevac, Nis, Spartak, pa i taj Novi Pazar smatram zdravim rivalima. Rad nikako ne mogu u tu grupu svrstam. Cak i Vozdovac I OFK koji su mi takodje ogavni klubovi, lakse bih svario nego Rad.

E sad sto se Pazaraca tice, svakako da i tamo idiota. Ali isto tako garantujem ti da ako ti npr auto crkne negde u sred nedodjije na putu, najvece sanse su da ti stane neki neznanac sa NP ili bosanskim tablicama da upita treba li ti pomoc, nego neko sa BG tablicama. Jednostavno, takav je mentalitet tamo, to sam se licno uverio.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Navijaci Rada isticu simbole pod kojima su Srbi ubijani samo zato sto su Srbi.

Image

https://sr.wikipedia.org/wiki/3._%D0%A1 ... 0%B2%D0%B0

Image

https://sr.wikipedia.org/wiki/7._%D0%A1 ... 0%B5%D0%BD

Samo potpuno bolestan i pomracen um moze da propagira ideologiju koja njegov sopstveni narod i sire sve Slovene smatra za nizu rasu koju treba istrebiti. Ti kojima se Radovci dive su isti oni koji su gurali Srbe pod led tokom Racije, koji su klali srpsku decu u Jasenovcu, koji su streljali po Kragujevcu... i zbog toga su Radovci najgori izdajnicki olos koji postoji u Srbiji.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ДушанФ89 wrote: Sat Aug 17, 2024 9:21 pm Битно је да навијачи Новог Пазара иначе свете краве на овом форуму, пропагирају љубав и доброту.
Ako ciljaš zukenp-a, čoveka koji svojim nijednim svojim upisom nije omalovažio niti naš klub niti ovo mesto, a koji je zaliven govnima zbog bolida sa pazarske tribine, probaću da sumiram: Bolida ovde ne volim da gledam, sve da mi je brat. Bilo kakvog šovinistu, mrzitelja svega što je drugačije, samo zato što je drugačije. Može da se potpisuje latinicom, ćirilicom, da je nepismen, moli, klanja, ne veruje, ako poštuje i ne ugrožava drugu stranu u konverzaciji i ne nameće svoje stavove kao jedine "istinite i tačne", nema razloga da ne budemo za istim stolom, pa i za ovim virtualnim, ovde na forumu. A, bolid sa pazarske tribine mi je jednak bolidu sa Radove. Ako ciljaš na neku nacionalnu notu, podsetiću te da je jedan Matej Delač, Hrvat iz Bosne, donirao pare za operaciju našem navijaču, a da je Milan Jovanović, veliki Srbin, pljunuo na svakog navijača ovog kluba ponaosob svojim postupcima.

Samim tim, forsima daleko bila lepa kuća, a Rada kao malog lokalnog beogradskog kluba mi je žao. A zuke je ovde dobrodošao, ne kao sveta krava, već kao korektni učesnik u konverzacijama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Radoye wrote: Sun Aug 18, 2024 5:49 am Navijaci Rada isticu simbole pod kojima su Srbi ubijani samo zato sto su Srbi.

Image

https://sr.wikipedia.org/wiki/3._%D0%A1 ... 0%B2%D0%B0

Image

https://sr.wikipedia.org/wiki/7._%D0%A1 ... 0%B5%D0%BD

Samo potpuno bolestan i pomracen um moze da propagira ideologiju koja njegov sopstveni narod i sire sve Slovene smatra za nizu rasu koju treba istrebiti. Ti kojima se Radovci dive su isti oni koji su gurali Srbe pod led tokom Racije, koji su klali srpsku decu u Jasenovcu, koji su streljali po Kragujevcu... i zbog toga su Radovci najgori izdajnicki olos koji postoji u Srbiji.
+1 :lala:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pustite to šta njihova tribina propagira, pa njih je bilo 1000 u njihovo “zlatno vreme”, zamislite da se Lazio ugasi pa da se likuje zbog toga.

I opet su to Forsi to nije Fk Rad.

Pogledajte im stadion na šta liči i dokle su doveli taj klub.

I tih 1000 na Radovoj tribini u njihovim masovnijim vremenima nisu ni 5% (i manje) po broju onih koji propagiraju isto ali se nalaze na drugim tribinama iza drugih navijačkih grupa.

@N13

Sve je to od čoveka do čoveka, ne može se na taj način gledati, ne možemo generalizovati, kada si baš spomenuo auto i taj primer, u Bratislavi je pre mesec dana poginuo navijač Rada kada je stao da pomogne kamiondžiji sa našim tablicama čiji je kamion bio pokvaren i kada je otišao da pokupi trougao na njega je naleteo kamion.

Pa nisu svi sa njihove tribine “bolesnici” ima tu dosta ljudi rođenih na Banjici koji vole taj klub nisu svi tamo zbog te neke ideologije.

Ja ne volim Rad a još manje njihovu navijačku grupu ali mi je bilo jako žao kada sam čuo ovu vest.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Rad nije nikad imao simpatizere (mrzim tu reč, ali najbolje opisuje na šta mislim).
Rad je samo imao navijačku grupu, jasno isprofilisanu od starta kao neonacističku. Stojiš na toj tribini, zna se šta podržavaš. Nema opravdanja.
Dobar deo ovog veka pod Rankom Stojićem su bili sve ono za šta se sad optužuje Fk Trgovački, samo još gore, menadžerski klub za prodaju bez rezultatskog imperativa.
Klub se nije urušio sa strane, klub su preuzeli Forsi, klub su sahranili ti isti Forsi.

Ne da mi je drago, nego se radujem.
P.S. Jedino mi žao malog Danila, s kim će dete sad da se druži...
Io odio Belgrado
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Извините што качим текст на енглеском, делује да на српском још није неко обрадио тему.
Прича је о наркобосу који се крио на отвореном као професионални фудбалер и власник неколицине њих.

https://www.google.com/amp/s/www.expres ... baller/amp
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Зрињски паркирао аутобус испред казненог против Гимараеша у првом полувремену. :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Doktor Rafa Benitez, vredi pogledati.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Срећно Борцу вечерас! :cheers:
Cane

Post by Cane »

Braća na tribini večeras i s našim obeležjima :cheers: