Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ElMaestro13 »

Maki wrote: Sun Oct 06, 2024 11:09 pm Može li se znati ko ga dovodi u Vošu? Zbiljić, Marko Jovanović ili se dovodi sam? Čiji je ovo zapravo klub? :evil:
Zbiljić i još par uticajnih ljudi oko njega. Sportski direktor u ovom slučaju nije ništa pitan jer mu se ugled ozbiljno narušio sa prethodnim trenerima.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Maki wrote: Sun Oct 06, 2024 11:09 pm Može li se znati ko ga dovodi u Vošu? Zbiljić, Marko Jovanović ili se dovodi sam? Čiji je ovo zapravo klub? :evil:
Aleksandar Vucic ga dovodi. Klub je njegov, kao i sve ostalo u Srbiji. On je vladar, mi smo kmetovi na njegovoj zemlji, njegove su kuce u kojima zivimo, hrana koju jedemo, odeca koju oblacimo, nasi zivoti zavise iskljucivo od njegove dobre volje. Ko je poslusan i uredno mu ljubi cmar biva nagradjen, svakom po zasluzi.

Bice ovo jos gore, nista se ne sekirajte.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Deep Purple wrote: Sun Oct 06, 2024 9:17 pm Zar nije neko protiv njegovog povratka? Mislim bar je tako rekao pre neki dan?

Zapravo navijači Vojvodine su protiv a ne neko fiktivno lice.
Ovo je samo delimično tačno.

Treba reći da zaista postoji jedan broj navijača FKV koji imaju vrlo izražen animozitet spram Lalatovića iz različitih razloga i na to imaju puno pravo.

Radi istine treba reći i to da su ti navijači uglavnom okupljeni upravo oko ovog foruma i da su ovde vrlo "glasni" u svom stavu i suprotstavljanju, na šta takođe imaju apsolutno pravo.

Ali isto tako treba biti i objektivan pa konstatovati da na svim drugim mestima izvan ovog foruma, poput društvenih mreža, komentara na portalima, ali pre svega među navijačima koji dolaze na stadion da bodre Vošu, nesumnjivo većinski preovladavaju oni koji sa simpatijama gledaju na Lalatovićev angažman u FKV.

Ko ne veruje u istinitost ovoga što sam napisao neka dođe na prvu sledeću utakmicu, na kojoj će očigledno Lalatović ponovo voditi naš tim, pa će se sam uveriti.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Serem mu se na kup. Da je meni do trofeja za cigane bi navijao.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Cane Pisao sam ja upravo o tome na ovom mestu ranije i jako sam dobro upoznat sa tim.

Što ne znači da postavljanje njega na mesto trenera nije skandal.

Vodiće nas neko ko nema osnovnu kulturu, neko ko ne vodi treninge, zahvaljuje se na konferenciji svima, kada ne ide ima nevidljive neprijatelje, ne zna ili ne ume okarakterišite to kako god želite da komunicira sa stranim fudbalerima i najgore od svega postaće rekorder ovog kluba !

Zamišljam reakciju Medojevića prilikom saznanja ko nam je novi trener.
Last edited by Deep Purple on Sun Oct 06, 2024 11:38 pm, edited 4 times in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

@Cane +1
O tome sam pričao pre par meseci ovde. Čini mi se da su ljudi koji ne podržavaju Lalatovića u manjini i upravo se nalaze ovde na forumu. Jasno se vidi po većini komentara na društvenim mrežama i reakciji na stadionu da je više ljudi za nego protiv Lalatovića.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

Cirkus!
Nadao sam se da neće doći do ovoga, ali neću posebno da mračim kada je i onako sve već teško :shit:
Od onih poraza od Ajaksa i Maribora sam vec video u kom pravcu sve ide, sada treba gledati još jedan ciklus svih već viđenih stvari.
Nadam se da barem neće terati Serija i ostale strance, jer lik jednostavno nikada nije mogao sa strancima, a nešto se bojim da ni Medojevića nećemo puno više gledati.
Neverovatno je da nije bilo drugih opcija, cak mislim da je onda i Krtolica bio bolje rešenje.
Zbiljić i ekipa su ozbiljni dripci.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja ne znam sta bih rekao... Sportski davao nam je rezultate, osvojio kup. Mislim da je izuzetno uspesan u nasoj ligi pre svega jer je liga na losem tehnickom i takticnom nivou, a on maksimum izvlaci motivacijom igraca. To je mozda ono sto nam je i falilo donekle... Sa druge strane toliki transfer blama zbog njega, njegovih izjava, ispada, dupelizanja Vucicu i svega ostalog. Ne mislim da je los, reko bih hvala za sve sto je uradio, ali ovaj klub se u 2i po meseca ove sezone toliko samourusio da to boli. Sa Lalatom ne vidim nikakav planski napredak, nikakav iskorak u bolje sutra. Mozda neki instant trzaj i dodatne transfere blama, kada krene da hvali dragog nam presjednika. Doduse i Zbiki ga hvali, pa cutimo :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pre bih prihvatio da gledam Aleksandra Stanojevića na našoj klupi, eto toliko.

Drina već priprema otkazno pismo na klupi Radničkog i obuva kopačke.

Treba raditi sutra sa spoznajom ko nam je trener. Pu !
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Jedno je sigurno - videćete preporod Andrije Radulovića i tu sam 100% siguran. On igra vrhunski samo kod trenera profila Lalatović/Slavoljub Djordjević. Imaće minutažu još veću nego do sad i to će da bude pozitivna promena.
Milan

Post by Milan »

Neka se teraju u tri pičke materine!!!

Cane wrote: Sun Oct 06, 2024 11:31 pm
Deep Purple wrote: Sun Oct 06, 2024 9:17 pm Zar nije neko protiv njegovog povratka? Mislim bar je tako rekao pre neki dan?

Zapravo navijači Vojvodine su protiv a ne neko fiktivno lice.
Ovo je samo delimično tačno.

Treba reći da zaista postoji jedan broj navijača FKV koji imaju vrlo izražen animozitet spram Lalatovića iz različitih razloga i na to imaju puno pravo.

Apsolutno netačno! Ne postoji animozitet prema Lalatoviću (verujem čak da je mnogima tako tragičan postao i simpatičan), već ljudi ovde gledaju malo dalje od prsta ispred oka i žele dobro svom klubu. Svi argumenti govore u prilog tome da dobro ovom klubu, osim nekog instant podizanja, Lalatović kao trener doneti ne može.

Ovaj klub vode diletanti na kub i priželjkujem da im što skorije vidim ledja. Što se, nažalost, neće desiti.

p.s. A da ne govorim kako je sâm Lalatović ispao pičketina prema Lučanima. To dovoljno govori o tome kakav čovek nam dolazi za trenera. Tako bi isto obrisao patos s nama da mu stigne poziv od cigana. Samo što oni nisu glupi kô k***c (k***c je metafora za nekog, je l’ te), pa im on ni ne pada na pamet.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Podrzavam dolazak Lalatovica. Covek ima rezultate. Covek voli Vojvodinu vise nego vecina ljudi koja je prosla kroz klub sto igracki, sto kroz funkcije.
Cane

Post by Cane »

Evo da "nacrtam" za one koji se sad silno čude nečemu što je bilo za očekivati.

Da li je trebalo ostaviti stvari ovakve kakve jesu, pri čemu je svima jasno da postoji vrlo ozbiljna disharmonija u samoj ekipi (da se izrazim na najblaži mogući način o onome što smo svi videli u proteklih x utakmica, a što se prostije rečeno može nazvati raspadom), pa da nas onda u najskorije vreme jedan kvazi klub kakav je terzićevski OFK razmontira i ponizi na Karađorđu? To bi se nesumnjivo desilo i onda bismo verovatno svi mi ovde potpuno isfrustrirani na najgori mogući način terali postojećeg trenera, upravu i sve ostale iz kluba.
E da se tako nešto ne bi desilo onda je po svemu sudeći neko rešio da angažuje novog trenera sa zadatkom da neke stvari u što kraćem roku "dovede u red".

Koliko će to biti uspešno videćemo svi zajedno, ali da ništa nije preduzeto bilo bi neminovno dalje padanje tima i sve negativno što to nosi, a to se ovakvim razvojem događaja pokušava sprečiti.
Danilo

Post by Danilo »

Dolazi Lale...pa hajde bolje nego ovako
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Cane wrote: Mon Oct 07, 2024 12:02 am Evo da "nacrtam" za one koji se sad silno čude nečemu što je bilo za očekivati.

Da li je trebalo ostaviti stvari ovakve kakve jesu, pri čemu je svima jasno da postoji vrlo ozbiljna disharmonija u samoj ekipi (da se izrazim na najblaži mogući način o onome što smo svi videli u proteklih x utakmica, a što se prostije rečeno može nazvati raspadom), pa da nas onda u najskorije vreme jedan kvazi klub kakav je terzićevski OFK razmontira i ponizi na Karađorđu? To bi se nesumnjivo desilo i onda bismo verovatno svi mi ovde potpuno isfrustrirani na najgori mogući način terali postojećeg trenera, upravu i sve ostale iz kluba.
E da se tako nešto ne bi desilo onda je po svemu sudeći neko rešio da angažuje novog trenera sa zadatkom da neke stvari u što kraćem roku "dovede u red".

Koliko će to biti uspešno videćemo svi zajedno, ali da ništa nije preduzeto bilo bi neminovno dalje padanje tima i sve negativno što to nosi, a to se ovakvim razvojem događaja pokušava sprečiti.
Slažem se. Politika kluba je očigledno da se instant spašava ono što se spasiti može. Još je relativno rani period sezone, a cilj je Evropa koji je i dalje itekako dostižan, i eventualno kup koji je Lalatović dokazao da zna da osvoji, a zna i ovo prvo. Kapiram zašto se mnogima on ne sviđa kao opcija, ali bolje instant rešenje od njega nije moglo da se dovede, eventualno Gaćinović ali okej. Tako da ovaj potez uprave je negde i logičan :)
Post Reply