Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Karlsson »

Mi smo klub bez renomea, stavova, standarda, prestiža. Bez bilo kakve posebne oznake i prepoznatljivosti.
Nema razlike između nas i bilo kog ''običnog'' kluba iz lige. Dno dna.
VošaNS

Post by VošaNS »

Jel znate vi ko je pobedio partizan 3 puta zaredom? :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Cane wrote: Mon Oct 07, 2024 12:02 am Evo da "nacrtam" za one koji se sad silno čude nečemu što je bilo za očekivati.

Da li je trebalo ostaviti stvari ovakve kakve jesu, pri čemu je svima jasno da postoji vrlo ozbiljna disharmonija u samoj ekipi (da se izrazim na najblaži mogući način o onome što smo svi videli u proteklih x utakmica, a što se prostije rečeno može nazvati raspadom), pa da nas onda u najskorije vreme jedan kvazi klub kakav je terzićevski OFK razmontira i ponizi na Karađorđu? To bi se nesumnjivo desilo i onda bismo verovatno svi mi ovde potpuno isfrustrirani na najgori mogući način terali postojećeg trenera, upravu i sve ostale iz kluba.
E da se tako nešto ne bi desilo onda je po svemu sudeći neko rešio da angažuje novog trenera sa zadatkom da neke stvari u što kraćem roku "dovede u red".

Koliko će to biti uspešno videćemo svi zajedno, ali da ništa nije preduzeto bilo bi neminovno dalje padanje tima i sve negativno što to nosi, a to se ovakvim razvojem događaja pokušava sprečiti.

Nema potrebe da bilo kome ovde bilo šta crtaš. Niko se ne čudi i svi su ovo sa strepnjom očekivali, uz nadu da se ipak neće desiti.

To šta bi se dalje dešavalo, a pogotovo nakon ovog mešanja karata od strane Krtolice, ne možemo znati. Možda bi postigao efekat koji je priželjkivao. Svakako bih radije čekao ishod toga, nego gledao Lalata na klupi.

Ono što možemo znati je kako se završavaju epizode sa Lalatovićem u glavnoj ulozi. Samo je dovoljno pogledati scenario svake od emitovanih i ništa više od toga. Zaista je teško očekivati drugačiji ishod od dosadašnjih…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

VošaNS wrote: Mon Oct 07, 2024 12:47 am Jel znate vi ko je pobedio partizan 3 puta zaredom? :mrgreen:
Немој опет Саво да шута микрофон. :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Instant resenja znace neminovni raspad za 2-3 godine najdalje. I to sve cak i uz osvojeni kup i izlazak u Evropu. Kad kazem raspad ne mislim na ovo sto sad gledamo na terenu nego kad nam je pumpadzija zaseo u klub. Blanko menice, finansijsku dubiozu, rasturanje omladinskog pogona, odlazak najsposobnijih i najstrucnijih... A nisam siguran da jos jednu takvu epizodu mozemo da prezivimo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Tanka je linija između bojkota i jebanja mame Lalatu 90 minuta. Svako po sopstvenom nahođenju.
Cane wrote: Sun Oct 06, 2024 11:31 pm Ali isto tako treba biti i objektivan pa konstatovati da na svim drugim mestima izvan ovog foruma, poput društvenih mreža, komentara na portalima, ali pre svega među navijačima koji dolaze na stadion da bodre Vošu, nesumnjivo većinski preovladavaju oni koji sa simpatijama gledaju na Lalatovićev angažman u FKV.

Ko ne veruje u istinitost ovoga što sam napisao neka dođe na prvu sledeću utakmicu, na kojoj će očigledno Lalatović ponovo voditi naš tim, pa će se sam uveriti.
Misliš na SNS ekipu koja je po partijskoj dužnosti na stadionu? Portale, društvene mreže, gde vedre i oblače naprednjački botovi? Jesi ozbiljan?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako je prema mozzartu, trener golmana ce biti Jovanic. Zar i Zakulu da sklonite?!?!?

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... osu/493589
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Mon Oct 07, 2024 2:27 am Tanka je linija između bojkota i jebanja mame Lalatu 90 minuta. Svako po sopstvenom nahođenju.
Cane wrote: Sun Oct 06, 2024 11:31 pm Ali isto tako treba biti i objektivan pa konstatovati da na svim drugim mestima izvan ovog foruma, poput društvenih mreža, komentara na portalima, ali pre svega među navijačima koji dolaze na stadion da bodre Vošu, nesumnjivo većinski preovladavaju oni koji sa simpatijama gledaju na Lalatovićev angažman u FKV.

Ko ne veruje u istinitost ovoga što sam napisao neka dođe na prvu sledeću utakmicu, na kojoj će očigledno Lalatović ponovo voditi naš tim, pa će se sam uveriti.
Misliš na SNS ekipu koja je po partijskoj dužnosti na stadionu? Portale, društvene mreže, gde vedre i oblače naprednjački botovi? Jesi ozbiljan?
Naravno da jeste, samo sa malo manje suptilnosti. Meni je šta više ekstra čitati upise. Dodje mi nekako kao saopštenje uprave, ali bez uprave, a iz čega se mogu jasno videti naznake budućih koraka. No, ima i istine da ima ljudi koji blagonaklono gledaju na ovaj potez i ne moraju biti nužno botovi, već i iskreni istomišljenici. Ima na stadionu ljudi koji ispuštaju majmunske krike.

Lično, ovo mi je super. Cirkus i zajebancija se nastavlja i ide stepenik više.

Takodje lično mišljenje, neće promena trenera doneti ovom klubu njegovo mesto ni ugled. Promena nekih drugih ljudi bi to mogla.

“Putuj Evropo i nemoj više čekati na nas…”
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Losa roba u Lucanima...
Sto se mene tice Lalata treba poceti napusavati i oterati govnjivom motkom samo ako bude poceo da sklanja kapitalne strance i bude dovlacio one 35+ likove sa superligaskih oranica
Maki

Post by Maki »

Jedina pozitivna stvar u ovoj katastrofi je što ni Seri ne zna engleski. :mrgreen:
Ostala petorica stranaca će morati poraditi na svom srpskom, pošto naš novi-stari-najstariji trener ne može da nauči engleski. To i nije najgore, jer bilo bi mnogo vrednije za njegov i naš ugled da poradi na ličnoj kulturi ophođenja, na srpskom i neverbalno.
Čovek je najozbiljniji kandidat za bistu na Karađorđu, kao istorijska ličnost koja je obeležila 21. vek Vojvodine.
Jedina pozitivna stvar u takvoj katastrofi u najavi je što bista ne može da progovori i gestikulira, pa buduće generacije simpatizera Starog kluba neće imati transfer blama, koji mi imamo. :roll:
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote: Mon Oct 07, 2024 6:24 am Ako je prema mozzartu, trener golmana ce biti Jovanic. Zar i Zakulu da sklonite?!?!?

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... osu/493589

:furious: :furious: :furious:
POŠTO OBRAZ ???!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Tolko je skrnavio i srao u svim mandatima i opet će da ga dovedu.Usro sam se od sreće kad sam pročitao vest.
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sme ... 2024-10-07

Информацију коју су непосредно по завршетку дербија 11. кола у Суботици и победе Војводине од 4:0 против Спартака, пренели београдски медији, Дневнику је потврдио председник клуба Драгољуб Збиљић.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Где су и шта раде Мркаић и Андрић ??? Јебем те животе ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Red Marquis wrote: Sun Oct 06, 2024 10:46 pm Već sam rekao, ako dođe, bataljujem i stadion i forum dok je tu. Jedan (nemazohistički deo) mene i priželjkuje taj scenario da se malo odmorim od živciranja.
Jeste da je ovaj klub odavno daleko od onog šta bi ja hteo da on predstavlja, ali ajde nemojte se baš toliko popišavati na isti...
Srozavanje Vojvodine do kraja i prostacenje neslucenih dimenzija.
Mentalno ne mogu podneti da ponovo slusam stotinu puta ,,najuspesniji" trener Vojvodine u istoriji.

Kakvo je ovo gazenje trenerskih Legendi na klupi FKV, od Baneta Sekuilica, Franje Hirmana, Branka Stankovica, Toze Veselinovica, Ivice Brzica.... Lalat koji je miljamo daleko od tih imena.

Medjutim, stotinu puta ponovljen taj detalj (o najuspesnijem treneru Vojvodine) od Lalatovica i njegovih medija i interesnih grupa, postace istina kod mladjih generacija.

Kakva je liga bila onda i sada, to je nebo i zemlja. Pola lige su sada zonaski klubovi onda. I sad se to da se jednako racuna. Jer, statistika poznaje samo brojke.
Nedopustivo uzasna blamaza Stare Dame.

UPRAVA NAPOLJE!
Suzdrzavao sam se da ovo ne napisem ovih godina, ali ovo je nepodnosljivo. Ponovo Lalat, po treci put u Vosi. I da je osvojio 3 Titule, covek je antipod Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply