Minja wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 12:22 pm
gospodinFKV wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 10:37 am
Turija wrote: ↑Mon Oct 07, 2024 10:17 am
Kakvo je ovo gazenje trenerskih Legendi na klupi FKV, od Baneta Sekuilica, Franje Hirmana, Branka Stankovica, Toze Veselinovica, Ivice Brzica.... Lalat koji je miljamo daleko od tih imena.
Pazi, u poslednjem intervjuu se osvrnuo na taj dolazeci rekord i rekao da je daleko od trenerskih legendi Vojvodine, samo su njemu trenerske legende Vojvodine Ljupko Petrovic i Misa Kosanovic.
Jedina istina je da od svih tih "legendi" a ja mislim samo uspesnijih ljudi u FKV sistemu i nista vise, Lalatovic je bio nekako najbrze zaboravljen. Velik si samo koliko te navijaci pamte, knjige danas vise niko ne cita. Evo vam primet Ilije Pantelica. Koliko je truda ulozeno, ali kada se prica o legendama, gotovo da se i ne pominje. Navijaci prave legende. To je tako i nista osim emocija tu ne pomaze. Nikakav novac ili reklama ili nekakve bitne ili nebitne brojke to ne mogu da promene. A za 10 godina pitanje je da li ce ovog coveka iko vise i pominjati.
Nisam siguran, da sam dobro sve razumeo?
Iako se ne citaju knjige, citaju se i slusaju mediji i portali.
Sta mislis zasto se u svakom tekstu spominju blizanci i kad veze sa vezom nema?
Zasto se stadion cz zove Rajko Mitic? Zasto se stalno spominje Bari...itd, itd? A, o Vosi nista,osim kad se obruka.
To, sto se Ilije Pantelica tice, da je u senci nekih Vosinih legendi, jedan od razloga je Miodrag Pantelic i cz. Drugi mozda sto nije nadahnuto pricao o Vosi, kao oni. Da li zbog temperamenta ili neceg drugog ( recimo, slicnog razloga kao Ratko Svilar) ili zbog toga sto je radio u Vosi, pa se to podrazumevalo?