Ranko Popović? Mora da se šališ, vratio se u Japan posle prve ponude i sad da ga primimo nazad? Pobegao bi u Aziju opet za koji mesec tako da neka hvala, dobio je šta je hteo.Deep Purple wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 1:37 pm Kaže neko u komentaru najbolji trener u istoriji kluba.
Eto da smo sačekali samo koji dan: https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... anu/493715
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
Mi smo za njega dobili pristojno obeštećenje i to ako se gleda u smislu za koliko smo nekada prodavali igrače.
A on dobio 3 do 4x veću platu, ko bi to odbio?
Čovek imao dobru sezonu tamo, bolje stoje na tabeli nego prošle sezone ali eto oni imali ambiciju da se bore za totulu i to je sport.
Od Ranka se moglo makar nešto čuti i naučiti na konferencijama a sada ima da uživamo u zahvaljivanjima i negodovanjima.
Al aj šab me gabri glasom Gige Moravca.
Čovek imao dobru sezonu tamo, bolje stoje na tabeli nego prošle sezone ali eto oni imali ambiciju da se bore za totulu i to je sport.
Od Ranka se moglo makar nešto čuti i naučiti na konferencijama a sada ima da uživamo u zahvaljivanjima i negodovanjima.
EKSKLUZIVNO Lalatović za MBS: Vojvodina je moja “trenerska majka”! Želimo trofej Kupa i…
https://www.maxbetsport.rs/nenad-lalato ... Ue0Tc8AKrg
https://www.maxbetsport.rs/nenad-lalato ... Ue0Tc8AKrg
I kad bi se Popović vratio ista ponuda bi stigla za par meseci i opet bi prošli isto. Hteo je u Japan i eto mu.Deep Purple wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 3:38 pm Mi smo za njega dobili pristojno obeštećenje i to ako se gleda u smislu za koliko smo nekada prodavali igrače.
- Mare_Liman
Сачекао је крај полусезоне и тек тад отишао, испоштовао клуб максимално, дошао у тешко расуло, извукао максимум из ње... Владала је позитивна атмосфера и лепо смо изгледали на терену тад, ко зна шта би урадио са овим тимом, свакако бих га гледао опет на клупи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
@Mare je u pravu. Uzmite u obzir da nije on skautirao ekipu, radio je s onim s čime je imao. Mislim da smo prekide najbolje izvodili u poslednjih nekoliko godina upravo pod njegovim vodstvom. O nekim manirima van terena se ne može uporediti sa Lalatovićem. Naravno, nije bilo to blistavo, i on je brljao, ali je bilo potencijala da liči na nešto. Takođe, velike zasluge za njegove rezultate nosi Indio, bez kojeg bismo verovatno ostali bez Evrope.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
+1Mare_Liman wrote: ↑Tue Oct 08, 2024 4:24 pm Сачекао је крај полусезоне и тек тад отишао, испоштовао клуб максимално, дошао у тешко расуло, извукао максимум из ње... Владала је позитивна атмосфера и лепо смо изгледали на терену тад, ко зна шта би урадио са овим тимом, свакако бих га гледао опет на клупи...
Ено и Топић је поздравио долазак Лалата тако да.. једино што ме брине је његов однос са странцима ту ако крене да их чисти и доводи своје неке фосиле е онда може да иде и да се не врати никад што се мене тиче
[quote=djoks post_id=241208 time=1728404487 user_id=5659]
Ено и Топић је поздравио долазак Лалата тако да.. једино што ме брине је његов однос са странцима ту ако крене да их чисти и доводи своје неке фосиле е онда може да иде и да се не врати никад што се мене тиче
[/quote]
Meni nešto u sećanju da je Topić kod Lalata imao neke fantomske povrede i jako malo je igrao.
[/quote]
Meni nešto u sećanju da je Topić kod Lalata imao neke fantomske povrede i jako malo je igrao.
Не знам пробао сам да погледам на ТМ да ли и тамо пише да је био повређен али за нашу лигу не пишу ти подаци бар за те сезоне. Али не видим разлог зашто би му онда одиграо и те 32 утакмице за 2 сезоне што би му и толико играо? Да је хтео да га склони одиграо би му можда по 3-4 утакмице по сезони
-
Nje lud da sklanja strance koji mu donose rezultat kao što su Seri i Dele. Sklonice ove koje moze da zameni relativno slicnim domacim igracem, recimo sklonice Barosa vrlo verovatno. Nesto mi govori da ce Dele igrati spica, a da ce Depu da izvisi, sad da li sam u pravu vreme će pokazati
. Krila Radulovic i Seri gotovo sigurno.

Krtolica (Voša) 5 2 2 1 8 10:4
Lalatović (Lučani) 5 4 0 1 12 9:7
Uporedite gol razliku, s tim što treba znati da je Mladosti u 5 kola pod Lalatovićem svirano čak 6 penala.To je 2/3 golova!?
I ranije sam pominjao da bukvalno nisu nijednom imali više od 2 šuta u okvir. Da li je sreća u pitanju, trenersko znanje, ili nešto treće nek svako sudi kako hoće. U svakom slučaju na ovoj temi se neću više oglašavati, osim ako nekim čudom Lalatović ne bude davao prednost Vošinoj deci u odnosu na cigansku. To pre svega znači: Meda kapiten u prvom timu, a Njegoš da bude neka 4. kapitenska opcija. Ispada da je ovaj momak, koji nigde nije bio kapiten pre Voše, sada neka liderska konstanta i kod trećeg trenera u nizu. Zapravo, konstanta sa ciganom kapitenom i trenerom pokazuje da smo ciganska SNS filijala.
Lalatović (Lučani) 5 4 0 1 12 9:7
Uporedite gol razliku, s tim što treba znati da je Mladosti u 5 kola pod Lalatovićem svirano čak 6 penala.To je 2/3 golova!?
I ranije sam pominjao da bukvalno nisu nijednom imali više od 2 šuta u okvir. Da li je sreća u pitanju, trenersko znanje, ili nešto treće nek svako sudi kako hoće. U svakom slučaju na ovoj temi se neću više oglašavati, osim ako nekim čudom Lalatović ne bude davao prednost Vošinoj deci u odnosu na cigansku. To pre svega znači: Meda kapiten u prvom timu, a Njegoš da bude neka 4. kapitenska opcija. Ispada da je ovaj momak, koji nigde nije bio kapiten pre Voše, sada neka liderska konstanta i kod trećeg trenera u nizu. Zapravo, konstanta sa ciganom kapitenom i trenerom pokazuje da smo ciganska SNS filijala.
Kada je u pitanju dolazak Lalatovića iako ima nekih stvari koje mi se nisu svidele u prethodnim periodima kada je bio kod nas trener smatram da bi to moglo na dobro izaći. Ono što mi se nije dopadalo je njegovo ajde da se blago izrazim negospodsko ponašanje na konferencijama za novinare, uvlačenje Vučiću a i brate Drini svaka čast ali morao je i svaki aut da izvede a kamoli prekid i mogao je da šutira na protivnički gol i sa naše polovine.
Sa druge strane imali smo sa njim dobre rezultate, sa limitiranim igračima uspeo je i kup da uzme od objektivno jačeg Partizana, u svim klubovima naše lige je izvlačio maksimum od raspoloživog igračkog kadra. Njega hvale i ljudi koje poznajem od struke i to ozbiljno . I zato mislim da će i kod nas od raspoloživog igračkog kadra izvući maksimum.
I još nešto, neko je negativno komentarisao to što će mu pomoćnik za golmane biti Jovanić umesto Žakule. Žakulu uopšte ne poznajem i ništa naravno ne mogu da kažem loše za njega. Znam ga kao i svi vi kao nekog ko je fenomenalno branio penale i kao aktivan golman nas je znao često "čupati" svojim odbranama penala. Kakvi su mu kvaliteti kao treneru golmana ne znam. Ali poznajem mladog Jovanića imao sam sigurno desetak puta priliku popričati sa tim momkom, to je jedna lepo odgojena osoba sa licencama za trenera i znam da je jako predan tom poslu. Vojvodinaš je 100 postotni. Uzgred jedan od retkih fudbalera sa fakultetskom diplomom i potpuno je finansijski nezavisan od fudbala a koliko sam imao priliku da pričam sa njim vrlo moderno posmatra fudbal.
Sa druge strane imali smo sa njim dobre rezultate, sa limitiranim igračima uspeo je i kup da uzme od objektivno jačeg Partizana, u svim klubovima naše lige je izvlačio maksimum od raspoloživog igračkog kadra. Njega hvale i ljudi koje poznajem od struke i to ozbiljno . I zato mislim da će i kod nas od raspoloživog igračkog kadra izvući maksimum.
I još nešto, neko je negativno komentarisao to što će mu pomoćnik za golmane biti Jovanić umesto Žakule. Žakulu uopšte ne poznajem i ništa naravno ne mogu da kažem loše za njega. Znam ga kao i svi vi kao nekog ko je fenomenalno branio penale i kao aktivan golman nas je znao često "čupati" svojim odbranama penala. Kakvi su mu kvaliteti kao treneru golmana ne znam. Ali poznajem mladog Jovanića imao sam sigurno desetak puta priliku popričati sa tim momkom, to je jedna lepo odgojena osoba sa licencama za trenera i znam da je jako predan tom poslu. Vojvodinaš je 100 postotni. Uzgred jedan od retkih fudbalera sa fakultetskom diplomom i potpuno je finansijski nezavisan od fudbala a koliko sam imao priliku da pričam sa njim vrlo moderno posmatra fudbal.