Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Nažalost, imao sam priliku da sedim u par navrata sa čovekom. On je kao malo dete koje treba potapšati po glavi sa vremena na vreme da se malo primiri.
- gospodinFKV
Dva minuta gledam i ne znam ko mi je jeziviji. On, za kojeg svi znamo to sto znamo, ili ova dvojica sa vokabularom prosecnog srpskog kladionicara. 

- Uvek sa tobom
Ово је више за тему Криминал у српском фудбалу. 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Право да ти кажем ломио сам се између те у ове теме.
Приметио сам да спомиње како има 260 деце у његовој школи, нешто касније да је чланарина 4000.
То му дође 1.040.000 динара месечно.
Значи да је добар неколико хиљада еура кад плсти шта мора, а шта он има да понуди тој деци је крајње дискутабилно судећи по томе како себе представља.
Verovatno neko zna nešto više, ali ono što sam čuo je da se baš kriminalno radi u toj školi fudbala.
Tako je, a najveći krivci za tako nešto su roditelji. Svako iole normalan da ne zna ništa o njemu, posle prvog treninga bi ispisao dete odande. Nažalost, odavno više nismo zemlja Nikole Tesle, Mihajla Pupina, Dositeja Obradovića, Svetog Save…već zemlja prosečnog gledaoca rijaliti programa i kao takvi, sasvim je očekivano da većina navijača Vojvodine podržava i pozdravlja dolazak Nenada Lalatovića. Puača je Lalat omladinskog fudbala u smislu predstavljanja sebe u javnosti.
Hvala na preporuci, video je super, uživao sam.

Upravo tako!
Moj sin je trenirao kod njega još pre skoro 20 godina. Nemam nekih velikih zamerki u odnosu na druge škole fudbala. Posle je počeo da se izdaje za skauta CZ, a hvalio se i da je prodao igrača svoje škole direktno u Milan, ali ne mogu da setim o kome je reč i da li je ostvario nekakvu karijeru.
Lazar Petković golman je otišao u Milan iz valjda naše omladinske škole.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Petkovi%C4%87
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Petkovi%C4%87
Ne, ovaj je otišao iz škole Petar Puača, ali sad se prisećam, otišao je samo na probu ili izborni kamp, od čega je ovaj napravio medijsku propagandu kampanju za svoju školu fudbala.
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... deo/494251Болест којој нема лека, да смо ми у питању биле би казне, санкције...
Srećno braći večeras na Kipru. Na startu kvalifikacija sam rekao da će ispasti odma, ali pokazali su muda, srce i želju. AJ BORAC!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Neizlecivi
Ja mislim da sam ispratio skoro svaku utakmicu Borca u Evropi ove sezone i mozda sam subjektivan, ali ne mogu da se otmem utisku da su daleko nekvalitetniji sastav od recimi nasih mucenika koji se bore za plej of Superlige i koji od sezone kupanja nemaju obaveze u Evropi. Deluje mi da imaju bas bas mnogo srece, koju svakako valja i zasluziti. Borbeni su, stoje solidno u defanzivi i to je baza svega.
Zelim im da tako doguraju do finala, navijam kao da igra Vojvodina, nadam se da cu uspeti i da odem na jednu od tekmi u BL, ali sam morao da podelim misljenje
Zelim im da tako doguraju do finala, navijam kao da igra Vojvodina, nadam se da cu uspeti i da odem na jednu od tekmi u BL, ali sam morao da podelim misljenje

- Mare_Liman
@Neizlecivi
Од речи до речи се слажем...
Од речи до речи се слажем...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Imam i ja taj utisak,ali toliku zelju i borbu na terenu nisam video nijednom kod nasih.Maltene za svaku loptu trce,bore se konstatno u pokretu svi igraci.Najbitnije od svega jako disciplinovano igraju odbrana im je zid.Neizlecivi wrote: ↑Thu Oct 24, 2024 7:42 pm Ja mislim da sam ispratio skoro svaku utakmicu Borca u Evropi ove sezone i mozda sam subjektivan, ali ne mogu da se otmem utisku da su daleko nekvalitetniji sastav od recimi nasih mucenika koji se bore za plej of Superlige i koji od sezone kupanja nemaju obaveze u Evropi. Deluje mi da imaju bas bas mnogo srece, koju svakako valja i zasluziti. Borbeni su, stoje solidno u defanzivi i to je baza svega.
Zelim im da tako doguraju do finala, navijam kao da igra Vojvodina, nadam se da cu uspeti i da odem na jednu od tekmi u BL, ali sam morao da podelim misljenje![]()
Evo i sada protiv Apoela vode 0 1,dodju igraci Apoela do njihovog gola ali dalje nemoguca misija.
edit:Ova Manojloviceva izletanja su tako bez potrebe,u ovom slucaju se dobro zavrsilo za Borac...