Slazem se, da skidanje dresa treba kaznjavati. Ima toliko drugih nacina za proslavu bez kartona, pa makar igrac dao i het trik.
A kaznio bih i trenera za izjavu na areni. Ranku Popovicu se dalo oprostiti, jer je to uradio posle dugog odsustva od porodice i sa sarmom zna to da upakuje.
@Deep
Sa tvojom analizama se slazem, pa skoro i 100% , kad se ne zaneses u pohvalama

Da, nazalost nekompatibilne okolnosti su pratile Rosica u Vosi. Inace, odlican golman i treba ga pustiti iz Vose. Grehota je da ne brani. A, povratak Rockova bi bila prava stvar, da se ojaca identitet kluba ( odlican kvartet bi bio, posto verujem da se i kod Polutanovica sada vraca njegova prva polovina sa Bulevara).
Sto se tice Covica, tacno je to sto si napisao, samo ne znam kako bi ga uklopili u prvih 11? Pogotovo, ako prodje cz predlog za 3 i 4 bonusa (procice, kao i uvek). Eto problema, jer u Vosi svi hoce da su starteri, dok u cz prihvataju i da su treca opcija.
Zato mislim da je pravi tvoj predlog da imamo trenera koji ce znati razigrati Velickovica, Mladenovica, pa i Radulovica, i polako pripremati Borovinu, a Depu da bude Covic. Cini mi se da bi sve to pre uradili sa Krtolicom, ali sad sta je tu je. Lalat ce biti tu, bez obzira na rezultate, sigurno jos godinu dana.