17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)

Turija

Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 0:4 (0:1)

Post by Turija »

Sasa1969 wrote: Sat Nov 30, 2024 12:07 pm Ali skidanje dresa na 0-3 zasto jbt?
To bi ja sankcionisao po dzepu
Slazem se, da skidanje dresa treba kaznjavati. Ima toliko drugih nacina za proslavu bez kartona, pa makar igrac dao i het trik.

A kaznio bih i trenera za izjavu na areni. Ranku Popovicu se dalo oprostiti, jer je to uradio posle dugog odsustva od porodice i sa sarmom zna to da upakuje.

@Deep
Sa tvojom analizama se slazem, pa skoro i 100% , kad se ne zaneses u pohvalama :D ( npr. tipa Kajevic).

Da, nazalost nekompatibilne okolnosti su pratile Rosica u Vosi. Inace, odlican golman i treba ga pustiti iz Vose. Grehota je da ne brani. A, povratak Rockova bi bila prava stvar, da se ojaca identitet kluba ( odlican kvartet bi bio, posto verujem da se i kod Polutanovica sada vraca njegova prva polovina sa Bulevara).

Sto se tice Covica, tacno je to sto si napisao, samo ne znam kako bi ga uklopili u prvih 11? Pogotovo, ako prodje cz predlog za 3 i 4 bonusa (procice, kao i uvek). Eto problema, jer u Vosi svi hoce da su starteri, dok u cz prihvataju i da su treca opcija.

Zato mislim da je pravi tvoj predlog da imamo trenera koji ce znati razigrati Velickovica, Mladenovica, pa i Radulovica, i polako pripremati Borovinu, a Depu da bude Covic. Cini mi se da bi sve to pre uradili sa Krtolicom, ali sad sta je tu je. Lalat ce biti tu, bez obzira na rezultate, sigurno jos godinu dana.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Turija wrote: Sat Nov 30, 2024 1:02 pm povratak Rockova bi bila prava stvar, da se ojaca identitet kluba ( odlican kvartet bi bio, posto verujem da se i kod Polutanovica sada vraca njegova prva polovina sa Bulevara).
:mrgreen: :mrgreen:

Никако да га сретнем да га питам за ту другу половину БУЛЕВАР-а :mafia:
Last edited by Uvek sa tobom on Sat Nov 30, 2024 1:40 pm, edited 2 times in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Re: 17. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, petak 14.30

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Sat Nov 30, 2024 2:19 am
CRD FCV wrote: Fri Nov 29, 2024 9:49 pm Савичевић
Zaista...
Умео је Савићевић да буде ове сезоне тај коме се даје лопта да креира игру. Зато сам написао да он уме да игра кад хоће, с тм да му је шут катастрофа.

Тиме сам хтео рећи да нам треба један креатор у средини, можда је то Величковић као што је Deep написао, ту је и Младеновић. Вееоватно ћемо пре видети Човића него њих.

Јуче је средина деловала добро и чврсто али дефснзивно и без креације осим по боковима, пре свега Сери. С обзиром на то да се све више говори о његовом одласку, креативност у нашем тиму ће бити равна нули и мораћемо да играмо тврд фудбал не би ли нешто постигли.

Меда и Полетановић могу без проблема бити два задња везна, Његош испред њих и један креативни испред њега. Могао би то бити и Кокановић ако би Деле био десно и неко већ у нападу.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako izostavimo poklanjanje pobede Zbiljiću, ćurane i ostale gluposti ja sam zadovoljan. Sjajni Gočmanac već duže vreme, da Dele nije dao četvrti gol 3 boda bi otišla njemu. Svaka čast svima, Kup je naš!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

CRD FCV wrote: Sat Nov 30, 2024 1:40 pm Меда и Полетановић могу без проблема бити два задња везна, Његош испред њих и један креативни испред њега. Могао би то бити и Кокановић ако би Деле био десно и неко већ у нападу.
Mozda si se zabrojao malo ili mislis na dijamant formaciju. Sa Njegosem, Medom i Poletanovicem ti ostaje jos tri mesta u polju (pod uslovom da igramo s 4 nazad). Ako jedno ode na nekog ispred Njegosa, onda ili nema mesta spicu, jer imamo dva krila, ili umesto dva krila imamo dva napadaca.

Poletanovic mora biti ''mentor'' Velickovicu i Mladenovicu i on mora biti ispred Njegosa upravo kao taj kreativac.

Edit: Mozemo isto tako igrati sa Covicem kao tim igracem ''ispred'', koji je ujedno i spic. Dakle, u zavisnosti od uloge, ili Target Man ili lazna devetka.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote: Sat Nov 30, 2024 3:42 pm
CRD FCV wrote: Sat Nov 30, 2024 1:40 pm Меда и Полетановић могу без проблема бити два задња везна, Његош испред њих и један креативни испред њега. Могао би то бити и Кокановић ако би Деле био десно и неко већ у нападу.
Mozda si se zabrojao malo ili mislis na dijamant formaciju. Sa Njegosem, Medom i Poletanovicem ti ostaje jos tri mesta u polju (pod uslovom da igramo s 4 nazad). Ako jedno ode na nekog ispred Njegosa, onda ili nema mesta spicu, jer imamo dva krila, ili umesto dva krila imamo dva napadaca.

Poletanovic mora biti ''mentor'' Velickovicu i Mladenovicu i on mora biti ispred Njegosa upravo kao taj kreativac.

Edit: Mozemo isto tako igrati sa Covicem kao tim igracem ''ispred'', koji je ujedno i spic. Dakle, u zavisnosti od uloge, ili Target Man ili lazna devetka.
Моја жеља је да видим једном 3-5-2 па би отуда била таква средина какву сам навео. Играча имамо довољно и то квалитетних да играмо ту формацију (Црни, Сеид и Колинс би били страшна одбрана) где би целу десну страну држао Бутеан или Николић а леву Барош. За сваки део терена имамо бонуса тако да би се имало штогод комбиновати.

Можда што ти кажеш дијамант формација али не знам како би она изгледала у тој мојој консталацији са Медом и Полетановићем назад?
Нешто ме је страх раздвојити њих двојицу јер Меда улеће у играча на Бога не мисли а Полетановић кракат може да пресече и приде има пристојан шут који ретко користи.

Меда-Полетановић-Његош сасвим солидно користе лопту у ногама, у смислу да не паниче и имају тачан пас. Проблем је што ту губимо на креативном делу.
Bane

Post by Bane »

Zaboravio sam da je realno i Kokanović 10-ka....I možda bi realno i bio najbolje rešenje al nemamo baš vremena da ga čekamo kao ni Velička, tako nek igra na krilu za sada a ovu trojicu ( Meda, Njega i Marko) forsirati pod obavezno.... Jebiga prvi put igraju zajedno tako a da kažemo da nije bilo loše, što znači logički da može biti samo bolje vremenom... I ohrabriti Marka da šutne ponekad iz daljine, kontam da može.... I da imaćemo posed lopte protiv većine ekipa samo kad bi uspeli da ga iskoristimo
Telep

Post by Telep »

Jesu to Dele, Baroš i Seri u 7 dana naucili srpski? Komunikacija više nije problem :roll:
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Bane wrote: Sat Nov 30, 2024 5:37 pm Zaboravio sam da je realno i Kokanović 10-ka....I možda bi realno i bio najbolje rešenje al nemamo baš vremena da ga čekamo
A gde žurimo? Napadamo titulu?

Po meni, ako nešto treba da radimo to je da čekamo i razvijamo svoju decu. Imamo i skore primere.

Dečko igra konstantno, ne kažem da pravi neku bitnu razliku na terenu, ali je konstantan. Tako da sam mišljenja da ga apaolutno treba gurati na poziciju koja je njemu najprirodnija i čekati. Ako je to ta famozna 10-ka, onda tamo. Ne prepoznajem njegove karakteristike u dovoljnoj meri da bih rekao ni za ni protiv te pozicije.
Poenta upisa je da ga treba gurati i čekati. Od prve utakmice je dobar.

To je najveći benefit koji FKV može imati. Bez Slaninara u timu se vidi gde idemo.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Savcic Luka wrote: Sat Nov 30, 2024 7:53 pm
Bane wrote: Sat Nov 30, 2024 5:37 pm Zaboravio sam da je realno i Kokanović 10-ka....I možda bi realno i bio najbolje rešenje al nemamo baš vremena da ga čekamo
A gde žurimo? Napadamo titulu?
Slazem se u nacelu s tobom, kao i sa vecinom ljudi na forumu - prioritet mora da se da slaninarstvu na terenu. Sto bi rekao moj drugar jednom prilikom - Vosa first, John Paul the Second. :mrgreen:
Koga cemo cekati, realno, ako necemo nase izdanke?

Nama ne treba desetka. Nama treba trener poput Krtolice, ali iznad svega strpljenje. Kad vec ne mozemo ovo prvo, kljucno ce biti uhvatiti formu pred pauzu. Ovaj tim ima kvalitet da im parira svima, i ako uspemo da se do pauze vratimo u vrh, bice vremena za razvijanje Kokanovica. Nekako se uzdam u to da ce da ih nosi ovih 4:0 do sledece nedelje, da vezemo konacno dve pobede, pa onda jos koju i da svi kolektivno odahnu.

Strpljenje za mlade igrace je nesto sto fali navijacima, kako na tribinama, tako i na forumu. Tretiramo ih cesto kao da imaju vec 30 godina, te je svaki pad forme docekan na noz. Smatram da je apsolutno nedopustivo da nam status startnih bonusa budu dvojica izdanaka tudjih skola, koliko god gotivio Gocmanca i bio medju prvima na forumu koji je pozdravio njegov dolazak, ali da bi se to desilo, moramo svi kao kolektiv (klub, struka, navijaci) da pokazemo jako puno strpljenja za igrace poput Kokanovica.
Locked