fare wrote: ↑Fri Dec 13, 2024 11:03 pm
Šta mislite koliko je realno da na Proleće bude Bolingi taj dugo očekivani špic ?
Jako teško. Posle tolike pauze, da se vratiš za dva meseca u pun trenažni i takmičarsku mašinu je veoma komplikovano. Po konstituciji vidi se da je izgubio dosta kilograma, treba da se vrati mišićna masa da bi mogao da bude ponovo eskplozivan i da bi mogao da se nosi sa igračima. Pogotovo što on igra na poziciji špica.
Jeste on bio fizički aktivan u poslednje vreme, ali to nije izbliza koliko bi trebalo da bi mogao da igra. Teretana, ishrana, kondicija itd.. sve za to treba vremena.
Ja možda grešim.. ali ako je realno da se vrati, onda bi to pre bilo na leto kad prođe dva pripremna perioda. Ako uopšte bude mogao da igra fudbal ponovo.
Ово што је Збиљић рекао да имамо понуде за 3 играча шта мислите о којим играчима је реч? Да ли ће се разматрати уопште понуде? И колико би оне могле да износе?
gospodinFKV wrote: ↑Sat Dec 14, 2024 1:57 pm
Covic kao Covic mi ne smeta. Smeta to cega je vesnik.
+1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks wrote: ↑Sat Dec 14, 2024 1:37 pm
Ово што је Збиљић рекао да имамо понуде за 3 играча шта мислите о којим играчима је реч? Да ли ће се разматрати уопште понуде? И колико би оне могле да износе?
Е па сад сам се сетио збиљине изјаве од летос када је рекао да сви клубови од којих смо хтели да откупимо играче су били “безобразни” јер знају да финансијки добро стојимо. Сви знају да динамо прави милионе трансфере сваке године тако да господо председниче и спортски директору тражите лепо од динама 8 милиона и онда тактички се исценкате на 5 милиона и 20%
djoks wrote: ↑Sat Dec 07, 2024 5:00 pm
Играч који на лето пуни 34 године и који је на 80 утакмица у нашем дресу дао 23 гола је изгледа појачање..
Био бих врло опрезан са хвалама а нарочито са критикама. Потпис ми делује, овако на невиђено, као позитиван исход.
Pitanje je samo, umesto koga bi igrao u napadu?
Meni to izgleda, vec kao izvesno, da prodajemo neke startere napadace? Goodbye Seri, goodbye Dele? Good afternoon Lucani i slicni.
Nece Covic doci da bude rezervni igrac u Vosi, a nece ni biti to slaninarsko jezgro kao Meda. Nema on taj osecaj, iako bi se moglo reci da je dete Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov