Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Salvador wrote: Sat Dec 07, 2024 3:30 pm Jel se vraća Čović?
Videh ga danas u teretani u Vošinom dresu priča neke događaje iz kluba.
Čeka se samo početak prelaznog roka i tjt.

Meni je iskreno jako drago što se vratio.
djoks

Post by djoks »

Играч који на лето пуни 34 године и који је на 80 утакмица у нашем дресу дао 23 гола је изгледа појачање..
fare

Post by fare »

Šta mislite koliko je realno da na Proleće bude Bolingi taj dugo očekivani špic ?
hvylarn

Post by hvylarn »

fare wrote: Fri Dec 13, 2024 11:03 pm Šta mislite koliko je realno da na Proleće bude Bolingi taj dugo očekivani špic ?
Jako teško. Posle tolike pauze, da se vratiš za dva meseca u pun trenažni i takmičarsku mašinu je veoma komplikovano. Po konstituciji vidi se da je izgubio dosta kilograma, treba da se vrati mišićna masa da bi mogao da bude ponovo eskplozivan i da bi mogao da se nosi sa igračima. Pogotovo što on igra na poziciji špica.

Jeste on bio fizički aktivan u poslednje vreme, ali to nije izbliza koliko bi trebalo da bi mogao da igra. Teretana, ishrana, kondicija itd.. sve za to treba vremena.

Ja možda grešim.. ali ako je realno da se vrati, onda bi to pre bilo na leto kad prođe dva pripremna perioda. Ako uopšte bude mogao da igra fudbal ponovo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sat Dec 07, 2024 3:32 pm
Salvador wrote: Sat Dec 07, 2024 3:30 pm Jel se vraća Čović?
Videh ga danas u teretani u Vošinom dresu priča neke događaje iz kluba.
Čeka se samo početak prelaznog roka i tjt.

Meni je iskreno jako drago što se vratio.
Čim potpisujemo Čovića jasne su mi ambicije. Lučane style.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
djoks

Post by djoks »

Ово што је Збиљић рекао да имамо понуде за 3 играча шта мислите о којим играчима је реч? Да ли ће се разматрати уопште понуде? И колико би оне могле да износе?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Covic kao Covic mi ne smeta. Smeta to cega je vesnik.
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Sat Dec 14, 2024 1:57 pm Covic kao Covic mi ne smeta. Smeta to cega je vesnik.
+1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
rykerfcv

Post by rykerfcv »

djoks wrote: Sat Dec 14, 2024 1:37 pm Ово што је Збиљић рекао да имамо понуде за 3 играча шта мислите о којим играчима је реч? Да ли ће се разматрати уопште понуде? И колико би оне могле да износе?
Сери и Сеид дефинитивно,а трећи можда Колинс.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Deep Purple wrote: Thu Dec 05, 2024 4:18 pm Dinamo Zagreb prati Dele-a. Zanimljiv im je profil kao igrač.

Prate ga njihovi skauti posle četiri gola protiv Pazara.
@Mare_Liman

Pisao sam o tome.
djoks

Post by djoks »

8 милиона и ето им га
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Deep Purple wrote: Sun Dec 15, 2024 9:38 pm
Deep Purple wrote: Thu Dec 05, 2024 4:18 pm Dinamo Zagreb prati Dele-a. Zanimljiv im je profil kao igrač.

Prate ga njihovi skauti posle četiri gola protiv Pazara.
@Mare_Liman

Pisao sam o tome.
Знам, скрећем пажњу на овај део где су наводно били челници из Загреба вечерас да га гледају, што значи да вероватно озбиљније постаје
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
djoks

Post by djoks »

Е па сад сам се сетио збиљине изјаве од летос када је рекао да сви клубови од којих смо хтели да откупимо играче су били “безобразни” јер знају да финансијки добро стојимо. Сви знају да динамо прави милионе трансфере сваке године тако да господо председниче и спортски директору тражите лепо од динама 8 милиона и онда тактички се исценкате на 5 милиона и 20% :lala:
Turija

Post by Turija »

Minja wrote: Sun Dec 15, 2024 11:18 pm
djoks wrote: Sat Dec 07, 2024 5:00 pm Играч који на лето пуни 34 године и који је на 80 утакмица у нашем дресу дао 23 гола је изгледа појачање..
Био бих врло опрезан са хвалама а нарочито са критикама. Потпис ми делује, овако на невиђено, као позитиван исход.
Pitanje je samo, umesto koga bi igrao u napadu?
Meni to izgleda, vec kao izvesno, da prodajemo neke startere napadace? Goodbye Seri, goodbye Dele? Good afternoon Lucani i slicni.
Nece Covic doci da bude rezervni igrac u Vosi, a nece ni biti to slaninarsko jezgro kao Meda. Nema on taj osecaj, iako bi se moglo reci da je dete Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply