Таки!!!!
Ђорђе Јовановић и Зубаиру би се лепо уклопили,наравно тешко да ће они дођи предвиђам неког Мујакића или Овусуа.
Едит @Rabba заборавих скроз ко нам је тренер

Може бити и Лазаревић

Таки!!!!
To se i ja pitam i cekam odgovor od upucenih forumasa.Savcic Luka wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 3:07 pm A zašto sigurni da i Seri ili bilo ko želi da ide?
To mi nećemo znati dok neko ne pusti insajdersku informaciju, a i tada je pitanje ko je izvor, odnosno da li je istina ili neka vrsta spina.
Turija prijatelju mi smo se u tu fizionomiju tima vec debelo posrali dovodjenjem ovog za trenera. To na cega nam je ekipa pocinjala liciti i to sto nas trenerski mag i motivator jedino ume da gura su dva suprotstavljena pojma. On naprosto ne ume drugacije, ogranicen je k'o terasa i zato njemu igrac poput Serija ne treba. Dakle sve sto je bilo stvarano u protekle dve sezone sad treba da se totalno razbuca i rasturi jer se ne uklapa u trenerovu viziju. Sledeci prelazni rok ce to lepo da nam demonstrira.
Mora da se gleda i sam igrač, kakvu mi sliku šaljemo ako držimo nekog protiv njegove volje?Turija wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 9:55 pmTo se i ja pitam i cekam odgovor od upucenih forumasa.Savcic Luka wrote: ↑Tue Dec 17, 2024 3:07 pm A zašto sigurni da i Seri ili bilo ko želi da ide?
To mi nećemo znati dok neko ne pusti insajdersku informaciju, a i tada je pitanje ko je izvor, odnosno da li je istina ili neka vrsta spina.
Meni vise lici da se pusta probni balon za prodaju Serija. Poceo Lalat tu pricu, pa da se vidi raspolozenje navijaca za tako nesto?
Moje stav o prodaji je: izricito ne.
Ako ode Seri, nas napad ne postoji. Lalat, uopste, nije kljucni faktor u trci za trece mesto. To ce odraditi neki drugi. Medjutim, sta cemo u Evropi, ako ispadamo u prvom kolu. Zato ne smemo kvariti tim koji dobija fizionomiju i prodati glavnog igraca oko kojeg se vrti igra.
Pošto Dele priča... Crnački jezik?