20. kolo: VOJVODINA - Radnički (Kg) 3:2 (2:0)
- slanobarac
Re: 20. kolo: VOJVODINA - Radnički (Kg), subota u 14 h
Sudi Novak Simović. Nevolje u najavi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Gočmanac
Sichenje - Korać - Crnomarković
Lazar Nikolić - Medojević - Njegoš Petrović - Kokanović - Stefan Djordjevic
Seri - Uros Nikolić
Da li sam u pravu ili nisam saznaćemo sutra, nešto mi "miriše" na ovo
Seri - Uros Nikolić
Da li sam u pravu ili nisam saznaćemo sutra, nešto mi "miriše" na ovo

0-3 za radnickiElMaestro13 wrote: ↑Fri Dec 20, 2024 3:51 pm Gočmanac
Seri - Uros Nikolić
Da li sam u pravu ili nisam saznaćemo sutra, nešto mi "miriše" na ovo![]()
Ako nekome treba navlačenje, to smo mi. Ako Radnički izađe nabrijan, jebali smo ježa u leđa.
Što se promene taktike tiče, nema šanse da se desi. Pre će prestati da mrče nego se odreći 4-2-3-1.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Videćemo, ja nešto mislim da to ide u 3-5-2 ali možda i nisam u pravu. Sa Lučanima je dobio Kragujevčane u tom sistemu, plus ga muče suspenzije i povrede...
- gospodinFKV
Nece on imati potrebe za promenom formacije. Van stroja su Baros, Randjelovic i Dele.
Gocmanac - Butean, Sicenje, Korac, Djordjevic - Meda, Njegos - Seri, Kokanovic, Radulovic - Depu
Problem ce biti ako Depu ne bude mogao svih 90, jer cemo tesko videti Borovinu ili Boskana. Realnije Velickovica.
Gocmanac - Butean, Sicenje, Korac, Djordjevic - Meda, Njegos - Seri, Kokanovic, Radulovic - Depu
Problem ce biti ako Depu ne bude mogao svih 90, jer cemo tesko videti Borovinu ili Boskana. Realnije Velickovica.
Butean je takođe suspendovan, Lazar Nikolić će od prvog minuta.gospodinFKV wrote: ↑Fri Dec 20, 2024 4:53 pm Gocmanac - Butean, Sicenje, Korac, Djordjevic - Meda, Njegos - Seri, Kokanovic, Radulovic - Depu
Rosić - L. Nikolić, Korać, Crnomarković, Đorđević - Meda, Savićević - Seri, U. Nikolić, Radulović - Veličković.
Obzirom da Radulović mora na teren od prvog minuta, očekujem Veličkovića u improvizovanom špicu i Rosića na golu. Umesto Savićevića možda Poletanović, ummesto Veličkovića možda Kokanović, pa onda da neko drugi izigrava tog špica. Njegoš mi deluje u nemilosti trenera, a i dobili smo TSC u gostima bez njega, pa treba očekivati da krene sa klupe. Zbog istog tog TSCa, Uroš Nikolić od prvog minuta. Ne verujem u poverenje Depuu, pogotovo od strane neznalice kakva je Lalatović.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Treba da ih raskantamo iz inata setite se šta je bilo na dan žalosti kada su otvarali velelepni stadion sa novim reflektorima i vatrometom koji se pretvorio u teren za vaterpolo posle prve jače kiše kao što je naš bio do nedavno .
Nisu bolji od nas, da bi nas dobili. Nismo bolji od njih, da bisno ih dobili. Nekako ocekujem X.
Jedino mi je bitno, da ovaj ode sa klupe. Pomocnici Vjestica i Sekula mi ne smetaju, njih smatram nasima. Ali, Lalat...
Ako ostaje, apsolutno mi je svejedno kakav ce rezultat biti, kao i sve utakmice do sada pod njim.
Jedino mi je bitno, da ovaj ode sa klupe. Pomocnici Vjestica i Sekula mi ne smetaju, njih smatram nasima. Ali, Lalat...
Ako ostaje, apsolutno mi je svejedno kakav ce rezultat biti, kao i sve utakmice do sada pod njim.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dok je on na klupi, bar se ne nerviram(o) za lose rezultatessnigd wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 9:15 am Nisu bolji od nas, da bi nas dobili. Nismo bolji od njih, da bisno ih dobili. Nekako ocekujem X.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
I ja ocekujem sastav, koji je naveo @gospodinFKV . Naravno sa L. Nikolicem, umesto pozutelog Buteana.
Mozda i sa Rosicem na golu (napisacu zasto, ako bude branio), ali onda treba jos jedan bonus igrac, tako da Depu moze lako da ,,izvisi" i ovaj put
(i da vidimo Velickovica u spicu)?
Takodje i Njegosu moze da se desi da, ponovo, bude na klupi, a na terenu UN i(li) Savicevic? U toj varijanti i Kokanovic bi na klupu ili na krilo, umesto Radulovica?
Ko zna sta se sve mota Lalatu u glavi?
Mislim da ce Kragujevcani, i Dudic, imati velik motiv da pobede u NS. Iz visestrukih razloga.
Mozda i sa Rosicem na golu (napisacu zasto, ako bude branio), ali onda treba jos jedan bonus igrac, tako da Depu moze lako da ,,izvisi" i ovaj put

Takodje i Njegosu moze da se desi da, ponovo, bude na klupi, a na terenu UN i(li) Savicevic? U toj varijanti i Kokanovic bi na klupu ili na krilo, umesto Radulovica?
Ko zna sta se sve mota Lalatu u glavi?
Mislim da ce Kragujevcani, i Dudic, imati velik motiv da pobede u NS. Iz visestrukih razloga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ja se i te kako nerviram. Bole me za njegov cv, on je u našem klubu i loši rezultati se pamte. On će promeniti još klubova ali će samo klub snositi posledice a za njega me zabole. A i za one što su ga doveli.Turija wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 10:26 amDok je on na klupi, bar se ne nerviram(o) za lose rezultatessnigd wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 9:15 am Nisu bolji od nas, da bi nas dobili. Nismo bolji od njih, da bisno ih dobili. Nekako ocekujem X.
Ako ostaje, apsolutno mi je svejedno kakav ce rezultat biti, kao i sve utakmice do sada pod njim.![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ovde skoro da nam polusezona zavisi od ove jedne utakmice, ako pobedimo skoro da smo egal sa direktnim konkurentima za Evropu, a poraz bi nam znacio katastrofu. Na tribinama ce takodje u solidnom broju biti gostujucih navijaca. Znaci definitivno interesantna utakmica, kraj je prvog dela prvenstva, ulaz slobodan. Sto se mene tice iscimao sam neke ljude koji nisu redovni da dodju, voleo bih da ostali koji prate forum urade isto. Ajde da se danas malo smrznemo, napravimo dobar stimung na tribinama i pobedimo! 

- Mare_Liman
Дочекати их ко они нас у Крагујевцу по оном пљуску и ове сезоне у Горњем Милановцу. Од игре ко и увек не очекујем апсолутно ништа, само 3 бода да се освоје...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."