Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rakovac

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Rakovac »

Brzić je bio vojvodinaš do koske. On je u Nemačkoj snimio Vujačića i pošto je klub bio nesolventan pozajmio je klubu pedeset hiljada maraka da kupe Vujačića. Vratili su mu posle godinu dana.
A sa Kačarem je imao poseban odnos, bio mu je Gojko kao sin. Jednom sam ga pitao kako ćemo sutra čika Ivice, biće teško a on mi je rekao ma šta se brineš imamo mi Gojka, taj je i centarhalf i half i centarfor šta god hoćeš ...
Bio je stamen i kao igrač i kao trener bolje je trčao na treninzima od pola igrača on kao trener ali eto i njemu je rak došao glave...
Rakovac

Post by Rakovac »

Nego da li ste čitali danas intervju za novosti sa Jokanovićem tako je pričao o voljenom partizanu da bi mu odmah ako ima oduzeo propusnicu za Vošu a ako se pojavi na stadionu samo bi mu rekao gospodine blagajna vam je tamo kupite kartu ako hoćete da udjete na stadion.
Turija

Post by Turija »

@Rakovac
+1 za oba posta iznad. :lala:
Nekad je bilo postenja da se pozajmljeni novac vrati i zahvali na usluzi i poverenju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Sun Dec 29, 2024 11:21 pm @Rakovac
+1 za oba posta iznad. :lala:
Nekad je bilo postenja da se pozajmljeni novac vrati i zahvali na usluzi i poverenju.
Jokan se odavno deklariaao ko je i sta je. Nas klub je sam sebi istresao vrecu govana po glavi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сама чињеница да смо три тренера променули, а да он за то време седи у нашој ложи, а сад прихвата позив црних гована, показује какво је :shit: и сам...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ne znam sto se uopste opterecujemo jajarom grobarskom...
Nama se nas Gojko vratio, ej!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja iskreno ne znam čemu tolike žalopojke za Jokanovićem. Ovde svi kao da pate od amnezije, pa nije da on sad prvi put pokazuje da preferira grobare značajno više od nas(ukoliko uopšte i ima neke emocije prema klubu). Otkačite se više od njega,

Kako gospodinFKV reče, Gojko Kačar, jebote! Da ga nagovore da zaigra ponovo, sa mašnicom isporuče Radoju i Rockova i možemo da zažmurimo na lizanje Jokanovićeve bulje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Rabba wrote: Mon Dec 30, 2024 11:34 am Ja iskreno ne znam čemu tolike žalopojke za Jokanovićem. Ovde svi kao da pate od amnezije, pa nije da on sad prvi put pokazuje da preferira grobare značajno više od nas(ukoliko uopšte i ima neke emocije prema klubu). Otkačite se više od njega,

Nije u nama problem, a ne verujem ni da je neko ovde zaboravan, već je problem što se ovi iz lože moraju stalno podsećati i mora im se crtati šta čine kada ugošćavaju tako neko go**o. A oni upravo to svako malo čine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Salvador

Post by Salvador »

Minja wrote: Mon Dec 30, 2024 12:02 pm Хајде и наглас да размишљам

ГОЈКО, МЕДА, БРКА

И немојте да усерете. Све вам је нацртано. Бићемо на њиховој страни па и да испадну из лиге.
+1
Tu je i Stepanov, a ima ih još par sličnih.
Takva Voša nam treba, a ne ovi naprdnjački poltroni koji čekaju šta će da im narede iz centrale.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sef: Gojko
Asistent: Meda
Treneri: Stepi, Beli i eventualno Boba Novakovic, ako zavrsi karijeru uskoro.
Treneri golmana: Brka i Zaks

Strucni stab iz snova. Ovako nesto sam uvek ja pravio na FM-u, sta god im ocene bile nekad, samo da prsti od slaninarstva. :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Minja wrote: Mon Dec 30, 2024 12:02 pm Хајде и наглас да размишљам

ГОЈКО, МЕДА, БРКА

И немојте да усерете. Све вам је нацртано. Бићемо на њиховој страни па и да испадну из лиге.

Овако нешто, што се тиче привржености нисмо имали скоро од генерације из шездесетих година. У овој друго шампионској немамо па ниједног за којег би нешто слично рекао. Вртим у глави имена и не налазим.
@Minja,
Sta mislis da li bi u ovoj drugoj sampionskoj generaciji, priblizno, mogli to da budu Maras, Mijic i Sapuric?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rakovac

Post by Rakovac »

Turija, mani Mijića taj se gadno obrukao i ogrešio o klub koalicijom sa najvećim štetočinom FKV pumpadžijom Vukovićem. Pristao je da fingira direktora kluba čoveku koji je lažnim menicama ucenjivao i uništavao klub i na kraju bio spreman i da se zajedno sa Vukovićem i tuče sa našim navijačima na zapadu.
Turija

Post by Turija »

@Minja
Slazem se.
I po mom misljenju, Maras je jedini bez mrlje kasnije.
Sapuric je formirao sjajnu ekipu sa Tosom Manojlovicem ( Verder), ali posle finasijsku aferu, pa cak i sumnju za rezultat u toj utakmici???
Za Mijica je lose uticao period angazovanja u upravi Kluba u nezgodno vreme.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Minja wrote: Mon Dec 30, 2024 8:41 pm Мени изузетно драг човек је Саша Тодић. О њему имам најбоље могуће мишљење.
Jedna od onih velikih i nesretnih ljubavi.
Velika ocekivanja, mala dobit. Imam osecaj da smo mu ostali duzni. Ne mislim tu na novcano, to ne znam, ali s obzirom na to kad je bio u klubu, ne bi me cudilo. Pre svega, tu mislim na to sta je ocekivao da ce da dobije (ono sto su dobili njegovi naslednici, kada gledamo status kluba i pozicije na tabeli), a sta je dobio na kraju za svog mandata.
Turija

Post by Turija »

Da, i meni Sasa Todic spada u drage igrace i ljude, koji u Vosi treba da imaju specijalni status: Zasluzni.
Post Reply