21. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:1 (1:0)

Locked
Turija

Re: 21. kolo: Napredak - VOJVODINA, petak u 17h (A1P)

Post by Turija »

Cane wrote: Mon Feb 03, 2025 9:06 pm
Turija wrote: Mon Feb 03, 2025 5:56 pm Veliko Dete kaze, da je vodio utakmicu u Krusevcu, ne bi bilo tako - kako je bilo ( posto samo njega slusaju igraci - kakva diskreditacija svojih pomocnika :oops: ; sve: ja, pa ja.)

Medjutum, ko je njemu branio da vodi mec iz prvog reda tribina, kao sto je uradio Slavoljub posle iskljucenja?
Pa Slavoljub je bio na svom terenu i mogao je preći gde god želi, a ovaj na gostujućem sigurno nema tu slobodu. Zamisli da tako nekog suspenduju ili isključe kod nas pa se on onda lepo smesti iznad njihove klupe u sektor 6 i odatle vodi svoj tim. Koliko ti realno deluje tako nešto?
Iskren da budem, vise sam ocekivao komentar na prvi deo mog posta.
Sto se tice drugog dela, imali smo slicnu situaciju u Nisu ( ...ovoga mi krsta...), kad je ostao na tribini i vodio utakmicu do kraja.

Meni je bitniji onaj prvi deo.Ako je, ovog puta, izostao na prvom redu tribine, onda ne treba to da spominje, kao razlog losoj igri Vojvodine i potcenjuje svoje saradnike. On nije suspendovan od strane Kluba i mogao je pripremiti igrace za ovu utakmicu pre njenog pocetka. Trener koji mnogo prica za vreme same utakmice, samo dokazuje da nju lose pripremio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Nisam pročitao njegovu izjavu pa zato i nemam komentar na taj deo. Šta god da je rekao stoji činjenica da smo u prvom poluvremenu delovali katastrofalno, bezidejno, skroz nepovezano i krajnje negledljivo čak i za nas navijače FKV. U drugom poluvremenu su se stvari delimično popravile ali tu je ključna zamerka za onoga ko je vodio utakmicu to što su izmene obavljene kasnije nego što je trebalo da bi se išlo na potpuno preokretanje. To ide direktno na dušu trenera.
Turija

Post by Turija »

@ Cane, ne citam ni ja njegove izjave, ali sam ovaj put procitao, posto sam ocekivao bas takav alibi, ali ne i omalovazavanje svog strucnog staba. Medjutim, ego mu je nesavladiv. Nije ga Sarac bez razloga napustio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Mon Feb 03, 2025 5:56 pm Veliko Dete kaze, da je vodio utakmicu u Krusevcu, ne bi bilo tako - kako je bilo ( posto samo njega slusaju igraci - kakva diskreditacija svojih pomocnika :oops: ; sve: ja, pa ja.)

Potpuno očekivano od njega... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

U koji petak mi igramo utakmicu? Nesto mi nije jasno. Danas ne igramo, sutra ne igramo, petak je bio juce a ni tad nismo igrali!? A piše: petak u 17h!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Stexman wrote: Sat Feb 15, 2025 2:20 pm U koji petak mi igramo utakmicu? Nesto mi nije jasno. Danas ne igramo, sutra ne igramo, petak je bio juce a ni tad nismo igrali!? A piše: petak u 17h!
Стара тема, играмо у понедељак у 17ч у Панчеву...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Locked