Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Deep Purple »

Telep wrote: Sun Mar 16, 2025 9:56 am Veći status legende ima u Ajaxu nego u Voši..pritom jedan razlog ne vidim zašto bi se iko vratio, čak mislim da se i Meda kaje zbog svoje odluke. Da se vrati nazad i igra egal sa Jedinstvom iz Uba pred 250 ljudi
A zašto bi se Meda kajao? On se nije vratio ni zbog rezultata ni zbog broja ljudi ni zbog bilo kojih faktora. On se vratio u svoj klub kakav god da je jer je osetio a ne jer ga je neko moljakao.

On je recimo razlog zašto ja i pored svega gledam svaku utakmicu a mogao je da sunča dupe na Kipru. E to je momčina i karakter !
Milan

Post by Milan »

Radoye wrote: Sat Mar 15, 2025 9:43 pm Nisam siguran da su tadicu usta puna Vose, ne deluje mi da tu ima neke posebne emocije, vise smo mi njega svojatali nego on nas.

Ali realno gde bi se i vracao, u sta? Da greje klupu nekoj menadzerskoj kombini pred praznim tribinama na rusevinama od stadiona dok tim vode klasicni superligaski "strucnjaci" tipa lalat, psiholjub i njima slicni, koji ce mu to u zivotu?

+1
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sve velike igrace iz nase skole delim u dve grupe:

1. Na one koje bih barem jos jednom voleo da vidim u nasem dresu, jer znam da bi i oni to voleli, te da bi taj sentiment bio dvosmeran.
2. Na one kojima bih bio zadovoljan samo da ne odu u blizance.

Tadic pripada ovoj drugoj grupi.

Nema tu te istinske emocije i nema poente forsirati. Dosao nam je onaj koji je hteo, bez obzira na naprednjake i ostalu gamad oko kluba. Obukao je dres jos jednom, doprinosi kako moze. Steta sto Gojko nije ucinio isto, ali je na kraju dana tu. Mozda se to promeni ulaskom u trenerske vode, mozda i ne. Nije ni bitno.

Za Sergeja, Radoju i Mijata mnogo vise navijam da ostanu u ovoj prvoj grupi.
Telep

Post by Telep »

Deep Purple wrote: Sun Mar 16, 2025 11:06 am
Telep wrote: Sun Mar 16, 2025 9:56 am Veći status legende ima u Ajaxu nego u Voši..pritom jedan razlog ne vidim zašto bi se iko vratio, čak mislim da se i Meda kaje zbog svoje odluke. Da se vrati nazad i igra egal sa Jedinstvom iz Uba pred 250 ljudi
A zašto bi se Meda kajao? On se nije vratio ni zbog rezultata ni zbog broja ljudi ni zbog bilo kojih faktora. On se vratio u svoj klub kakav god da je jer je osetio a ne jer ga je neko moljakao.

On je recimo razlog zašto ja i pored svega gledam svaku utakmicu a mogao je da sunča dupe na Kipru. E to je momčina i karakter !
Jer se vratio u okupiran klub. Ne sporim emociju zbog koje se vratio, ali ja bih se pokajao da sam u svom klubu doživeo ovo što on doživljava tokom ove sezone (počev od trenera, skandala, navijača, itd).

A ovo što si naveo zna da ceni nas 500 uvrh glave jbg.
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Milan

Post by Milan »

Milan Belić: "Čestitam mojim igračima i, naravno, čestitam MOJOJ Vojvodini na plasmanu u polufinale kupa". :lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Milan wrote: Wed Apr 02, 2025 5:59 pm Milan Belić: "Čestitam mojim igračima i, naravno, čestitam MOJOJ Vojvodini na plasmanu u polufinale kupa". :lala:
:lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Duplof

Post by Duplof »

Belić mora biti u klubu, makar u ulozi motivatora ekipe. Čovek koji toliko voli ovaj klub ne može da šteti kolektivu! :cheers:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Wed Apr 02, 2025 6:45 pm Belić mora biti u klubu, makar u ulozi motivatora ekipe. Čovek koji toliko voli ovaj klub ne može da šteti kolektivu! :cheers:
:!:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Stexman

Post by Stexman »

Pa nece decko zapostaviti svoju trenersku karijeru da bi postao motivator ili lajf kouč...
Rad sa nasim mladim trenerima treba da ide od recimo kadeta par sezona, pa onda sa istima da raste i on i ekipa, prelaze u omladince i nastavljaju sve dok vecina ne stigne do prvog tima, tad moze da se nastavi i u prvom timu. To su 5-6 godina zajednickog procesa koji vrlo lako mogu da daju dobar rezultat.
Pogledajte karijere svih ozbiljnijih trenera u bundesligi ili iz liga petica kako im se kretala ta karijera... svi su krecali od mladjih kategorija i odrastali su sa ekipom.
Duplof

Post by Duplof »

@Stexman, htedoh reći da Beli mora biti u našem klubu u nekoj ulozi, jer smo došli dotle da imamo više slaninara po svim ostalim klubovima u ligi zajedno nego kod nas. Pošto već dugo gubimo klupski identitet, mora se raditi na tome da ne budemo skroz anemični.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply