33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)
- Grof Žekula
- Administrator
33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)
Три везане првенствене и једна куп победа, иако још не играмо како би сви желели, кажу да смо фаворити пред меч у недељу са ТСЦ, посебно ако рачунамо њихову форму у претходна им два првенствена дуела. Да ствар буде комликованија у борби за Европу, коју ћемо (евентуално) и онако играти на њиховом стадиону (јер УЕФА лиценца је стигла), само десет дана касније одмерићемо снаге и у полуфиналу купа.
Нека и Тањга покаже да зна више него до сад!
Нека и Тањга покаже да зна више него до сад!
Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC, nedelja 20h
Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
Crni je dobio 8. žuti karton u Pazaru, Sičendže i Bamidele imaju 6, a Korać je dobio 9.srkins wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 10:18 am Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ako sam ja dobro video pravila ide posle 4 pa posle 8 pa posle 10 kartona suspenzija ,ako je tako znaci samo bez Crnog dok Tsc bez Petra StanicaVošaNS wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 11:13 amCrni je dobio 8. žuti karton u Pazaru, Sičendže i Bamidele imaju 6, a Korać je dobio 9.srkins wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 10:18 am Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
- Grbavica.021*
Тањга: Растемо из меча у меч, игру из Новог Пазара да поновимо и у дербију против ТСЦ-а
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-raste ... tiv-tsc-a/
Росић: Волео бих пун „Карађорђе“ против ТСЦ-а
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/213800 ... otiv-tsc-a
https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-raste ... tiv-tsc-a/
Росић: Волео бих пун „Карађорђе“ против ТСЦ-а
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/213800 ... otiv-tsc-a
Crnomarković je dobio 9. žuti.VošaNS wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 11:13 amCrni je dobio 8. žuti karton u Pazaru, Sičendže i Bamidele imaju 6, a Korać je dobio 9.srkins wrote: ↑Fri Apr 25, 2025 10:18 am Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
У ТРЕЋЕМ КОЛУ СУПЕРЛИГАШКОГ ПЛЕЈ-ОФА НА „КАРАЂОРЂУ“ ВОЈВОДИНА И ТСЦ: Традиција на страни гостију
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tre ... 2025-04-26
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tre ... 2025-04-26
-
Знам да ће ми љубитељи и обожаваоци ТСЦ-а са овог Форума јако замерити кад ово напишем (јер, како то смем
), ал мислим да је коначно време да исти буду накантани на Карађорђу и да буду испраћени назад у свој богомдан Рај на Земљи са пар голова разлике... Ето.

Momci biju veliku bitku za trece mesto, u Pazaru su pokazali veliku zelju i odigrali srcem, jurimo petu pobedu u nizu...Zasluzili su bolje popunjen stadion. Nedelja 20h, dobar terminim pa da popunimo tribine kako dolikuje!
Dobar termin, ali nažalost preklapa se sa odbojkom. Pitanje je koliko bi ljudi došlo inače, iako utakmice sa TSC-om uvek privuku veći broj ljudi od ostalih.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ko sad nije mogao da pomeri termin: OKV ili FKV?
Vazniju utakmicu igra OKV.
Edit:
Ipak je odbojka od 18h. Dobro je.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
Одбојка је у 19 часова.Turija wrote: ↑Sat Apr 26, 2025 9:34 pmKo sad nije mogao da pomeri termin: OKV ili FKV?
Vazniju utakmicu igra OKV.
Edit:
Ipak je odbojka od 18h. Dobro je.
Grbavica021
U pravu si. Ja sam u brzini pobrkao termin u zavrsnom delu tvog prenetog teksta na nasem forumu u rubrici OKV.
U 18 pocinje prodaja ulaznica, a u 19 utakmica.
Hvala na ispravci.
Zar nije moglo drugacije?
U pravu si. Ja sam u brzini pobrkao termin u zavrsnom delu tvog prenetog teksta na nasem forumu u rubrici OKV.
U 18 pocinje prodaja ulaznica, a u 19 utakmica.
Hvala na ispravci.
Zar nije moglo drugacije?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
Нема на чему.

Не знам да ли је могло али пим је Војводина изборила финале знао сам да ће свих пет мечева бити у 19 часова тако да се то бар знало унапред.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."