33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

33. kolo: VOJVODINA - TSC 0:3 (0:0)

Post by Grof Žekula »

Три везане првенствене и једна куп победа, иако још не играмо како би сви желели, кажу да смо фаворити пред меч у недељу са ТСЦ, посебно ако рачунамо њихову форму у претходна им два првенствена дуела. Да ствар буде комликованија у борби за Европу, коју ћемо (евентуално) и онако играти на њиховом стадиону (јер УЕФА лиценца је стигла), само десет дана касније одмерићемо снаге и у полуфиналу купа.

Нека и Тањга покаже да зна више него до сад!
srkins

Re: 33. kolo: VOJVODINA - TSC, nedelja 20h

Post by srkins »

Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
VošaNS

Post by VošaNS »

srkins wrote: Fri Apr 25, 2025 10:18 am Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
Crni je dobio 8. žuti karton u Pazaru, Sičendže i Bamidele imaju 6, a Korać je dobio 9.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
srkins

Post by srkins »

VošaNS wrote: Fri Apr 25, 2025 11:13 am
srkins wrote: Fri Apr 25, 2025 10:18 am Verujem da ce TSC sve karte baciti na kup u prvenstvu cak ni 5 pobeda im ne garantuje Evropu a u kupu crveni igraju bez odbrane to moze skupo da ih kosta tako da ko proce ima sanse da osvoji kup,crveni ni protiv Napetka nisu sigurni ,na njihovom mestu ja bi sakrio nesto...Dobili smo ako se ne varam cak 7 zutih kartona protiv Pazara pa ne znam da li imamo nekog suspendovanog .
Crni je dobio 8. žuti karton u Pazaru, Sičendže i Bamidele imaju 6, a Korać je dobio 9.
Ako sam ja dobro video pravila ide posle 4 pa posle 8 pa posle 10 kartona suspenzija ,ako je tako znaci samo bez Crnog dok Tsc bez Petra Stanica
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Тањга: Растемо из меча у меч, игру из Новог Пазара да поновимо и у дербију против ТСЦ-а

https://www.fkvojvodina.rs/tanjga-raste ... tiv-tsc-a/

Росић: Волео бих пун „Карађорђе“ против ТСЦ-а

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/213800 ... otiv-tsc-a
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Fri Apr 25, 2025 11:13 am
Crnomarković je dobio 9. žuti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

У ТРЕЋЕМ КОЛУ СУПЕРЛИГАШКОГ ПЛЕЈ-ОФА НА „КАРАЂОРЂУ“ ВОЈВОДИНА И ТСЦ: Традиција на страни гостију

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/tre ... 2025-04-26
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Знам да ће ми љубитељи и обожаваоци ТСЦ-а са овог Форума јако замерити кад ово напишем (јер, како то смем :shock:), ал мислим да је коначно време да исти буду накантани на Карађорђу и да буду испраћени назад у свој богомдан Рај на Земљи са пар голова разлике... Ето.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Momci biju veliku bitku za trece mesto, u Pazaru su pokazali veliku zelju i odigrali srcem, jurimo petu pobedu u nizu...Zasluzili su bolje popunjen stadion. Nedelja 20h, dobar terminim pa da popunimo tribine kako dolikuje!
Duplof

Post by Duplof »

Na_3_boda wrote: Sat Apr 26, 2025 6:09 pm Momci biju veliku bitku za trece mesto, u Pazaru su pokazali veliku zelju i odigrali srcem, jurimo petu pobedu u nizu...Zasluzili su bolje popunjen stadion. Nedelja 20h, dobar terminim pa da popunimo tribine kako dolikuje!
Dobar termin, ali nažalost preklapa se sa odbojkom. Pitanje je koliko bi ljudi došlo inače, iako utakmice sa TSC-om uvek privuku veći broj ljudi od ostalih.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Duplof wrote: Sat Apr 26, 2025 8:46 pm
Na_3_boda wrote: Sat Apr 26, 2025 6:09 pm Momci biju veliku bitku za trece mesto, u Pazaru su pokazali veliku zelju i odigrali srcem, jurimo petu pobedu u nizu...Zasluzili su bolje popunjen stadion. Nedelja 20h, dobar terminim pa da popunimo tribine kako dolikuje!
Dobar termin, ali nažalost preklapa se sa odbojkom. Pitanje je koliko bi ljudi došlo inače, iako utakmice sa TSC-om uvek privuku veći broj ljudi od ostalih.
Ko sad nije mogao da pomeri termin: OKV ili FKV?
Vazniju utakmicu igra OKV.

Edit:
Ipak je odbojka od 18h. Dobro je.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Turija wrote: Sat Apr 26, 2025 9:34 pm
Duplof wrote: Sat Apr 26, 2025 8:46 pm
Ko sad nije mogao da pomeri termin: OKV ili FKV?
Vazniju utakmicu igra OKV.

Edit:
Ipak je odbojka od 18h. Dobro je.
Одбојка је у 19 часова.
Turija

Post by Turija »

Grbavica021
U pravu si. Ja sam u brzini pobrkao termin u zavrsnom delu tvog prenetog teksta na nasem forumu u rubrici OKV.
U 18 pocinje prodaja ulaznica, a u 19 utakmica.
Hvala na ispravci.

Zar nije moglo drugacije?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Turija wrote: Sat Apr 26, 2025 10:00 pm Grbavica021
U pravu si. Ja sam u brzini pobrkao termin u zavrsnom delu tvog prenetog teksta na nasem forumu u rubrici OKV.
U 18 pocinje prodaja ulaznica, a u 19 utakmica.
Hvala na ispravci.

Zar nije moglo drugacije?
Нема на чему. :D
Не знам да ли је могло али пим је Војводина изборила финале знао сам да ће свих пет мечева бити у 19 часова тако да се то бар знало унапред.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply