24. kolo: Cukaricki-Vojvodina 4:4

Koliko bodova ocekujete u sredu?

Sva tri, naravno
7
30%
Jedan ali vredan/bedan
7
30%
Ama bas nista
9
39%

Total votes: 23

Milan

Post by Milan »

Jupiiiiiiii, izvukli smo bod na banovom brdu!!! :roll:

Sad se samo pribojavam nameštene utakmice u nedelju i neke naše pobede, pošto partizanu bodovi više nisu potrebni te mogu malo da odigraju i za kladionicu. Ako budu igrali punom snagom, ima da nam metnu bar 5 komada. Krivo mi je samo što sada nailazi baš ova tekma pa neće doći do izražaja moje pljuvanje svega živog na stadionu...

p.s. jebeni čukarički ima ažurniji sajt od nas...
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Eto, mali Aleksic je danas gost u Nike shopu, umesto da se sprema sa ostatkom ekipe za nedeljni duel. Da li vec sada mozemo naslutiti da ga nece biti u timu? Pa naravno, ubojiti Ž jos nije skupio potreban broj zutih kartona da pauzira. A za ovo juce ne treba brinuti, ako jedan Bajern moze da primi cetiri komada za poluvreme, moze da se omakne i nama :mrgreen:

Golovi:

http://www.youtube.com/watch?v=GdBPcAnBwDE
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Friend

Post by Friend »

Milan wrote:Krivo mi je samo što sada nailazi baš ova tekma pa neće doći do izražaja moje pljuvanje svega živog na stadionu...
Ja sve nesto mislim da ce nase zajednicko pljuvanje ipak doci do izrazaja,a na sledecoj utakmici na Karadjordju mozemo organizovati jednu lepu koreografiju za nase ljubimce!
ssnigd

Post by ssnigd »

Alexandar wrote: Kakvi tebe kompleksi pucaju, strašno :shock:
Prvo nema potrebe da se iscudjavas :shock: A kao drugo da bi me drmali kompleksi zbog neke osobe, istoj se mora zavideti na mnogo cemu, zar ne :?: Tako da ne brini nisu u pitanju kompleksi.

Moje glasanje sam obrisao, tako da ne moras da brines oko toga, ali imao sam jedan princip zasto sam tako glasao. Ako si ti bio na tekmi i po tebi je on bio najbolji na terenu ok, to je tvoje vidjenje meca, da su normalne situacije u klubu(citaj zdravije) svako bi za takav ucinak dao tom igracu 3 boda, medjutim posto nisu ja sam tako i glasao(odreagovao). Ipak da ne bi pravili farsu(kao sto Voja kaze) na jednoj tako bitnoj temi moje glasanje je obrisano(by myself) i neka oni koji su odgledali mec ili su na osnovu reporataza stekli utisak ko je nas najbolji igrac bio na terenu, neka oni i glasaju.
Po tebi da li znaci da u narednoj tekmi recimo sada protiv groblja u nedelju, Lazetic uradi to isto sto i Mrdja na Cuki, a u odbrani mijatovic odigra maestralno, da li to znaci da ces ti onda glasati za njih dvojicu, e ja vala necu. Jer za mene ta dvojica nemaju sta da traze u Vojvodini, a posebno ono drugospomenuto cigansko kopile, kamo lepe srece da nisu ni dolazili. Nikome ja sada ne solim pamet da ne glasaju za njih ako oni to svojim igrama zasluze, ovo je bilo samo moje misljenje. Nadam se sada da je jasnije oko mog "problematicnog" posta
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
limanfkv

Post by limanfkv »

:deal: @55
s.k.lavovi
0.0625
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Gradjanski
Novosadski crveno-beli bili su na pragu treće uzastopne pobede, ali je prilika na Banovom Brdu otišla u nepovrat, a posle remija s Čukaričkim se dosta toga svalilo na pleća Igora Đurića, što je juče potvrdio i Zoran Marić.

- Pre svega, nezadovoljan sam izdanjem čitave naše odbrane, dok se posebne kritike odnose na učinak Igora Đurića. Nedopustivo ležerno je odigrao čitav tok meča. Ponavljam, cela naša poslednja linija je zakazala, što uostalom govori i podatak o tome da smo primili četiri gola, ali se naročito od Đurića očekivalo da bude sigurniji i ubedljiviji. Pa šta drugo kada je stub odbrane - govori Marić.

Iza toga šef struke Vojvodine kaže da se od Đurića spravom očekuju partije ravne nekadašnjim:

- Vojvodina mu je omogućila da postane deo našeg nacionalnog tima, tako da je njen dužnik. S druge strane, teren je jedino merilo toga je li neko zaslužuje reprezentativni dres ili ne. Imao sam sastanak sa Igorom i rekao sam mu da više neću tolerisati da igra slabo i da treba da se zamisli nad svojim statusom.
Hvala bogu da momka koji leti u nebesima otkad je prvi put dobio poziv za dres sa nacionalnim grbom neko upozori i skrene mu paznju na to da se to nece vise tolerisati. U nedelju stvano ocekujem da se vrati u onu svoju staru formu (ako ne i neki gol posle prekida :D).
ice

Post by ice »

Bez obzira koliko Djuric bio uobrazen,on ipak nema kao pojedinci debelu zaledjinu iza sebe.Kako niko ne razgovara sa Popovicem,Mijatovicem,Djurovskim ili narocito Lazeticem? :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

ice wrote:Bez obzira koliko Djuric bio uobrazen,on ipak nema kao pojedinci debelu zaledjinu iza sebe.Kako niko ne razgovara sa Popovicem,Mijatovicem,Djurovskim ili narocito Lazeticem? :roll:
Tačno.
I zato mi je žao kad kritikujem Djurića, ali sam je tome kriv.Ne sme sebi dopustiti takve igre.Nadam se da će se vratiti na stare staze, i da će ovu našu kritiku tako (pravilno) shvatiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Taj decko mora imati nekih problema van fudbala!
Neshvatljiv je toliki pad u igri i to u trenutku kada su svi Anticevi igraci napreduju, samo on pada!Ja sam ubedjen da on ima nekih ozbiljnih problema, drugog objasnjenja nema jer mu je ovo najgora sezona u Vosinom dresu!
Locked