Alexandar wrote:
Kakvi tebe kompleksi pucaju, strašno

Prvo nema potrebe da se iscudjavas

A kao drugo da bi me drmali kompleksi zbog neke osobe, istoj se mora zavideti na mnogo cemu, zar ne

Tako da ne brini nisu u pitanju kompleksi.
Moje glasanje sam obrisao, tako da ne moras da brines oko toga, ali imao sam jedan princip zasto sam tako glasao. Ako si ti bio na tekmi i po tebi je on bio najbolji na terenu ok, to je tvoje vidjenje meca, da su normalne situacije u klubu(citaj zdravije) svako bi za takav ucinak dao tom igracu 3 boda, medjutim posto nisu ja sam tako i glasao(odreagovao). Ipak da ne bi pravili farsu(kao sto Voja kaze) na jednoj tako bitnoj temi moje glasanje je obrisano(by myself) i neka oni koji su odgledali mec ili su na osnovu reporataza stekli utisak ko je nas najbolji igrac bio na terenu, neka oni i glasaju.
Po tebi da li znaci da u narednoj tekmi recimo sada protiv groblja u nedelju, Lazetic uradi to isto sto i Mrdja na Cuki, a u odbrani mijatovic odigra maestralno, da li to znaci da ces ti onda glasati za njih dvojicu, e ja vala necu. Jer za mene ta dvojica nemaju sta da traze u Vojvodini, a posebno ono drugospomenuto cigansko kopile, kamo lepe srece da nisu ni dolazili. Nikome ja sada ne solim pamet da ne glasaju za njih ako oni to svojim igrama zasluze, ovo je bilo samo moje misljenje. Nadam se sada da je jasnije oko mog "problematicnog" posta