25. kolo: Vojvodina-Partizan 0:2

Sta ocekujete u nedelju

Pobeda
10
38%
Poraz
10
38%
Nereseno
6
23%

Total votes: 26

Grbavac

Post by Grbavac »

Pokradeni smo kao u zlatna vremena.

Solidno prvo poluvreme, raspad u drugom.
Mrdja dobro reagovao kod oba ponistena gola, sto je za mene veliko iznenadjenje :D
Ali se u drugom poluvremenu vratio u svom prepoznatljivom obliku.
SlobaNN

Post by SlobaNN »

I onda se gospoda lopovi iz saveza pitaju zasto nema publike na stadionu. Odgovor je veoma bio jasan danas. Poniste ti 2 cista gola i primis gol iz ofsajda. Ovaj primer sve govori.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Сјајно полувреме. Против судија и партизана ипак се не може.
budababa

Post by budababa »

Nismo zasluzili danas da izgubimo utakmicu, posebno posle onakvog prvog poluvremena. Dva ponistena gola (prvi valjda zbog ofsajda, drugi zbog faula u napadu), cetiri-pet dobrih sansi, protivnik totalno nadigran, bez prave sanse. Ona sansa kada je lopta izbijena sa gol linije me je kostala naocara za sunce. Drugo poluvreme smo losije poceli, prepustili im inicijativu prvih desetak minuta, primili gol (iz ofsajda?) i tek onda poceli ponovo da igramo. Ponovo stvaramo par poluprilika, ali nam se nije dalo. Posle drugog gola, sve je bilo reseno, jer nismo mogli ocekivati da uz ovako sramno sudjenje stignemo minus od dva gola. Kad smo kod sudije, mislim da klub ne bi trebao da ostane nem na sve sto se dogadjalo na terenu i da je zvanican protest minimum ispod koga ne treba ici. (Nezvanicno, kopiletu treba slomiti obe ruke.) Momcima na terenu ne zameram nista, dobro su odigrali, borili se, nisu imali srece niti pravednog sudjenja, i to je to. Pritisak su mi najvise digli bednici sa istocne tribine, one parole moze da izbaci samo degenericna fukara od jedne majke i hiljadu oceva. Ponosan sam sto sam Firmas, a onaj koji posle ovoga moze da ode na glodarsku tribinu, neka se dobro zamisli kakav je covek.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
vladans

Post by vladans »

Mnogo toga bih napisao,ali bolje da prenoci...svaka cast momcima na prvom pluvremenu!
umbro

Post by umbro »

Jos uvek sam zbunjen,neke stvari ne zelim sebi da priznam da sam video i cuo,danas sebi neke stvari nikad necu moci da objasnim,jednostavno ne razumem.O igri neki drugi put,posle onog danas ne mogu ni da razmisljam o tome..
etxeberria

Post by etxeberria »

partizanen banditen!!!

A sto se tice povika i transparenata nemam reci, objasnjenja za to. Kosi se sa svim granicama zdravog pa i bolesnog razuma!
sam svoj najveci neprijatelj
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam,ja nekako i nisam tragicno doziveo to navlacenje sudija,jer mislim da ga nije bilo u tolikoj meri kao sto se kuka.Ustvari,mi smo poceli vec kukati i nekoliko sati pre meca i zaliti se na sudiju :lol:
Po meni,jedino smo osteceni kod drugog Mrdjinog gola,ali sve to moze da spada u slobodno sudijsko uverenje.Nije da branim nekoga,ali retko kada volim da komentarisem sudjenje,jer od toga nema vajde.
Recimo,ponisten je i partizanu jedan gol,njihov igrac je navodno bio u ofsajdu,a lopta mu se odbila od naseg igraca (jel to ofsajd po pravilima fudbalske igre,mozda i gresim).Ma jebes sudiju.

Sustina je sledeca,u goste nam je dosao sampion,lezerno je odigrao mec,ostvario pobedu i nama ostaje da kukamo.A sta smo pokazali???
Kao razbili smo ih prvo poluvreme!? Pa ljudi,niko od njihovih igraca se posteno ni oznojio nije.Najbolje vam situaciju oslikava negde sredina poluvremena slobodnjak za njih,ispred nase klupe sa igracima,lepa prilika a njihov samo jedan igrac ulazi u nasih 16 metara,da ceka centarsut.Eto i to govori o njihovim ambicijama danas.Pa oni ni u ligi sampiona sa mnogo jacim protivnicima nisu zavrsili poluvreme bez suta na gol,a sa nama jesu.Bas smo ih razbili :lol:
A sta smo to mi bitno pokazali!? Napalili se ,kao!? Zbog cega,za koga!?
Aleksic je recimo vise odigrao mec u fazonu "samo sto pre pobeci iz ovog grada",jer nijedan jedini put nije hteo da uposli nekog od saigraca,vec je sebicno samo pokusavao "da se ponudi" vani.Nema razloga Dani,sve u svoje vreme.
Odbrana kakva je pokazuje statistika,3 suta u okvir gola,dva usla i to na kakav nacin,laganica,bez trunke znoja.Sredinu nismo ni imali,ali ok,nemamo je vec godinama,naviklo se.O pola napada (Dani) sam vec rekao,a druga polovina postize dva gola sa po 4-5 sekundi posle sudijskog zvizduka (to su automatski dva zuta),dobija posle (faul ili ne znam sta) jedan zuti,a i jednom podlo udara igraca bez lopte sto sudija Partizanovac vidi,ali zaista ne znam sta mu bi da precuti sve to.

Ne znam zasto nam je stalno neko drugi kriv,dajte da prvo sredimo svoje dvoriste,pa posle da "silujemo" komsijsku kravu :lol:
Image
umbro

Post by umbro »

@Vojo,
Moj post se nije odnosio na teren vec parole iznete na tribinama.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Voja wrote:Ne znam,ja nekako i nisam tragicno doziveo to navlacenje sudija,jer mislim da ga nije bilo u tolikoj meri kao sto se kuka.Ustvari,mi smo poceli vec kukati i nekoliko sati pre meca i zaliti se na sudiju :lol:
Po meni,jedino smo osteceni kod drugog Mrdjinog gola,ali sve to moze da spada u slobodno sudijsko uverenje.Nije da branim nekoga,ali retko kada volim da komentarisem sudjenje,jer od toga nema vajde.
Recimo,ponisten je i partizanu jedan gol,njihov igrac je navodno bio u ofsajdu,a lopta mu se odbila od naseg igraca (jel to ofsajd po pravilima fudbalske igre,mozda i gresim).Ma jebes sudiju.

Sustina je sledeca,u goste nam je dosao sampion,lezerno je odigrao mec,ostvario pobedu i nama ostaje da kukamo.A sta smo pokazali???
Kao razbili smo ih prvo poluvreme!? Pa ljudi,niko od njihovih igraca se posteno ni oznojio nije.Najbolje vam situaciju oslikava negde sredina poluvremena slobodnjak za njih,ispred nase klupe sa igracima,lepa prilika a njihov samo jedan igrac ulazi u nasih 16 metara,da ceka centarsut.Eto i to govori o njihovim ambicijama danas.Pa oni ni u ligi sampiona sa mnogo jacim protivnicima nisu zavrsili poluvreme bez suta na gol,a sa nama jesu.Bas smo ih razbili :lol:
A sta smo to mi bitno pokazali!? Napalili se ,kao!? Zbog cega,za koga!?
Aleksic je recimo vise odigrao mec u fazonu "samo sto pre pobeci iz ovog grada",jer nijedan jedini put nije hteo da uposli nekog od saigraca,vec je sebicno samo pokusavao "da se ponudi" vani.Nema razloga Dani,sve u svoje vreme.
Odbrana kakva je pokazuje statistika,3 suta u okvir gola,dva usla i to na kakav nacin,laganica,bez trunke znoja.Sredinu nismo ni imali,ali ok,nemamo je vec godinama,naviklo se.O pola napada (Dani) sam vec rekao,a druga polovina postize dva gola sa po 4-5 sekundi posle sudijskog zvizduka (to su automatski dva zuta),dobija posle (faul ili ne znam sta) jedan zuti,a i jednom podlo udara igraca bez lopte sto sudija Partizanovac vidi,ali zaista ne znam sta mu bi da precuti sve to.

Ne znam zasto nam je stalno neko drugi kriv,dajte da prvo sredimo svoje dvoriste,pa posle da "silujemo" komsijsku kravu :lol:
Да си био на утакмици не би овако писао!
max

Post by max »

Mislim da je ovaj put tvoj komentar Vojo totalni promasaj sem onog dela koji se odnosi na nasu odbranu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

umbro wrote:@Vojo,
Moj post se nije odnosio na teren vec parole iznete na tribinama.
Ja na desavanja na tribinama ne ulazim,to je za mene druga galaksija,i to me apsolutno ne zanima,jer tamo rezultat ne postoji,tamo se ne moze komentarisati ko je bolji bolji,kvalitetniji,tamo emocije rade mnogo vise nego sto normalan covek moze razumeti.

ali moje vidjenje je da na terenu nismo pokazali nista spektakularno,makar to samo na TVu tako izgledalo
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Мајке ти, а шта је партизан показао прво полувреме? Могао си да видиш паничног Јокановића ,безидејни партизан који је требао на полувремену да губи 3-0.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

max wrote:Mislim da je ovaj put tvoj komentar Vojo totalni promasaj sem onog dela koji se odnosi na nasu odbranu.
Ja mislim da mi vec duzi niz utakmica gledamo dno od fudbala,pa nam sad tri suta na gol u okviru 45 minuta predstavljaju sablon "ala Barsa".
Ustvari,nigde nisam ni napisao da sam u pravu,samo sam napisao kako sam doziveo taj mec
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:Мајке ти, а шта је партизан показао прво полувреме? Могао си да видиш паничног Јокановића ,безидејни партизан који је требао на полувремену да губи 3-0.
Mene Partizan ne zanima.Samo komentarisem nase!!!
I evo svima vama koji ste bili na mecu i izasli zadovoljni sa tribina tj. samo na sudiju ogorceni,cestitam.
Ja da sam bio na mecu,opet bih kuci dosao sa glavoboljom,razocaran...

Evo druze podbara jedan mali predlog:
Zanemari sudiju,neka bude da smo mi pobedili 2:0,da nam je peder navlaceci na partizan ponistio dva cista gola.
Oceni ucinak svakog igraca ocenom od 1 do 10,gde je 6 recimo prelazno (ne moras to javno raditi na forumu,nego onako,za svoju dusu) i pogledaj sta si dobio!?
Da se razumemo,ja sam strasno razocaran ovom sezonom,i ne zelim da mi pola sata dobre igre ili sudijska greska zamaze oci
Image
Locked