Solidno prvo poluvreme, raspad u drugom.
Mrdja dobro reagovao kod oba ponistena gola, sto je za mene veliko iznenadjenje

Ali se u drugom poluvremenu vratio u svom prepoznatljivom obliku.
Да си био на утакмици не би овако писао!Voja wrote:Ne znam,ja nekako i nisam tragicno doziveo to navlacenje sudija,jer mislim da ga nije bilo u tolikoj meri kao sto se kuka.Ustvari,mi smo poceli vec kukati i nekoliko sati pre meca i zaliti se na sudiju![]()
Po meni,jedino smo osteceni kod drugog Mrdjinog gola,ali sve to moze da spada u slobodno sudijsko uverenje.Nije da branim nekoga,ali retko kada volim da komentarisem sudjenje,jer od toga nema vajde.
Recimo,ponisten je i partizanu jedan gol,njihov igrac je navodno bio u ofsajdu,a lopta mu se odbila od naseg igraca (jel to ofsajd po pravilima fudbalske igre,mozda i gresim).Ma jebes sudiju.
Sustina je sledeca,u goste nam je dosao sampion,lezerno je odigrao mec,ostvario pobedu i nama ostaje da kukamo.A sta smo pokazali???
Kao razbili smo ih prvo poluvreme!? Pa ljudi,niko od njihovih igraca se posteno ni oznojio nije.Najbolje vam situaciju oslikava negde sredina poluvremena slobodnjak za njih,ispred nase klupe sa igracima,lepa prilika a njihov samo jedan igrac ulazi u nasih 16 metara,da ceka centarsut.Eto i to govori o njihovim ambicijama danas.Pa oni ni u ligi sampiona sa mnogo jacim protivnicima nisu zavrsili poluvreme bez suta na gol,a sa nama jesu.Bas smo ih razbili![]()
A sta smo to mi bitno pokazali!? Napalili se ,kao!? Zbog cega,za koga!?
Aleksic je recimo vise odigrao mec u fazonu "samo sto pre pobeci iz ovog grada",jer nijedan jedini put nije hteo da uposli nekog od saigraca,vec je sebicno samo pokusavao "da se ponudi" vani.Nema razloga Dani,sve u svoje vreme.
Odbrana kakva je pokazuje statistika,3 suta u okvir gola,dva usla i to na kakav nacin,laganica,bez trunke znoja.Sredinu nismo ni imali,ali ok,nemamo je vec godinama,naviklo se.O pola napada (Dani) sam vec rekao,a druga polovina postize dva gola sa po 4-5 sekundi posle sudijskog zvizduka (to su automatski dva zuta),dobija posle (faul ili ne znam sta) jedan zuti,a i jednom podlo udara igraca bez lopte sto sudija Partizanovac vidi,ali zaista ne znam sta mu bi da precuti sve to.
Ne znam zasto nam je stalno neko drugi kriv,dajte da prvo sredimo svoje dvoriste,pa posle da "silujemo" komsijsku kravu
Ja na desavanja na tribinama ne ulazim,to je za mene druga galaksija,i to me apsolutno ne zanima,jer tamo rezultat ne postoji,tamo se ne moze komentarisati ko je bolji bolji,kvalitetniji,tamo emocije rade mnogo vise nego sto normalan covek moze razumeti.umbro wrote:@Vojo,
Moj post se nije odnosio na teren vec parole iznete na tribinama.
Ja mislim da mi vec duzi niz utakmica gledamo dno od fudbala,pa nam sad tri suta na gol u okviru 45 minuta predstavljaju sablon "ala Barsa".max wrote:Mislim da je ovaj put tvoj komentar Vojo totalni promasaj sem onog dela koji se odnosi na nasu odbranu.
Mene Partizan ne zanima.Samo komentarisem nase!!!podbara wrote:Мајке ти, а шта је партизан показао прво полувреме? Могао си да видиш паничног Јокановића ,безидејни партизан који је требао на полувремену да губи 3-0.