Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

BondNS wrote:Kanda smo danas svi kupovali. Ja sam bio oko 13:30h :D
I ja sam tad bio,mozda smo se i mimoisli na stazi pored terena (ja dolazio,ti odlazio) :lol:

p.s.po tvom nacinu pisanja,rekao bih da si to bio ti :wink:
Image
BondNS

Post by BondNS »

Da, mislim da smo se sreli baš u toj situaciji, negde na pola puta od kapije do upravne zgrade (obzirom da smo se jednom prilikom upoznali), ali nisam bio baš 100% siguran.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Casual

Post by Casual »

Casual wrote:Interesuje me samo jedno, da li cu moci ako kupim sezonsku za istok da sa njom idem na zapad kada dolaze blizanci?
Volem Vošu!
Marcello

Post by Marcello »

Casual wrote:
Casual wrote:Interesuje me samo jedno, da li cu moci ako kupim sezonsku za istok da sa njom idem na zapad kada dolaze blizanci?
Nećeš.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
021

Post by 021 »

Marcello wrote:
Casual wrote:
Nećeš.
Na osnovu ličnog iskustva, tvrdim da možeš sa sezonskom za Istok ići na Zapad protiv blizanaca.
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Svi imaoci sezonskih karata za istocnu tribinu naseg stadiona , u sezoni 2009/10 moci ce da utakmice protiv komunistickh kreatura posmatraju sa zapadne tribine .
Владика
Administrator

Post by Владика »

kuzma liman wrote:
budababa wrote:Pretplatne karte prodavace se od sutra svakog dana (i nedeljom) na salterima na juznoj tribini stadiona od 10h do 17h! Slika je obavezna, članarina od 300 dinara nije.

P.S. Sokantan podatak koji sam saznao pre koji dan, a ima veze sa ovim primedbama koje se vrte po stranicama foruma - prosle godine je prodato samo 7 (da, sedam) pretplatnih karata za istok...
hmm danas sam kupio kartu i nisu mi trazili sliku ... dal su sad mene zajebali ili cu morati da doradjujem kartu ?
Што се тиче карте, ту не би требало да буде проблема. Ако они случајно искрсну обавезно се јавити у клуб да се стави слика.
Ко данас планира да купи карту нека дође на стадион раније како би се избегла гужва.
Marcello

Post by Marcello »

SIVA EMINENCIJA wrote:Svi imaoci sezonskih karata za istocnu tribinu naseg stadiona , u sezoni 2009/10 moci ce da utakmice protiv komunistickh kreatura posmatraju sa zapadne tribine .
Izvinjavam se na dezinformaciji!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Milan

Post by Milan »

Upravo sam se vratio sa blagajne stadiona neobavljena posla! Ispred blagajne sam bio u 15:20h, a tamo nije bilo žive duše. Posle par minuta se pojavio dečko koji je trebao da počne sa prodajom karata od pola 4, ali nije imao nikakve veze sa sezonskim, već je imao samo karte za današnju utakmicu. Da stvar bude gora, čim sam pročitao info da će se sazonske karte prodavati na stadionu, svim poznanicima sam to preneo. Ne znam čiji je propust u klubu, ali ovakvim potezima srozavamo ugled kluba i potkrepljujemo tvrdnje dežurnih dušebrižnika da smo neozbiljni...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Casual

Post by Casual »

Milan wrote:Upravo sam se vratio sa blagajne stadiona neobavljena posla! Ispred blagajne sam bio u 15:20h, a tamo nije bilo žive duše. Posle par minuta se pojavio dečko koji je trebao da počne sa prodajom karata od pola 4, ali nije imao nikakve veze sa sezonskim, već je imao samo karte za današnju utakmicu. Da stvar bude gora, čim sam pročitao info da će se sazonske karte prodavati na stadionu, svim poznanicima sam to preneo. Ne znam čiji je propust u klubu, ali ovakvim potezima srozavamo ugled kluba i potkrepljujemo tvrdnje dežurnih dušebrižnika da smo neozbiljni...
Ja sam isto bio na blagajni oko 15.30 i ovi su me gledali kao da sam pao sa neba, kao ne znaju nista.. Jel zna neko o cemu se radi?
Volem Vošu!
Milan

Post by Milan »

Po rečima momka koji je prodavao karte na blagajni, do 17:20h je bilo bar 50 ljudi koji su hteli da kupe godišnje karte!!! To je samo što je on registrovao, a moguće je da ih je bilo i više. I onda se čudimo što je za prošlu sezonu prodato samo 7 karata za istok. SRAMOTA!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:Po rečima momka koji je prodavao karte na blagajni, do 17:20h je bilo bar 50 ljudi koji su hteli da kupe godišnje karte!!! To je samo što je on registrovao, a moguće je da ih je bilo i više. I onda se čudimo što je za prošlu sezonu prodato samo 7 karata za istok. SRAMOTA!!!
Našima iz rukovodstva izgleda ne treba ni publika (a ne samo trener, kako je već rekao jedan naš veteran) :oops: Posle takvog zavlačenja i seanse, godišnja karta neće trebati ni tim 50, što su danas hteli da je kupe na Stadionu.
Bruka!
Objavi se u novinama, na Forumima, kažeš prijateljima da će moći kupiti godišnje karte, i onda crveniš kao bulka.Koja blamaža :pegla:
Dalje zaista nema smisla bilo šta pričati o današnjoj Voši.Žalosno, veoma žalosno za Klub, za Novi Sad.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Bruka & sramota, ispadosmo mi budale (i lazovi) sto smo preneli informaciju iz kluba. Ne treba njima publika, dovoljni su sami sebi :oops:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
aNS

Post by aNS »

Trenutno na rtv1 šampionski tim Vojvodine!
smor

Post by smor »

ljudi ja sam kupio na dan utakmice sezomsku kartu oko 12, nikakvih problema nije bilo... cak sam prosao bez slike, jer sam je zaboravio...
Post Reply