I ja sam tad bio,mozda smo se i mimoisli na stazi pored terena (ja dolazio,ti odlazio)BondNS wrote:Kanda smo danas svi kupovali. Ja sam bio oko 13:30h

p.s.po tvom nacinu pisanja,rekao bih da si to bio ti

Што се тиче карте, ту не би требало да буде проблема. Ако они случајно искрсну обавезно се јавити у клуб да се стави слика.kuzma liman wrote:hmm danas sam kupio kartu i nisu mi trazili sliku ... dal su sad mene zajebali ili cu morati da doradjujem kartu ?budababa wrote:Pretplatne karte prodavace se od sutra svakog dana (i nedeljom) na salterima na juznoj tribini stadiona od 10h do 17h! Slika je obavezna, članarina od 300 dinara nije.
P.S. Sokantan podatak koji sam saznao pre koji dan, a ima veze sa ovim primedbama koje se vrte po stranicama foruma - prosle godine je prodato samo 7 (da, sedam) pretplatnih karata za istok...
Ja sam isto bio na blagajni oko 15.30 i ovi su me gledali kao da sam pao sa neba, kao ne znaju nista.. Jel zna neko o cemu se radi?Milan wrote:Upravo sam se vratio sa blagajne stadiona neobavljena posla! Ispred blagajne sam bio u 15:20h, a tamo nije bilo žive duše. Posle par minuta se pojavio dečko koji je trebao da počne sa prodajom karata od pola 4, ali nije imao nikakve veze sa sezonskim, već je imao samo karte za današnju utakmicu. Da stvar bude gora, čim sam pročitao info da će se sazonske karte prodavati na stadionu, svim poznanicima sam to preneo. Ne znam čiji je propust u klubu, ali ovakvim potezima srozavamo ugled kluba i potkrepljujemo tvrdnje dežurnih dušebrižnika da smo neozbiljni...
Našima iz rukovodstva izgleda ne treba ni publika (a ne samo trener, kako je već rekao jedan naš veteran)Milan wrote:Po rečima momka koji je prodavao karte na blagajni, do 17:20h je bilo bar 50 ljudi koji su hteli da kupe godišnje karte!!! To je samo što je on registrovao, a moguće je da ih je bilo i više. I onda se čudimo što je za prošlu sezonu prodato samo 7 karata za istok. SRAMOTA!!!