7. kolo: BSK-Vojvodina 0:4

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ama dobro,dosta Mrdje vise... igramo vec 585 minuta sa samo Mrdjom u spicu i prosto je neverovatno da je on ucestvovao kod vecine golova,a ne Plec :lol: Pa da je "Maradona" Jovanovic imao toliko prostora u spicu za manevar,bio bi bolji.... Nas 81 (8 sansi - jedan gol) se zaista trudi,ali.... mora sve to da bude mnooooogo bolje,generalno,na nivou tima.
Image
kuzma liman

Post by kuzma liman »

dao je 6 golova ove sezone ima je 3-6 asistencija i 2 penala nad njim ! ispravite me ako gresim

Edit: imam osecaj da ce ova tekma zavrsiti rezom 2:2 (kad se samo setim utakmica sa zeleznikom u bg ... )

hat-trick :shock: :shock: :shock:
Nevernik

Post by Nevernik »

Znaci, igra isti sastav kao i pre. Kakvo iznenadjenje. Lepo sam vam rekao da se ne treba nervirati.
Vece su sanse da Srbija udje u EU do kraja godine nego da se pojedinci maknu iz tima.

Molim vas prestaniti sa izlivima ljubavi prema nasem kapitenu :wink:

Mrdja het-trik.
Namestena utakmica :)
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Nevernik wrote:Znaci, igra isti sastav kao i pre. Kakvo iznenadjenje. Lepo sam vam rekao da se ne treba nervirati.
Vece su sanse da Srbija udje u EU do kraja godine nego da se pojedinci maknu iz tima.
:lol:
milos

Post by milos »

ZmagoNS delim tvoje misljenje,pa ne moze on covek sam da resi svaku utakmicu.Trci i zalaze se kao niko.Ostavio je srce na terenu svaku utakmicu.4 gola u prvenstvu,1 u kupu,jedan protiv austrije,dve asistencuje za cist gol i dva penala nad njim.Pa o cemu mi pricamo!!!! :hurray:
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

ali nema Maksimovica na klupi!!!! ima nade i za nas! :DDDD
Nevernik

Post by Nevernik »

ZmagoNS wrote:ali nema Maksimovica na klupi!!!! ima nade i za nas! :DDDD
Samo zbog ovog poteza Zagorcic zasluzuje da dobije ozbiljnu sansu :wink:
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Voja wrote:Ama dobro,dosta Mrdje vise... igramo vec 585 minuta sa samo Mrdjom u spicu i prosto je neverovatno da je on ucestvovao kod vecine golova,a ne Plec :lol: Pa da je "Maradona" Jovanovic imao toliko prostora u spicu za manevar,bio bi bolji.... Nas 81 (8 sansi - jedan gol) se zaista trudi,ali.... mora sve to da bude mnooooogo bolje,generalno,na nivou tima.

Pa o tome ja i pricam,mi kao tim ne funkcionisemo,ali nikako,kretnja nula,otvaranje nula,zalaganje nula,trcanje nula,igra u oba pravca..pretpostavicete,NULA! Mene samo nervira konstantna pljuvacina Mrdje,koji se cesto apostrofira kao glavni krivac,jer,jelte,nije strpao svima po 3 komada,pa koji spic to cini?? I jedan Tores promasi 3 sanse pre nego sto da gol,samo sto se u svim normalnim ligama stvori po 15 prilika na utakmici,pa nije ni cudo sto padnu po 3-4 gola..

i jedan edit: setite se Patrika Klajverta,jedan od najboljih napadaca svog vremena,a realizacija,pa u najmanju ruku gora nego Mrdjina... :DDD
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad ce se ispostaviti da Stepi ustvari i nije Mrdjin "tata",i da je to ovaj celo vreme znao i bojkotovao ga :lol:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Opaaaaaaa....... evo,pao lepotan za gol utakmice,meseca,sezone... :wink:
Image
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

gde,kada,kako,ko?!?? hocu i ja da vidim! :D
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Voja wrote:Opaaaaaaa....... evo,pao lepotan za gol utakmice,meseca,sezone... :wink:
kako znas da je dobar ? mislim ima neki prenos ?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Aleksic 4:0,e(v)uro gol :wink:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Misa usao umesto Mrdje,Aleksic umesto Slavena i Gvozden umesto Kize,to su nase izmene... ne i tim redosledom
Image
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

e vala,povraca mi se od SOS kanala.... mi vodimo 4-0 ,ali po njima,imali smo srece,jer smo srecno dali 3 gola,jer BSK nije iskoristio JEDNU priliku na pocetku utakmice,jer ne znam sta jos... strasno...
Locked