7. kolo: BSK-Vojvodina 0:4
Ama dobro,dosta Mrdje vise... igramo vec 585 minuta sa samo Mrdjom u spicu i prosto je neverovatno da je on ucestvovao kod vecine golova,a ne Plec
Pa da je "Maradona" Jovanovic imao toliko prostora u spicu za manevar,bio bi bolji.... Nas 81 (8 sansi - jedan gol) se zaista trudi,ali.... mora sve to da bude mnooooogo bolje,generalno,na nivou tima.

-
-
Voja wrote:Ama dobro,dosta Mrdje vise... igramo vec 585 minuta sa samo Mrdjom u spicu i prosto je neverovatno da je on ucestvovao kod vecine golova,a ne PlecPa da je "Maradona" Jovanovic imao toliko prostora u spicu za manevar,bio bi bolji.... Nas 81 (8 sansi - jedan gol) se zaista trudi,ali.... mora sve to da bude mnooooogo bolje,generalno,na nivou tima.
Pa o tome ja i pricam,mi kao tim ne funkcionisemo,ali nikako,kretnja nula,otvaranje nula,zalaganje nula,trcanje nula,igra u oba pravca..pretpostavicete,NULA! Mene samo nervira konstantna pljuvacina Mrdje,koji se cesto apostrofira kao glavni krivac,jer,jelte,nije strpao svima po 3 komada,pa koji spic to cini?? I jedan Tores promasi 3 sanse pre nego sto da gol,samo sto se u svim normalnim ligama stvori po 15 prilika na utakmici,pa nije ni cudo sto padnu po 3-4 gola..
i jedan edit: setite se Patrika Klajverta,jedan od najboljih napadaca svog vremena,a realizacija,pa u najmanju ruku gora nego Mrdjina... :DDD
-