vladans wrote:Ja neke stvari ovde nikako ne mogu da razumem,pa bih molio sve ljubitelje lika i dela(kako kazete pravih vrednosti) naseg Sose da mi ih malko pojasne,posto je moj intelekt izgleda suvise tanak za tako nesto!
Da bi vam malo olaksao posao napravicu jednu retrospektivu dogadjaja..
Dragoslav Stepanovic,prvenstvene utakmice:
1. kolo: Hajduk (Kula)-Vojvodina 0:3
2. kolo: Vojvodina-Metalac 1:0
3. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:3
4. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:1
5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0
6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza i 1 neresen,10 bodova,gol razlika 8 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 4,iz 6 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Dinamo (Vranje) 4:0
Kup UEFA:Austrija Beč - Vojvodina 1:1 i 4:2
Branko Babic,prvenstvene utakmice:
8. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 0:0
9. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1
10. kolo: Vojvodina-Mladi Radnik 3:0
11. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:2
12. kolo: Vojvodina-Borac 3:0
13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
14. kolo: Vojvodina-Javor 0:1
Rezime:3 pobede,2 poraza,2 neresena,11 bodova,gol razlika 9 datih,4 primljena,sto mu dodje plus 5,iz 7 utakmica
Kup utakmice:FK Vojvodina - FK Smederevo 1:0
Suma sumarum:
Stepi-10 bodova iz 6 utamica uz gol razliku plus 4(plus kup,4:0)
Sosa-11 bodova iz 7 utakmca uz gol razliku plus 5(plus kup,1:0)
Stepi-dva poraza,zvazda i partizan
Sosa-dva poraza,Javor i Rad(sa vecitim nije ni igrao)
Stepi-koeficijent srece,mali
Sosa-koeficijent srece,mali
Kada smo gubili od zvezde i partizana,vecinsko misljenje na ovom forumu je bilo da imamo najbolji igracki kadar u zemlji i da je Stepi najveci krivac za poraze,a sada kada gubimo od Rada i Javora vlada misljenje da imamo veoma tanku klupu,da je to kljucni razlog za poraze i daje se bezrezervna podrska Sosi...zaista cudno
I jos nesto izuzetno interesantno,sto se tice odnosa dvojice trenera prema igracima,a sto je Stepiju bilo itekako zamerano..Nakon poraza od vecitih okrivio je igrace,pa su se svi digli u fazonu "svi su mu krivi samo je on najpametniji..."sad kada Sosa gubi od Rada pa okrivi strance ili kada gubi od Javora pa okrivi Janka jer je protiv Rada dobio crveni i tanku klupu,mir i tisina na forumu jer ga treba pustiti da radi i rezultati ce doci..ako to nisu dvostruki standardi,ja stvarno neznam sta su..
Sami igraci govore kako se na treninzima zezalo i vladala je apsolutna neradnicka atmosfera, a sada je pristup veoma ozbiljan, disciplina je na nikada vecem nivou i vlada radna atmosfera. Sada igraju i nasa deca, a ti sumiraj!