Minja wrote:Dobio info da je mladjani Novakovic potpisao na cetiri godine.
Minja, je li taj mali Branetov sin?
Ako jeste, onda je on jedini, od svih igrača koji su u ovom roku potpisali za Vošu, pravi Vojvodinaš.To je za mene i jedina vest iz Kluba koja ove zime zaslužuje pozdrav (ostalo je manje-više skandal).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jete to je Branetov sin, potpisao je na 4 godine. Rekao mi je da je dok je igrao za Novi Sad, dolazio na sever da navija za Vosu.
Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Siva Eminencija wrote:Jete to je Branetov sin, potpisao je na 4 godine. Rekao mi je da je dok je igrao za Novi Sad, dolazio na sever da navija za Vosu.
Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Mali Boba je provereno veliki (pravi) Slaninar, momak koji je prosao kompletnu omladinsku skolu Fk Vojvodina! Bio je kapiten obecavajuce generacije 86 na celu sa Brkicem, Trbovicem, Rajevicem...Igra centralnog veznog, a u nekim varijantama moze da odgovori i na boku! Odlikuje ga dobar sut, centarsut, solidna brzina, i velika borbenost i posvecenost fudbalu!Jedina mana moze da mu bude sto je izuzteno niskog rasta i krhke gradje, al kazem izuzetan je borac!!!
Hajde i ja koju da prozborim pre nego sto odem da se "druzim sa pingvinima" ( treba stici do lepse i "jace" polovine )
Odlicno, neka Novakovica juniora ... nema veze sto je krhke gradje. Takav je bio i osamdesetih godina Joca Ilic.
Pitanje za "frienda" - Sivu Eminenciju - jel taj tajanstveni deran koji bi trebao da potpise a kako kazes spominjan je na orumu, mozda banjalucanin Biblija ?! Ili mozda ... bice, bice vremena za moj naredni post.
Mislim, stvarno Pored onakvog oca da navija za neki drugi klub Novakovicu mladji, zelim ti svu srecu, da budes dobar barem isto kao tata i bice sasvim ok!
Last edited by Minja on Sat Jan 23, 2010 1:29 pm, edited 1 time in total.
Secam se tog Novakovica jos iz skole Mike Radosava i tada je isto bio sitan, ali sto ste svi vec rekli, odlicne tehnike i i velike drskosti.
Drago mi je sto imamo novog pravog slaninara u ekipi
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Siva Eminencija wrote:Bice ovih dana i pravih pojacanja, jedno od njih je i pominjano na forumu.
Siva Eminencija wrote:Odbrambeni
Dobro bi bilo da je Đorđević, ali teško da će?
No ko zna, moramo se negde i ,,isprsiti", ako hoćemo da smo ,,neko" i u ovakvoj našoj jadnoj Ligi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija wrote:
Dobro bi bilo da je Đorđević, ali teško da će?
No ko zna, moramo se negde i ,,isprsiti", ako hoćemo da smo ,,neko" i u ovakvoj našoj jadnoj Ligi?
Ne verujem da bi Djordjevic dosao u Vosu...Ali ko zna,mozda se zainati ovima iz partizana sto su ga se tako lako odrekli pa dodje...
Sve u svemu,bio bi sjajno pojacanje!